Nurcan Tarfil yeni yaşınız hayırlı olsunİpek ablam çok heyecanlandım sanki ben kavuşuyorum bebeğime allah sağlıklı hayırlı kazasız belasız kavuştursun oğluna. Yeter hayırdır kocanın sağlığında bi sıkıntımı var niye yatıyor hastaneye rabbim esirgesin kacana şifa versin.
:44::44::44::44:canım bilmiyorum sormadım:26::26: Sadece doktor korkma geçici kistlerdir dedi bir dahaki gidişimde sorarım artık
canım zaten 2mm demediki doktor 2 santim olunca çatlama iğnesi yapılacak senin söylediğin gibi 19-20 cantim yumurta olmaz zatenOlsa olsa bebiş olur o büyüklükte
sağol ipem yine buldu bu deliyi sorunlarhayırlı haftalar ...nasılsınız hanımlar ...kanki doğum günün kutlu olsun...tarfl doğum günün kutlu olsun ...tubiş mantar olmuşsun galiba doktoruna haber ver ilaçsız düzelmez geçmiş olsun ...kamer rüyan hayır olsun sanırım sana malum olmuş doktor doğum tarihi verdi bugün allah nasip ederse 31 mayısta oğlumuz geliyo çok büyük htimalle önümüzdeki hafta kesin tarih belli oluak inşallah ...kanki inşallah yeni doktorun uğurlu gelir bebiş hemen gelir ...asi ve duru uykuya dalmış iyi uykular tatlı rüyalar ..sevo her zamanki gibi yoğunmuş allah kolaylık versin
bittimannem bittim hem idrar yolu enfeksiyonu onun sancısı hemd ebu kaşıntı olayı artık vajinayı söküp atasım geliyo yaşamadığım herşey gebelikte başıma geldi şükür yinedecanım buradayım ya bi çizim yapıyorum bi size bakıyorum boş bulundukça direk size dalıyorum iyiyim canım sen nasılsın kaşıntıların varmış allahım acil şifa versin canım kıyamam sana nasılda kızarıyordur kaşıdığın yerlerrr
heryanımı açtım gel annemmm [[/QUOTE]tubiş aç kapıyı geliyorum vıınnn
geçmiş olsun yetercimkızlarrrrrrr mhbbb ben geldimmm
canarrrrrrr
ızlar eşimi yarın has yatıracağız bir süre gelemeye bilirim merak etmeyin benii
iyiyimhayatı ya sen nasışsın hayrola gececisin bugüntuğba nasılsın?
canım çok geçmiş olsun allah şifa versinkuzum bazı sıkıntıları vardı dr yatırmak istediii
günaydın canımmmmmmmmmgünaydın canlarım günümüz mutlu huzurlu geçsin 2 gündür hava o kadar güzel ki sabahları yürüyerek gidip geliyorum evden işe işten eve çok iyi olyor valla öğlenleride yürüyorum :)zayıflarım inşallahhh bi 5 kilo versem yeter
tuğbacım canım benim kıyamam sana çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah kıyamam
bebekdls canım dün acele çıkmak zorunda kaldım inşallah tedavin bir an önce bebişine kavuşturmayı nasip eder rabbim inşallah canım yaa
yeteeeer canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşir inşallah allahım yardımcınız olsun
diğer arkadaşlarım canlarım sizler nasılsınız geçmişi okudum aklımda bunlar kaldı unuttuysam affınıza sığınırım
kimsecikler gelmemiş daha
Günaydın akidelerim
yeteeer geçmiş olsun canım
bebekdls inşallah tedavinle gelir yumurcağın bizde teyze oluruz
tubişin idrar yolları iltihabı, mantar v.s. hamilelikte çok rastlanılan bir duırum eğer ilaç fayda etmediyse doktor ilacını değiştirir
herkesler iyidir umarım bugün yeni bir gün tüm gününüz çok iyi geçsin
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
günaydın canımmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar herkese günaydınkimseler yok gene
bugün yeni ayakkabıkalrımı giydim canımı çıkardı şimdiden çok sıkıyorr yanları ben akşama kadar nasıl dayanacam :44::44::44::44::44::44::44::44::44:
neyse kimse yok sonra gelirim görüşürürz
günaydın nasılsınız çalışan bayanlar erkenden topiğe merhaba demiş benim gibi ev hanımı olanlar nerdeler ben yeni uyandım yüzümü yığkamadan netin başına oturdum çiğdemden başkası yok bende yüzümü elimi yığkayım çayımı koyuyum
ayy kıyamam ee alırken farketmedin mi canım sıktığını açtır olmazsa
kamer bacım(isim hakkı sevoda saklıdır)ben varım ayakkabın hayırlı olsun bu gün idare et açılır olmazsa kalıba verirsin anasını bellerlerBen bu gece 3de yattım uyku tutmadı sabah 6 da eşimi işe yolladım tabii hemen yattım ancak 4 saatcik uyuya bildim niye çünkü annem geldi zile yapıştı şimdide ne işler çeviriyorsun diyip duruyor ben netim açık sizleri ara ara takip ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?