Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tanıdıkların gönlünü yapmaktan kendine kısmet olmadı bi türlü

aynen canımbenneyaptımkine kadarda buundan sonra kimsye yapmam etmem desemde gönlüme söz geçiremiyorum :sm_confused: göze gelse çok üzlmüycemde bazen insanlar çok düşüncesiz ve vurdumduymaz olabiliyorlar fisfisfis

eti pufçum daha çok küçük senin miniğin önümüzdeki haftadan sonra
ben burdayım demeye başlar kalp atışı için ne zaman çağırdı doktor seni

ipekcim 21 aralıkta doktor tekrardan gel dedi... kalp atışları ozaman duyulurmuş hrelde.. birde ozaman birkaç test yapacaklarmış... inşallah bir sorun çıkmaz...

aşerme için daha erken demek ...aman olmasın zaten inşallah 9 ayı çok rahat geçirisin bebişinide sağlıkla kucağına alırsın birtanem

inşallah kedersizim inşallahh...

Darısı en kısa zamanda sizlerinde başına:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

düşüncesizlik ve vurdumduymazlık gerçekten çok kötü oluyo ama
ben artık o konuda katılaştım bana nasıl davranılıyosa o şekilde bende
davranıyorum

yüreği güzel arkdaşım...kimseye dayanamaz oy oy bidenem benim.... eee bize nezaman örcen dermişiz:))) şaka tabiii önce kendine bi ör giy şöyle kış bitmeden bende beyaz yün aldım kızıma yelek örücem kolay bi örnek bulunca

esracım dualarına önce bi amin dedikten sonra bende sana dua edeyim inşallah
miniğin kalbini pıtır pıtır atarken görürsün canım
sibelim sende hazırlıklara başladın yavaş yavaş desene

evet ipekçim şimdilik gelen hediyeleri kabul ediyorum...daha henüz gidip bişey almadık.ama örmeye başlicam hem küçük olduğu için çabuk biter...Bu aralar test çözmeye başladım dersden sıkıldıgım zaman örgü örerim...stresi azaltıyooo

hoşgeldinn sevdacım...

sevdacım ve kedersizim sizlerin adet tarihi bugündü değilmi... oldunuzmu.... inşallah olmazsınızzz...

adet olmadım canım henüz ama olurum ben dayanamayıp zaten test yaptım sabah olsaydı az uz birşeyler çıkardı akannehir o yüzden olacağımı biliyorum canım.

doktor dün işten çıkışta aradı beni düşündüğümüzü dedi oda yani aşılamayla uğraşmayalım direk tüp bebeğe geçelim dedi bi gelin konuşalım dedi bende yarın regl günüm ozaman 2.günü gel dedi.Bakalım dün eşimin morali çok bozuldu sinirlendi daha hiçbirşey içmem yemem dedi ne işe yarıyo dedi sigarayıda bu yüzden bıraktım ne oldu dedi mafoldumben bana bıraktı tüp bebek oalyınıne zaman hazırsan ozaman olur dedi.ıster şimdi ister daha sonra.Patronumda maddi yönden sakın canını sıkma dedi biz burdayız dedi gerekli yardımı yaparız dedi.Sadece kendimi hazırlamam kaldı ama şuan ani bir dönüş olduğu için bilemiyorum bu akşamda bir konuşalım

sevdacım hakkınızda hayırlı olsun bak ne güzel çevrenizde iyi insanlar var
size maddi manevi destek olan hiç sıkma canını her şey bizim için allah kaldıramayacağımız
yük vermesin bence şimdi toparlanıp güç toplayıp harekete geçme zamanı onun için salma kendini
tedaviye hazırla kendini

sevdam hakkında hayırlı canım eğer bu ay kendini hazır hisetmiyorsan hemen başlama.. ama ben sen yerinde olsam hemen başlardım böyle bir patrona can kurbandaha fazla kendini yıpratmadan bence tedaviye geç canım yinede sen bilirsinkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin canımmm bizler iyiyiz sen?

canım benim insanın yanında destek olabilecek birilerinin olması ne güzel
allahım herşeyin hayırlısını versin senin için
kendini iyice hazır hissedince başla tedavinede...İnşallah gerek kalmaz

benim karnım sinyal veriyor bile her ay olduğu gibi guruldamaya başladışakkıdı

bidenem o sinyalller başka bişeyin sinyalidir inşallah ...bu kez yanılman dilegiyle öpüyorum seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…