Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne oldu canım neden streslisin ben mi bişey kaçırdımm

kilomu yapmış diyorsun olabilir..bugün eczaneden kiloma baktım bir gram vermemişim, boşuna aç kalıyorum .84 kiloyum hala

Yardımın için teşekkürler sevom yaptım yeni tablomu

kilo yumurta kalitesini etkiliyo ve küçük kistlere de neden olabiliyo canım olsun yeni başladın daha dur verirsin canım

nurcikim sana örnek liste yapmıştım birde onu dene canım

leydim niye strese girdin anlamadım

sevom ilacı içmeyi unutma masana minik minik kesip koyarsan aklına gelir canım

offf offf diyetlerden nefret ediyorumm ama yaaaa:84: :84: :84: :84: :84:

kızlar çıkmak zorundayım sonra görüşürüz...
güle güle canım ..iyi bak kendine

nurcikim evet folik asit kilo aldırıyor bu doğru
benim listemi uygularsan hem aç kalmazsın , bol sebze ye, birde yürüyüş yapma imkanında var çık yürü bacımmm bir hafta hem yürüyüş hem liste uygula bak nasıl gidiyo kilocuklar

offf offf diyetlerden nefret ediyorumm ama yaaaa:84: :84: :84: :84: :84:

güle güle canım ..iyi bak kendine

canım o zaman diyet diye düşünme sağlılklı beslenme olarak şartlan
hem aç kalmaz hemde kilo verirsin ben hamile halimle yaptımda senmi yapamıcan
hadiii bakalım herşey bebişleirmiz içiiiinnnnnnnn mesela öğle yemeğinden başlayabilirsin henüz geç değil çıkıp yürüyüş yap
sana püf noktası eğer öğlen et yersen akşam sebze ye yada tam tersi öğle sebze yediysen akşam et

amanınnn ne yapcam ben şimdii :26:folikte kilo aldırıyorsa işim yaş:96:
Yürüyüşü eşimle beraber yapmak istiyorum ama oda gelmiyo çok üşengeç çokkk
yaa zaten yemeğimi o şekilde yapıyorum mesele bir gün et yemeği yaparsam ertesi gün muhakak sebze yemeği oluyo .üfff bir şekilde vermem lazım

kızlar yemek vaktii ben gider vııııııııııııııınnnnnnnn
afiyet olsun

afiyet olsun duru

ben ne yesemm yaa :26: Yiyecek bişeyim yokk Hep hamur hep hamur yiiye yiyee şişicem
yapma sevomm hamur yiyip kilo alma ..alması kolay vermesi zor oluyo sonra

ben kilolarımı bi ilaçla verdim çoğunu bilirsin normalde şeker hapı sanırım ama benim doktorum yumurtalar için iyi ve kilo verdiyo diye devamlı onu kullanıyorum..yoksa ben 6 kilo veremezdimm hiç boğazdan kesemedim çünkü :26: ama sakıncalı falan olur vebalı bende kalır gerçi 4-5 aydır kullanıyom bişey yapmadı bana

bende çıkmak zorundayım bacımm görüşürüzz
bu arada bakıyorumda tüm topik "bacım" kelimesine alıştı patenti benim haa ona göre

ilk tüp bebek tedavimde bende kullanmıştım şeker ilacını ..aklımda olsun bu sefer gidersem doktordan yazmasını istiyecem ..ilk bir kaç gün mide bulantısı yapıyo ama olsun katlanırım artık tabi doktor uygun görüp yazarsa ilacı

bende çıkmak zorundayım bacımm görüşürüzz
Bu arada bakıyorumda tüm topik "bacım" kelimesine alıştı patenti benim haa ona göre
eee hepimiz burda bacı kardeş gibi olduk o yüzden bacım

ama çıkıyorum fena uyku bastırdı biraz uyuyum bariiii :114::114::114:
uyusunda büysün nİİİiniİİİİ tıpış tıpış büyüsün ninin e e eeee eee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…