moralini bomak için söylemiyorum canım ama bazılarında sperm sayısı yüksek olsa bile kaliteli sperm olmuyo tutunamadan düşükle sonuçlanıyo ..eşini ikna etmeye çalış gitsin, en azından içiniz rahat eder inşallah bir sorun yoktur canım
söyle canım versin eşinde tahlili madem bu yola baş koydunuz anca beraber kanca beraber dimi ama :82::82::82::82::82:evet canım bende onu anlatmaya çalışıyorum kimde ne var ne yok bileyim ki ona göre rahat edeyim dedim ama işte dediğimgibi 14 gün sonra tekrar dr a giecez ozaman dra ben kendim direk söylemeye düşünüyorum ne olacaksa olsun
Mutfak halımı balkona attıp ıslatmıştım kiri yumuşasın diye onu yıkasam iyi olacak görüşürükkk
Yaa kızlar yoğunum yazamadım sayfalar uçmuş gitmiş okuyamadım bile
nurcik adet olmuşsun ve doktora gitmişsin ne güzel ilgili bi doktor buldun inşallah bu doktor sana yardımcı olacak..o küçük küçük kistler kilodanda oluyoAma önemli değil zaten geçer inşallah..
Yeni tablo adet olana kadar ateşini yazdınya adet olduğun tarihteki ateş yazdığın bölümünün alt taraflarında (akıntının alt tarafında ) light medium falan yazar oradan light yani az kanamayı seç sonra kaydet sonra bi yazı gelecek yazının alt tarafındaki my grafic ... Diye yazar ona tıkla yenisi gelir
çiğdem gebelik yokmuş hayırlısıy olsun tahlillerin temiz çıkmış buna sevin ve eşinide ikna et madem sorun yok diyor neden test vermeye yanaşmıyor neyden çekiniyor
söyle canım versin eşinde tahlili madem bu yola baş koydunuz anca beraber kanca beraber dimi ama :82::82::82::82::82:
gözümün açık olduğu her zaman dualarımdasın merak etme canımmgeçen ay da gitmiştim tubişim yumurtlama tedavisi görüyo bacınn :97::97::97::97::97:
bana dua et demiyecem çünkü her zaman dualarında olduğumu biliyorum
gerçektenmiiii yeliz geldi, yanii nasıl görmedim valla içim rahatladı çok şükürrdamlasalanle geçenlerde facede görüştük çocuk meselesini düşünmek istemediği için şimdilik gelmek istemediğini söylemişti.
minnak melikede böyle düşünüyo
kız yelize bişey olmamışgeçenlerde geldi yaa görmedin herhal ...bilgisayarları bozulmuş ,ablasında yazdı bizede .
ayy kaşısana durum yaaaaaaa valla fena olmaz he hırrrrrrrrtubişim kaşınıyonmu gel ben kaşıyımcanım bol bol su içmeyi unutma doktorun verdiği ilaçları kullan
canımm allah razı olsun ddarısı tez zamanda başına olsun inşallah diliyorum rabbimden hamile patlaması olsun şu topicte inşallah herkes peş peşe müjdeler versin kii inanıyorum o günüde yaşıcazzztuğbişşşşşşşşşşşşşş çokkk çok çokkk tatlı olmuşsun canım yakışmış hamileliikyirim o göbişü beyaww allahım sağlıklı doğum nasip etsin canımmmmmmm
2 cm de nasıl çatlatma iğnesi yapılıyo ya max 17 18 mm oluna yapılmıyomu inşallah herşey güzel olucak baştan iptal falan düşünüpte beni saldırtma kendine beeeeebirde kızlar doktor devamlı kontrole çağıracakmış yumurta 2 cm olursa çatlatma iğnesi yapılacak 2 santime ulaşmazsa iptal olacak tedavim :44:
neyin varki başınmı ağrıyoo allah yardımcın olsunkızlar kusura bakmayın kafam kazan gibi o yüzden geçmişi okudum ama bunlar kaldı kusura bakmayın dün gece hamileliğim boyunca geçirdiğim en stresli geceydi... uyuyamadım...bendeki stres kızımıda uyutmadı bütün gece kımıldayıp durdu yawrum.. çok kötüyüm kızlar atamıyorum stresimi oda bebişimi etkilo ben ne yapıcam akıl verin...
canım bilmiyorum sormadım:26::26: Sadece doktor korkma geçici kistlerdir dedi bir dahaki gidişimde sorarım artıkdemii yaa anca beraber kanca beraberr tek ben mi istiyom sanki evlendiğimden beri başımın etini yiyp durdu bebiş te bebiş bunu da söylüyorum iştee erkek milleti otomatikmen savunmaya geçiyor canım
Kolay gelsin canım ayaklarını üşütme dikkat et bide ayaklarını çok üşütürsen kist te yapar benim üşütmekten bide genetik kist canım kist nerendeymiş dr söyledi mi inşallah yumurtalıkların içinde değildir yaaa:26::26::26::26::26:
gözümün açık olduğu her zaman dualarımdasın merak etme canımm
gerçektenmiiii yeliz geldi, yanii nasıl görmedim valla içim rahatladı çok şükürr
Ayy kaşısana durum yaaaaaaa valla fena olmaz he hırrrrrrrrIlaç su ve lavabo bu üçüyle daha samimiyim artık
Canımm allah razı olsun ddarısı tez zamanda başına olsun inşallah diliyorum rabbimden hamile patlaması olsun şu topicte inşallah herkes peş peşe müjdeler versin kii inanıyorum o günüde yaşıcazzz
2 cm de nasıl çatlatma iğnesi yapılıyo ya max 17 18 mm oluna yapılmıyomu inşallah herşey güzel olucak baştan iptal falan düşünüpte beni saldırtma kendine beeeee
Neyin varki başınmı ağrıyoo allah yardımcın olsun
Kızlar azıcık işleirm var bitirip koşcam yanınza bulabşlrsem sizleri burda tabii öpüyorum
ulen ben kork diyemi koydum onları oraya1 ciden korktum
3 cüye bayıldııımmm booooooovvvv
kıvanç çiğdem ışığın yanıyo nabersin canım neyse dur sohbete başlamadan işelrime bakayım gelince laflarız yetişebilirsem
ne yane şimdi 15 gün sonra ömercikk dünyayamı geliyoohayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin
ilk tüp bebek tedavimde bende kullanmıştım şeker ilacını ..aklımda olsun bu sefer gidersem doktordan yazmasını istiyecem ..ilk bir kaç gün mide bulantısı yapıyo ama olsun katlanırım artık tabi doktor uygun görüp yazarsa ilacı
eee hepimiz burda bacı kardeş gibi olduk o yüzden bacım
uyusunda büysün nİİİiniİİİİ tıpış tıpış büyüsün ninin e e eeee eee
hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin
ne yane şimdi 15 gün sonra ömercikk dünyayamı geliyooSağlşıkla gelsin inşallah kankimm...heyecan varmı heyecann Sorduğum soruya bak ben bile bu kadar heyacanlandıysam ömerciğin annesi ile babası kim bilir ne kadar heyecanlıdır
hayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?