canım allah tez zamanda kucağına almaya nasip etsin hayırlı doğumlar canım allahım gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah
ayy kaşısana durum yaaaaaaa valla fena olmaz he hırrrrrrrrilaç su ve lavabo bu üçüyle daha samimiyim artık
hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin
ulen ben kork diyemi koydum onları orayaUykun açılsın diye koyduydum ödlek senii
vala şaka gibi ama 15 gün sonra beyefendi geliyo bugüne kadar doğum çok uzak geliyodu
sanki hamilelik hep sürecekmiş gibiydi bugün çok tuhaf odum çok heyecanlandım inşallah darısı buradaki bütün bacılarıma olsun (duruda dahil bu duaya)
aaaaaaaa ne yaniii ömercik geliyomuuuuuu
hadi hayırlısı bakalım hayırlarla güzelliklerle gelsin paşamızzzzzz
tubiş aç kapıyı geliyorum vıınnn
anaaammm paşamız geliyomu maşallaaaahhhh hadi hayırlıısı ile doğsun inşallahhhh
ee işte korktum ve uykum açıldı
canım buradayım ya bi çizim yapıyorum bi size bakıyorum boş bulundukça direk size dalıyorum iyiyim canım sen nasılsın kaşıntıların varmış allahım acil şifa versin canım kıyamam sana nasılda kızarıyordur kaşıdığın yerlerrr
vala şaka gibi ama 15 gün sonra beyefendi geliyo bugüne kadar doğum çok uzak geliyodu
sanki hamilelik hep sürecekmiş gibiydi bugün çok tuhaf odum çok heyecanlandım inşallah darısı buradaki bütün bacılarıma olsun (duruda dahil bu duaya)
amiiin inşallah ...kızlar bir çamaşır asıp geliyorum
EEE BEN DİYORUM ZAMAN SU GİBİ GEÇİYO DİYE ..NE YAPTINIZ EKSİKLERİ TAMAMLADINIZMI BARİ GEÇEN PERDE ALACAKTIN ALDINMI KANKİCANvala şaka gibi ama 15 gün sonra beyefendi geliyo bugüne kadar doğum çok uzak geliyodu
BU ZAMANA KADAR BOŞUNA HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİNDEYDİNdoktor öyle dedi çok bekletmeden yana değilmiş su durumu çok beklemeye müsait değil 31 mayıs gibi hasat zamanıdedi haftaya kesinleştiririz dedi
hadi tubiş hamilelikten kaşınıyo bende arada kaşınıyom
ipeğim zaman ne çabuk geçmiş
anam beni çıkar beni çıkar
amin canım allah razı olsun inşallah allah sizlerinde gönlünün muradını bekletmeden versin
amin canım inşallah aminnnn yaza hamile hamile gezmeyi nasıl hayal ediyorum var yaaa
inşallah canım Allah gönlüne göre versin
hadi tubiş hamilelikten kaşınıyo bende arada kaşınıyom
ipeğim zaman ne çabuk geçmiş
anam beni çıkar beni çıkar
amin canım inşallah aminnnn yaza hamile hamile gezmeyi nasıl hayal ediyorum var yaaa
eksikler tamam tülün siparişini verdim yatak siparişi verdim bu hafta hepsi gelir ....kısmet işte haziran derken mayıs oluyo hayırlısı olsunEEE BEN DİYORUM ZAMAN SU GİBİ GEÇİYO DİYE ..NE YAPTINIZ EKSİKLERİ TAMAMLADINIZMI BARİ GEÇEN PERDE ALACAKTIN ALDINMI KANKİCAN
BU ZAMANA KADAR BOŞUNA HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİNDEYDİNMAYIS ANNESİ OLCAN
eksikler tamam tülün siparişini verdim yatak siparişi verdim bu hafta hepsi gelir ....kısmet işte haziran derken mayıs oluyo hayırlısı olsun
inşallah allah kalbine göre versin ama yaz hamileliği zor olur çünkü ben havalar daha yeni ısındığı halde bile geçen haftalarda yanıyodum
sorma duru ya çok çabuk geçti biraz üzülüyorum bu kadar hızlı geçtiği için
eksikler tamam tülün siparişini verdim yatak siparişi verdim bu hafta hepsi gelir ....kısmet işte haziran derken mayıs oluyo hayırlısı olsun
inşallah allah kalbine göre versin ama yaz hamileliği zor olur çünkü ben havalar daha yeni ısındığı halde bile geçen haftalarda yanıyodum
Orasıda doğru canım ama işte insan hayırlı evlat sahibi olmak için türlü türlü hayallere dalıyorrrrr
hade bakalım ömerciğin hazırlıkları yavaş yavaş tamamlanıyo hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelsin inşallah,..ömerciğin paspasınıda bugünlerde gönderecem ,sevonun siparişini bitireyim beraber verecem kargoyaeksikler tamam tülün siparişini verdim yatak siparişi verdim bu hafta hepsi gelir ....kısmet işte haziran derken mayıs oluyo hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?