Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy canım yaa kutla kutla hakkındır senin ben 8 ayda yedim kafayı 8 sene diyosun hadi maşallah allahım korusun sizi heyecan yapma çok yat bide kalkma hiç hayırlısı olsun canım sağlıkla olsun inşallahhhhhh

ayyy canım yaa kutla kutla hakkındır senin ben 8 ayda yedim kafayı 8 sene diyosun hadi maşallah allahım korusun sizi heyecan yapma çok yat bide kalkma hiç hayırlısı olsun canım sağlıkla olsun inşallahhhhhh

sağol tatlım Allah razı olsun
tez zamanda bebişini göndersin..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, gncam, iipekk34+, Kedersiz+

opuyorumnanaktan

kendine iyi bak nevbaharcım.... inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirisin... darısı tez zamanda burdaki arkadaşlara ve tüm isteyenlere....

ya kizlar size bir bakip cikip dedim
isim var
yaaaaa bende kutlamalara katilmak istiyorum ama
ufffffffffffffffff ufffffffffffffffffffff

amin etipuf şimdi sıra nazracada inşallah onunda tutar
tuyaneda bu ay tedavi olmuştu ondan hiç haber çıkmadı birde ben taze annemiz durumuzu
özledim işe başlayınca aramıza dönücek herhalde

benim içime öyle doğuyorki nazracada hamile kalacak onun içinde böyle kutlamara yapıcaz inşşş

amin etipuf şimdi sıra nazracada inşallah onunda tutar
tuyaneda bu ay tedavi olmuştu ondan hiç haber çıkmadı birde ben taze annemiz durumuzu
özledim işe başlayınca aramıza dönücek herhalde

benim içime öyle doğuyorki nazracada hamile kalacak onun içinde böyle kutlamara yapıcaz inşşş

inşallahhh inşallahhhh nazracada hamiştir....
sonrada sizlerr........ ayyy ne güzel yaaa..... ben okadar eminimki sizinde az kaldı bak göreceksiniz....

bende duruyu merak ediyorum ecaba tosunumuz nasıl... duru ne yapıyor acaba...

ya kizlar size bir bakip cikip dedim
isim var
yaaaaa bende kutlamalara katilmak istiyorum ama
ufffffffffffffffff ufffffffffffffffffffff

ben bir kaç defa yazdım buraya nasıl eklendiğini yine yazayım bak şimdi .buraya eklemek istediğin resmi buluyorsun netten ...sonra resme sol tıklıyorsun seçenekler çıkıyor en altta özellikler diye bir yazı var oraya tıkla sonra adres: (URL) kısmında resmin adresi yazıyor o yazıyı kopyalıyorsun .
buraya eklemek içinde yazdığımız yerde üstte sarı bir kutucuk var oraya tıkla (grafik ekle) kopyaladığın adresi oraya yapıştır bu kadar
not: tıkladığın sarı kutucukta http:// yazısı çıkacak önce onu sil sonra yapıştır :hulya:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…