Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy kaşısana durum yaaaaaaa valla fena olmaz he hırrrrrrrr ilaç su ve lavabo bu üçüyle daha samimiyim artık

tubiş aç kapıyı geliyorum vıınnn

anaaammm paşamız geliyomu maşallaaaahhhh hadi hayırlıısı ile doğsun inşallahhhh

ulen ben kork diyemi koydum onları oraya Uykun açılsın diye koyduydum ödlek senii

ee işte korktum ve uykum açıldı

aaaaaamiiiiiiiinnnnn

hadi tubiş hamilelikten kaşınıyo bende arada kaşınıyom

ipeğim zaman ne çabuk geçmiş
anam beni çıkar beni çıkar

EEE BEN DİYORUM ZAMAN SU GİBİ GEÇİYO DİYE ..NE YAPTINIZ EKSİKLERİ TAMAMLADINIZMI BARİ GEÇEN PERDE ALACAKTIN ALDINMI KANKİCAN

doktor öyle dedi çok bekletmeden yana değilmiş su durumu çok beklemeye müsait değil 31 mayıs gibi hasat zamanı dedi haftaya kesinleştiririz dedi
BU ZAMANA KADAR BOŞUNA HAZİRAN ANNELERİ TOPİĞİNDEYDİN MAYIS ANNESİ OLCAN

Son düzenleme:
eksikler tamam tülün siparişini verdim yatak siparişi verdim bu hafta hepsi gelir ....kısmet işte haziran derken mayıs oluyo hayırlısı olsun
amin canım inşallah aminnnn yaza hamile hamile gezmeyi nasıl hayal ediyorum var yaaa

inşallah allah kalbine göre versin ama yaz hamileliği zor olur çünkü ben havalar daha yeni ısındığı halde bile geçen haftalarda yanıyodum

Orasıda doğru canım ama işte insan hayırlı evlat sahibi olmak için türlü türlü hayallere dalıyorrrrr

sorma duru ya çok çabuk geçti biraz üzülüyorum bu kadar hızlı geçtiği için

doğduğu zamandan itibaren bebekliğide o kadar hızlı geçiyoki hiç anlamıyosun ipeğim
çok sıcak olmadan doğacak ohh yaz bebişi prensim

Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma tez zamanda göbişlerine bebiş kondur amiiiiiiiiiinnnnn

hade bakalım ömerciğin hazırlıkları yavaş yavaş tamamlanıyo hayırlısıyla sağ salim dünyaya gelsin inşallah,..ömerciğin paspasınıda bugünlerde gönderecem ,sevonun siparişini bitireyim beraber verecem kargoya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…