yüzüme vurup dur sende kilolarımııbir darbede sen vur bana
anaammmmmmmmmmmmmmmmcanım anammmmmmmm çilekeşş anammmm
haydin çıktım ben görüşürüz
duru bacım sen çıkacaksın iyiakşamlarrrrrrrrr
kızlar bende çıkmadan gelirim size iyiakşamlar demeye görüşürüzzzz
canım sende yemeğini yap çık dışarı dolaş hava çok güzel
ben ve dışarı çıkmak mııı ölse beni tek başıma dışarı çıkartmaz benim kocişşş
nese birazdan yemeğimi yapmaya başlarım bendeee
iyi akşamlar asicimmmm kız gerçekten bırakmaz mı senii tek başınaaaa abowww
hah geldim pişiyo yemeğiiiimm kız pınar ablaaaam nerdesiiinnnn:95::95::95:
çiğdemm naber canımmmmmmmmmm
burdayımmmm
kardeşim yeğenimin msn den resimlerini atıyo daaa çok tatlııı dut yemiş dudaklarıııı kıpkırmızı ben de burdann öldüm öldümmm dirildimm onun o resimlerini gördümdeee
oooyyy yirim ben yaaaa allah nazarlardan saklasın allahım bizede nasip etsin inşaallahhh
bende erişteli yeişl mercimek yemeği pişiriyorumasiiiiiiii nerdesinn bacııııı ne pişiirdin ben dün pazardan organik köy mercimeği aldım minicik onu pişirdim içine de benim ektiğim acı biberlerden attımm yanına da soğanı kırıp yeriz artıkın bu arada eşim bana küstü yanına gitmiyorum diyeee kaç gündür yüzümüzü gömüyoruz sabah 6 30 da işten geldiii deee
iyiyim canım sen napıyorsun bende hemen hemen işlerimi kolayladım baya geride kladım geçmişi okudum ahh asicim tek başına bi çıkıp dolaşmana izin verse niye vermez bu erkekler neden bu kadar kıskançlarAkşama ne yemek yapayım diye düşünüyorum canım yaaa:26::26::26:
iyiyim canım sen napıyorsun bende hemen hemen işlerimi kolayladım baya geride kladım geçmişi okudum ahh asicim tek başına bi çıkıp dolaşmana izin verse niye vermez bu erkekler neden bu kadar kıskançlarAkşama ne yemek yapayım diye düşünüyorum canım yaaa:26::26::26:
bende erişteli yeişl mercimek yemeği pişiriyorum
neden küstü kiiii :26::26::26:
fik fik istedi sende vermedin mi yoksaaaaaa
evet cnm bazen erkekleri anlamak çok zor sanki dışardaki erkekler beni bekliyo demet çıksın da dışarı yiyelim diyeee
aman nese baaak ben halimden memnunum huzurum kaçmasında tek evde beklerim sorun değil eşim gelince beni gezdiriyoooo
aminnnnnnnnn yiğenler birazcık da olsa evlat hasretini gideriyo ama insan kendi çocuğu olsun çok istiyoo dimi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?