Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkeze iyi akşamlarrrr kızalr şimdi geçmişe baktım daaa ben tam 2 sene 2 aydır içiyorum folik asit ama boşunaaa:26:

kardeşim yeğenimin msn den resimlerini atıyo daaa çok tatlııı dut yemiş dudaklarıııı kıpkırmızı ben de burdann öldüm öldümmm dirildimm onun o resimlerini gördümdeee

asiiiiiiii nerdesinn bacııııı ne pişiirdin ben dün pazardan organik köy mercimeği aldım minicik onu pişirdim içine de benim ektiğim acı biberlerden attımm yanına da soğanı kırıp yeriz artıkın bu arada eşim bana küstü yanına gitmiyorum diyeee kaç gündür yüzümüzü gömüyoruz sabah 6 30 da işten geldiii deee

çiğdemm naber canımmmmmmmmmm

iyiyim canım sen napıyorsun bende hemen hemen işlerimi kolayladım baya geride kladım geçmişi okudum ahh asicim tek başına bi çıkıp dolaşmana izin verse niye vermez bu erkekler neden bu kadar kıskançlar Akşama ne yemek yapayım diye düşünüyorum canım yaaa:26::26::26:

bende erişteli yeişl mercimek yemeği pişiriyorum
neden küstü kiiii :26::26::26:
fik fik istedi sende vermedin mi yoksaaaaaa

evet cnm bazen erkekleri anlamak çok zor sanki dışardaki erkekler beni bekliyo demet çıksın da dışarı yiyelim diyeee
aman nese baaak ben halimden memnunum huzurum kaçmasında tek evde beklerim sorun değil eşim gelince beni gezdiriyoooo

iyiyim canım gün sayıyorummmm doktora gitmek içinnn

allah kız çok utandımmmmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…