Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrrrrr mhbbb ben geldimmm
canarrrrrrr
ızlar eşimi yarın has yatıracağız bir süre gelemeye bilirim merak etmeyin benii

Nurcan Tarfil yeni yaşınız hayırlı olsun İpek ablam çok heyecanlandım sanki ben kavuşuyorum bebeğime allah sağlıklı hayırlı kazasız belasız kavuştursun oğluna. Yeter hayırdır kocanın sağlığında bi sıkıntımı var niye yatıyor hastaneye rabbim esirgesin kacana şifa versin.

kuzum bazı sıkıntıları vardı dr yatırmak istediii

:44::44::44::44:
sağol ipem yine buldu bu deliyi sorunlar
demek 31 mayısta eve güneş doğuyor hayırlı sağlıklı gelsin sorunsuz sıkıntısız gelsininşallahhh
bittimannem bittim hem idrar yolu enfeksiyonu onun sancısı hemd ebu kaşıntı olayı artık vajinayı söküp atasım geliyo yaşamadığım herşey gebelikte başıma geldi şükür yinede sağol canımm
tubiş aç kapıyı geliyorum vıınnn
heryanımı açtım gel annemmm [[/QUOTE]

kızlarrrrrrr mhbbb ben geldimmm
canarrrrrrr
ızlar eşimi yarın has yatıracağız bir süre gelemeye bilirim merak etmeyin benii
geçmiş olsun yetercim
tuğba nasılsın?
iyiyimhayatı ya sen nasışsın hayrola gececisin bugün

Günaydın akidelerim

yeteeer geçmiş olsun canım

bebekdls inşallah tedavinle gelir yumurcağın bizde teyze oluruz

tubişin idrar yolları iltihabı, mantar v.s. hamilelikte çok rastlanılan bir duırum eğer ilaç fayda etmediyse doktor ilacını değiştirir

herkesler iyidir umarım bugün yeni bir gün tüm gününüz çok iyi geçsin

günaydın canlarım günümüz mutlu huzurlu geçsin 2 gündür hava o kadar güzel ki sabahları yürüyerek gidip geliyorum evden işe işten eve çok iyi olyor valla öğlenleride yürüyorum :)zayıflarım inşallahhh bi 5 kilo versem yeter

tuğbacım canım benim kıyamam sana çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah kıyamam
bebekdls canım dün acele çıkmak zorunda kaldım inşallah tedavin bir an önce bebişine kavuşturmayı nasip eder rabbim inşallah canım yaa
yeteeeer canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşir inşallah allahım yardımcınız olsun

diğer arkadaşlarım canlarım sizler nasılsınız geçmişi okudum aklımda bunlar kaldı unuttuysam affınıza sığınırım
kimsecikler gelmemiş daha

kuzum bazı sıkıntıları vardı dr yatırmak istediii
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
günaydın canımmmmmmmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

kızlar herkese günaydın kimseler yok gene
bugün yeni ayakkabıkalrımı giydim canımı çıkardı şimdiden çok sıkıyorr yanları ben akşama kadar nasıl dayanacam :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

neyse kimse yok sonra gelirim görüşürürz

ayy kıyamam ee alırken farketmedin mi canım sıktığını açtır olmazsa

günaydın nasılsınız çalışan bayanlar erkenden topiğe merhaba demiş benim gibi ev hanımı olanlar nerdeler ben yeni uyandım yüzümü yığkamadan netin başına oturdum çiğdemden başkası yok bende yüzümü elimi yığkayım çayımı koyuyum

günaydın canım hayde koy bakalım güzel bir kahvaltı et ohhhhhh

nerde bu millet bu devlet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz bacım (isim hakkı sevoda saklıdır) bacılarım gelin artık benim patronlar gelecek şimdik yaaaaa

kamer bacım(isim hakkı sevoda saklıdır)ben varım ayakkabın hayırlı olsun bu gün idare et açılır olmazsa kalıba verirsin anasını bellerlerBen bu gece 3de yattım uyku tutmadı sabah 6 da eşimi işe yolladım tabii hemen yattım ancak 4 saatcik uyuya bildim niye çünkü annem geldi zile yapıştı şimdide ne işler çeviriyorsun diyip duruyor ben netim açık sizleri ara ara takip ederim

tamam bacım bande akşam 9 da yattım sabah 7:30 kalktım iyimi
benim patron geldi bu arada çok sık yazama ama takipteyim sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…