YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM ARKADASIMIZ İPEK HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN OĞLUŞUNU HAYIRLI BİR DOĞUM NASİP ET ..ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsunkusura bakmayın aradan çıktım bende ama burdan böyle güzel hamilelik haberleri almak beni çok mutlu ediyor hergün bakıyorum inanın okadar dua ediyorumki herkese illa tanımak gerekmiyo. Yüce Rabbim isteyen herkese sağlıkla tattırsın bende güzel haberlerinizi beklyiorum.
hoşgeldin canımkızlar misafir gitti ben geldimmmmmmm
nurcaaaann gelmiişşş:18::18:
kızlarr eşimin sonucu biraz daha yükselmiş ama sanırım hareketlilikte promblem var bu seferde
sperm sayısı...28.8000
hareketlilik yüzdesi 49%
ph.7,6
canlı oranı .0 saate %50 1 saate%50 6 saate%45
ölü oranı... 0saate%50 2 saate%50.. 6 saate%55
baş anomalisi%19
kuyruk anomalisi%8
baş_kuyruk anomalisi%7
immatür%3
normal morfoloji%63
total motile functional sperm 26.671.680
total motile funcitonal sperm(%)
hareketlerin değerlendirmesi
A grubu:ileri doğru hızlı hareketli
B grubu:ileri doğru yavaş hareketli
C grubu:yerinde titrek
D grubu:hareketsiz
............A.grubu B.grubu C.grubu D.grubu
0.saate...%12...........%19..........%18......%51
1.saate....%10.............%18........%17......%53
6.saate.....%6...............%15........%16.....%63
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun
hoşgeldin canım
doktora göstermedik canım direk laboratuvardan aldı eşimcnm sonucunuz gayet iyi görünüyo rabbim meleğinide göndeersin tez zamanda inşaallahhhh....
dr ne dedi cnm bu sonucaaa
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun
hoşgeldin canım
doktora göstermedik canım direk laboratuvardan aldı eşim
canım doktora göstermedik adet olunca doktora gidecem ya zaten o zaman gösterecemnurcikim doktorun yorumu nedir
öylemi dersinya niye üzülüyosun yaaa çok güzel sonucunuzzzzz
bizimkinin ki kadar kimsenin sonucu kötü olamazzzzzz gerçekten sizin sonucunuz iç açıcıııı
canım doktora göstermedik adet olunca doktora gidecem ya zaten o zaman gösterecem
öylemi dersindur hele sevoya çağrı attım birde o baksın ne diyecek
evet sperm sayısı geçen aya göre iyi 8 milyondan fazla artmış ama hareketlilik geçen tahliline göre biraz daha düşük bilmiyorum yaa doktora gidince gösterecm sonucunurcanım canım benim eşinin değerleriş biraz daha yükselmiş çok güzel...... hareketliliği ben anlalamıyorum canım bu işten en iyi bildiğim kadarıyla sevo anlıyo.. hemen kendini neden üzüyosun anlamıyorum doktora gösterdiniz mi ...
ne bileyim asicim hareketlilikte önemli biliyorsun bu yüzden çok sevinemedim bile sayıyaya üzülme yaaaa iyi görünüyo nurciğimmmmmm
nurcikim doktorun yorumlasın hemen üzülme bak yükselmiş canım
seyhan gelmiş şimdi o seni rahatlatır canım üzme hemen kendini sevinmen lazım değerler yükselmiş bebetom....
varya iyiki varsınız çok seviyorumsizi allamaaevet cnm öyleeeeee kendini hemen üzme hele bi dr un da konuşsun bakeeemmm
varya iyiki varsınız çok seviyorumsizi allamaatamam üzülmüyorum artık
evet sperm sayısı geçen aya göre iyi 8 milyondan fazla artmış ama hareketlilik geçen tahliline göre biraz daha düşük bilmiyorum yaa doktora gidince gösterecm sonucu
ne bileyim asicim hareketlilikte önemli biliyorsun bu yüzden çok sevinemedim bile sayıya
oooyyyy yirim ben seni gııııııııı bende seni seviyommm lenn üzülme bidenem sana gülmek yakışıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?