Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım bende onu anlatmaya çalışıyorum kimde ne var ne yok bileyim ki ona göre rahat edeyim dedim ama işte dediğimgibi 14 gün sonra tekrar dr a giecez ozaman dra ben kendim direk söylemeye düşünüyorum ne olacaksa olsun

Mutfak halımı balkona attıp ıslatmıştım kiri yumuşasın diye onu yıkasam iyi olacak görüşürükkk

söyle canım versin eşinde tahlili madem bu yola baş koydunuz anca beraber kanca beraber dimi ama :82::82::82::82::82:

işte bende onu diyorum ama neden se çekiniyor yaaa kafasını kafasını vurmak lazımm

söyle canım versin eşinde tahlili madem bu yola baş koydunuz anca beraber kanca beraber dimi ama :82::82::82::82::82:

demii yaa anca beraber kanca beraberr tek ben mi istiyom sanki evlendiğimden beri başımın etini yiyp durdu bebiş te bebiş bunu da söylüyorum iştee erkek milleti otomatikmen savunmaya geçiyor canım
kolay gelsin canım ayaklarını üşütme dikkat et bide ayaklarını çok üşütürsen kist te yapar benim üşütmekten bide genetik kist canım kist nerendeymiş dr söyledi mi inşallah yumurtalıkların içinde değildir yaaa:26::26::26::26::26:

geçen ay da gitmiştim tubişim yumurtlama tedavisi görüyo bacınn :97::97::97::97::97:
bana dua et demiyecem çünkü her zaman dualarında olduğumu biliyorum
gözümün açık olduğu her zaman dualarımdasın merak etme canımm
gerçektenmiiii yeliz geldi, yanii nasıl görmedim valla içim rahatladı çok şükürr
tubişim kaşınıyonmu gel ben kaşıyım canım bol bol su içmeyi unutma doktorun verdiği ilaçları kullan
ayy kaşısana durum yaaaaaaa valla fena olmaz he hırrrrrrrr ilaç su ve lavabo bu üçüyle daha samimiyim artık
tuğbişşşşşşşşşşşşşş çokkk çok çokkk tatlı olmuşsun canım yakışmış hamileliikyirim o göbişü beyaww allahım sağlıklı doğum nasip etsin canımmmmmmm
canımm allah razı olsun ddarısı tez zamanda başına olsun inşallah diliyorum rabbimden hamile patlaması olsun şu topicte inşallah herkes peş peşe müjdeler versin kii inanıyorum o günüde yaşıcazzz
birde kızlar doktor devamlı kontrole çağıracakmış yumurta 2 cm olursa çatlatma iğnesi yapılacak 2 santime ulaşmazsa iptal olacak tedavim :44:
2 cm de nasıl çatlatma iğnesi yapılıyo ya max 17 18 mm oluna yapılmıyomu inşallah herşey güzel olucak baştan iptal falan düşünüpte beni saldırtma kendine beeeee
neyin varki başınmı ağrıyoo allah yardımcın olsun

kızlar azıcık işleirm var bitirip koşcam yanınza bulabşlrsem sizleri burda tabii öpüyorum

kıvanç çiğdem ışığın yanıyo nabersin canım neyse dur sohbete başlamadan işelrime bakayım gelince laflarız yetişebilirsem

canım bilmiyorum sormadım:26::26: Sadece doktor korkma geçici kistlerdir dedi bir dahaki gidişimde sorarım artık

canım zaten 2mm demediki doktor 2 santim olunca çatlama iğnesi yapılacak senin söylediğin gibi 19-20 cantim yumurta olmaz zaten Olsa olsa bebiş olur o büyüklükte

hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun ...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin

kıvanç çiğdem ışığın yanıyo nabersin canım neyse dur sohbete başlamadan işelrime bakayım gelince laflarız yetişebilirsem

canım buradayım ya bi çizim yapıyorum bi size bakıyorum boş bulundukça direk size dalıyorum iyiyim canım sen nasılsın kaşıntıların varmış allahım acil şifa versin canım kıyamam sana nasılda kızarıyordur kaşıdığın yerlerrr

ne yane şimdi 15 gün sonra ömercikk dünyayamı geliyoo Sağlşıkla gelsin inşallah kankimm...heyecan varmı heyecann Sorduğum soruya bak ben bile bu kadar heyacanlandıysam ömerciğin annesi ile babası kim bilir ne kadar heyecanlıdır

canım allah tez zamanda kucağına almaya nasip etsin hayırlı doğumlar canım allahım gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah

vala şaka gibi ama 15 gün sonra beyefendi geliyo bugüne kadar doğum çok uzak geliyodu
sanki hamilelik hep sürecekmiş gibiydi bugün çok tuhaf odum çok heyecanlandım inşallah darısı buradaki bütün bacılarıma olsun (duruda dahil bu duaya)

aaaaaaaa ne yaniii ömercik geliyomuuuuuu
hadi hayırlısı bakalım hayırlarla güzelliklerle gelsin paşamızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…