Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnnnn yiğenler birazcık da olsa evlat hasretini gideriyo ama insan kendi çocuğu olsun çok istiyoo dimi canımm

hemde nasıl istiyor toplam 4 tane yeğenim var hepsini çok çok seviyorum kendi evlat gibi davranamıyorsun ısırsan ağlayacak diye anası kızacak diye korkarsın allahtan bi tanesinin annesiyle iyi anlaştığımız için bişey dem,iyor ısırıyorum valla dişlerim kaşınıyor bi datlı bi datlı allahım yaaa analarına babalarına sevdiklerine bağışlasın

aaamiiiinnn
bende bazı sevimli çocukları kendi yiğenimde içnde ağzına vura vura severiiiiimmm canım kaynıyo napıyımmmm

ayy ben yiğenimi çok seviyorum yaaaa ölürüm ben onaaaaaaa kendi evladım olsa naparım kim bilirrrr

ahhh ben de öle üçtane var ikisi ablamın biri 6.sınıfta diğeri 1. sınıfta aşıklarr bana erkek kardeşimin de 10 aylık oğluu var nasıll neryeri öpüyorumm mıncıklıyorum bayılıyoooo bida yap hala diyoo sankiiii

asicimmm sen ne zaman düşünüyosun doktora gitmeyiii biraz alakasız olduu ama bu cevappp
ben mi ben hemen yarın başlamak istiyorum ama eşim biraz daha dur zamanı var diyip duruyoooo
asicimmm hani ertelemeyi düşünüyoduk yaaa kardeşim sakın erteleme dedi gelinimiz de bizde başlıcaz inşş

ay iyi bari ablam yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…