- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hayırlı haftalar kızlar.....
nurcanım canım doktorunu değişmen iyi olmuş inş. bu sefer meleğin gelicek canım... o folik plastan bende kullandım tüp bebek tedavilerinde hamiş kaldıktan sonrada 3 ay kullandım 3 aydan sonrada bıraktım canım..
TARFİLCİM canım doğum günün kutlu olsun nice senelere canım....
kızlar kusura bakmayın kafam kazan gibi o yüzden geçmişi okudum ama bunlar kaldı kusura bakmayın dün gece hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli geceydi... uyuyamadım...bendeki stres kızımıda uyutmadı bütün gece kımıldayıp durdu yawrum.. çok kötüyüm kızlar atamıyorum stresimi oda bebişimi etkilo ben ne yapıcam akıl verin...
kilomu yapmış diyorsunolabilir..bugün eczaneden kiloma baktım bir gram vermemişim, boşuna aç kalıyorum .84 kiloyum hala
Yardımın için teşekkürler sevom yaptım yeni tablomu
nurcikim sana örnek liste yapmıştım birde onu dene canım
leydim niye strese girdin anlamadım
sevom ilacı içmeyi unutma masana minik minik kesip koyarsan aklına gelir canım
güle güle canım ..iyi bak kendinekızlar çıkmak zorundayım sonra görüşürüz...
benim ilaç 8.66 yazıyo birde ben bunu günde 3 defa içecem .korkarım folik dahada aldıracak bana kilo :96::96::96::96:
yoruldumm yoruldumm yoruldum gardaşşşşşş
ne oldu canım yine neye sıktın canını sen bakim..bak ne güzel riskli dönemi atlatmışsın hayırlısıyla şurda çok zamanın kalmadı kızını kucağına almaya..son ayların tadını çıkar ..sters yaratacak bişeyler bulacakmısın illa kendinide bebişinde strese sokmaa kendine gel okiş
offf offf diyetlerden nefret ediyorumm ama yaaaa:84: :84: :84: :84: :84:
güle güle canım ..iyi bak kendine
amanınnn ne yapcam ben şimdii :26:folikte kilo aldırıyorsa işim yaş:96:nurcikim evet folik asit kilo aldırıyor bu doğru
benim listemi uygularsan hem aç kalmazsın , bol sebze ye, birde yürüyüş yapma imkanında var çık yürü bacımmm bir hafta hem yürüyüş hem liste uygula bak nasıl gidiyo kilocuklar
yaa zaten yemeğimi o şekilde yapıyorum mesele bir gün et yemeği yaparsam ertesi gün muhakak sebze yemeği oluyo .üfff bir şekilde vermem lazımcanım o zaman diyet diye düşünme sağlılklı beslenme olarak şartlan
hem aç kalmaz hemde kilo verirsin ben hamile halimle yaptımda senmi yapamıcan
hadiii bakalım herşey bebişleirmiz içiiiinnnnnnnn mesela öğle yemeğinden başlayabilirsin henüz geç değil çıkıp yürüyüş yap
sana püf noktası eğer öğlen et yersen akşam sebze ye yada tam tersi öğle sebze yediysen akşam et
afiyet olsunkızlar yemek vaktii ben gider vııııııııııııııınnnnnnnn
yapma sevomm hamur yiyip kilo alma ..alması kolay vermesi zor oluyo sonraafiyet olsun duru
ben ne yesemm yaa :26: Yiyecek bişeyim yokkHep hamur hep hamur yiiye yiyee şişicem
ama çıkıyorum fena uyku bastırdı biraz uyuyum bariiii :114::114::114:
ilk tüp bebek tedavimde bende kullanmıştım şeker ilacını ..aklımda olsun bu sefer gidersem doktordan yazmasını istiyecem ..ilk bir kaç gün mide bulantısı yapıyo ama olsun katlanırım artık tabi doktor uygun görüp yazarsa ilacıben kilolarımı bi ilaçla verdim çoğunu bilirsin normalde şeker hapı sanırım ama benim doktorum yumurtalar için iyi ve kilo verdiyo diye devamlı onu kullanıyorum..yoksa ben 6 kilo veremezdimm hiç boğazdan kesemedim çünkü :26: Ama sakıncalı falan olur vebalı bende kalır gerçi 4-5 aydır kullanıyom bişey yapmadı bana
eee hepimiz burda bacı kardeş gibi olduk o yüzden bacımbende çıkmak zorundayım bacımm görüşürüzz
Bu arada bakıyorumda tüm topik "bacım" kelimesine alıştı patenti benim haa ona göre
uyusunda büysün nİİİiniİİİİ tıpış tıpış büyüsün ninin e e eeee eeeama çıkıyorum fena uyku bastırdı biraz uyuyum bariiii :114::114::114:
OZAMAN SANA NİNİ DEĞİLDE BU RESMİ GÖSTEREYİM UYKUN AÇILIR BELKİMMbende uyucam şimdi bir kahve içeyim bariiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?