doğum günün kutlu olsunn gardaşımmmmmmmmmmmmmmmm
ne güsel kutlama olmuş öleee tubişim lerine sağlıkkk
quzularr ben geldimm ama gidiyomm izxin bu kadarrr ben iyiym çok şükürr ikna etmeye çalışıyorumm inşalah uzun sürmez sizi çokk özledimm canımsınız yaa
bu arada telim kapalı biliyosunuzz tuvalete düştü yeni tel alamadık dahaa
öpüldünüzz
mutlu yıllar nurcanımmmmmmmmmmmmmm
doğum günün kutlu olsunn gardaşımmmmmmmmmmmmmmmm
ne güsel kutlama olmuş öleee tubişim lerine sağlıkkk
quzularr ben geldimm ama gidiyomm izxin bu kadarrr ben iyiym çok şükürr ikna etmeye çalışıyorumm inşalah uzun sürmez sizi çokk özledimm canımsınız yaa
bu arada telim kapalı biliyosunuzz tuvalete düştü yeni tel alamadık dahaa
öpüldünüzz
iyi kiii doğdunn nurcannnnnn,iyi kiii doğdunn nurcaaannnnnnnn, iyi kii doğdun iyii kiii doğdunnnnn
mutlu yıllarrr saaaanaaaaaaaaaaaaacanımm yeni yaşınn sana bebeğini getirsinnn inşallahh
NURCANIMA.......
Canım benim bugün doğum günün .......iyiki doğdun benim canım kader arkadaşım ve iyiki varsın ve iyiki bizlerlesin...... en büyük duam yeni yaşının saa en çok isteğin MELEĞİNİ getirmesini bütün kalb,mle ALLAH dan diliyorum...... nice nice nice mutlu yaşlara.......
İYİKİ VARSIN..............
canlarımm benimm yaaa nasıl duygulandırdınız beni
sağolun arkadaşlarım ,hepinize tek tek teşekkür ediyorum .. sizde iyiki varsınız ve iyiki tanımıışım sizleri hepinizi çok seviyorum
tubişim kutlamalarına bayıldım eşimede gösterdimm lan
kızlar dün adet oldum yarın hastaneye gidecem geç gelirsem merak etmeyin olarmı haydi kalın sağlıcakla
bizde sen, seviyoruz dostum herşey gönlünce olsun varolasın...canlarımm benimm yaaa nasıl duygulandırdınız beni
sağolun arkadaşlarım ,hepinize tek tek teşekkür ediyorum .. sizde iyiki varsınız ve iyiki tanımıışım sizleri hepinizi çok seviyorum
tubişim kutlamalarına bayıldım eşimede gösterdimm lan
kızlar dün adet oldum yarın hastaneye gidecem geç gelirsem merak etmeyin olarmı haydi kalın sağlıcakla
kooooooocaman öperim seni anneem nerelerdesin seeen herşey yolundadır inşallah sendemi boğasın bi seksü hatunda tarfiilmiş bakın bende boğayım 11 mayısta benim mutlu yıllar canım sevdiklerinle özlemini çektiğin herşeyin hayatında var olması dileğiylenurcancım nice mutlu yıllara tatlım demek sende boğa burcusun benimde 12 mayısdı seneye inşallah bebeğimiz ya kucağımızda yada göbişimizde girerizz inşallah ....
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir tubiş duru ipek leydim seyhan melike kamer asiii yeter bebekdls papatya hepinizi öpüyorum kocaman...... netde sorun var takip edemiyom eskisi gibi ama aklım sizde allaha emanet olun rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin
nurcancım nice mutlu yıllara tatlım demek sende boğa burcusun benimde 12 mayısdı seneye inşallah bebeğimiz ya kucağımızda yada göbişimizde girerizz inşallah ....
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir tubiş duru ipek leydim seyhan melike kamer asiii yeter bebekdls papatya hepinizi öpüyorum kocaman...... netde sorun var takip edemiyom eskisi gibi ama aklım sizde allaha emanet olun rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin
canım benim yaaa eşim kalkmadı ki hiç pc başındanancak geldim gördüm kusuruma bakma gecikmeli olarak kutluyorum inşşşş bu kutlamanın ardından gelecek ayyy hamiş müjdeni kutluyacağız valla bakkk içime doğuyoooooo çok yakın çokkkk inşşşşşş
bu moral rejimi bıraktırırır banaasize son bişi diyimmi erkek olsam şu pastanın üstündeki gacıya bırakın elimi sürmeyi ceket atmayı şapka bile çıkarmam one yaabide kiloluyum diye yakınırsınız ele avuca gelmeli hatun dediğin one beyaw kuntakinteeeee tak tuk vur duvara al geri bu si,ze iyi bir moral olsun de hayde ii gcler
bişey daha bana yardım edin akıl verin kaşıntım azdı yine travazolda fayda etmedi fena kaşınıyıo müünüş ne yapsam ya kuru tutuyorum pambıklı ütülü çamaşır giyorum kuşburnu marmelatı kaşıntıyas iyi gelirmiş dediler bolca tüketiyorum ama öldüm resmen az önce ütüyü sokacaktım nerdeyseevet o derece
ayyy kızlar ya yoksa tubi kudurduda ondanmı bu kaşıntı aaah aaaah herifsizliğin bünyeye olumsuz etkileri ne yapsamkiii:93:
geçen ay da gitmiştim tubişim yumurtlama tedavisi görüyo bacınn :97::97::97::97::97:bizde sen, seviyoruz dostum herşey gönlünce olsun varolasın...
hastaneye ne için bişeymi kaçırdım acaba haydi hayırlısı :18:
kooooooocaman öperim seni anneem nerelerdesin seeen herşey yolundadır inşallah sendemi boğasın bi seksü hatunda tarfiilmiş bakın bende boğayım 11 mayısta benim mutlu yıllar canım sevdiklerinle özlemini çektiğin herşeyin hayatında var olması dileğiyle
damlasalanle geçenlerde facede görüştük çocuk meselesini düşünmek istemediği için şimdilik gelmek istemediğini söylemişti.bulutu geç yıldız azeriyi geç umudunu kybetmeyi geç zaten ayda bir gelip geçmişi okuyamadım deyip dalıveriyodupeki nerde bu damlaselen bak aklımda iki hatun daha vardı unuttum birden sahi eskiden sıkça gelipte son zamanlarda ismini bile göremediğimiz hatunlar nerde acaba herkesten çokta yelizi merak ediyorum kesin başına bi iş geldi yoksa mutlaka gelirdi o neolursa olsun gelirdi bana coş geldi gece gece neyse çıkayımda yarın görüşürüz hatunlar öpüyorum hepinizi ayrı ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?