Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hepimizzz sıraylaa hamiş kalıcazz kızlarrr inaşlaahhh
hepimizzz böyle gezicezz :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
bakınn nevomaa :CüvCüv: o artık böyle olacak hayırlısıylaaa
sonra kedersiizmin dediği gibi nazraca tuyaneda ve bizlerrr yalnız kızlarr sanki ipeğim kedersizim ve ben en sona kalıcaz gibi geliyo sırnaşık şey

sevda senin ağzını burnunu gebertirim sırnaşık şey

olsun hamile kalalımda sonuncu olmayada razıyım ben boshayallersmile
biz tedavi için para biriktircez ayda 350 gibi
çok şeyden kısıtlıyacaz ben mesela kendim için üst baş hiç bişey almıyacam eskilerimle idare edecem mutfaktanda biraz kesecem eşimde havalar düzelince okula yayan gidip gelecek dışardan bişey yemiyecek 1 sene sıkcaz dişimizi mirmirmirmir

sevda senin ağzını burnunu gebertirim sırnaşık şey

:roflol: :roflol: ağzımı burnumumu :roflol: ne bilimmm öyle geldi sanki devamlı buraya yeni birileri gelecek hamile kalıp gidecek biz hala baston elimizde beklicez gibi :roflol: şaka bi yanaa inşaaallahhh en kısa zamandaaa bizlerrrr de oluruzzz yaaaa :CüvCüv: çok istiyomm bende çokkk kim istemiyokii sırnaşık şey

bende aynen öyle düşünüyorum sevdam ama sadece kendim için öyle düşünüyorum mirmirmirmir

canım hayırlı olsun bak biraz silkelenip kendini toplayınca ne güzel kararlar verdin
hiç bi şey çözümsüz değil inşallah bebeğin kendiliğinden gelir o birikimi bebeğine oda alman için kullanırsın canım

en iyisi canım benimm hatta eve iş alabiliyomusun varmı öyle imkanlarr varsa onuda yapabilirsinn mesela ceviz dizme,kot sökme,pul yapıştırma gibi ne bilim onlarda az ama hiç yoktan iyidir

aynen öyle canım ALLAH sağlık huzur verdikten sonra gerisi çok kolay

itiraf etmem gerekirse kendi adma ben burda daha çok kutlamaya katılırım ama size yazdan beri söylüyorum kedersizle sevda için ben daha umutluyum sizin az kaldı

itiraf etmem gerekirse kendi adma ben burda daha çok kutlamaya katılırım ama size yazdan beri söylüyorum kedersizle sevda için ben daha umutluyum sizin az kaldı

desene herkes karşı taraftann ümitliii delikafadulden inşallaahhh aynı ayda peşpeşe haberler veririzzz :Saruboceq:

en iyisi canım benimm hatta eve iş alabiliyomusun varmı öyle imkanlarr varsa onuda yapabilirsinn mesela ceviz dizme,kot sökme,pul yapıştırma gibi ne bilim onlarda az ama hiç yoktan iyidir

burda böyle bişey yok varsa bile ben duymadım ist var böyle işler galiba ..geçen eşime dedim incir fabrikasında çalışmak istiyorum çok kızdı bana:mymeka: otur evinde diyo incir fabrikasında çalışanlar gece geç saatlere kadar çalışıyorlarmış ben istemiyorum dedi.. teyzem bana dantel ör bir arkadaşım satıyor dedi senin içinde satar diyo ama ben dantel öremeyi çok sevmiyor örgü daha çok hoşuma gidiyor gerçi dantel işine elim çok yatkın çok çabuk işliyorum ama işte zevk almıyorum dantelden

çeyiz için havlu kenarı dantel oya işi falan olabilir

patik falan yapıyoda ayrıyetten bir havlu modeli çıkmış ben görmedimm ama baskı havlu gibi bir iğnesi varmış batıtıp çıkarıyomuşsun baskılı havlu oluyomuş maliyeti çok düşük ve müşterisi çok varmışş bir araştırsana canım onu

valla ben kendimden önce seni hamiş görmek istiyorum valla bakk sanki sen hamile kalınca bizde peşinden sökük gibi gelicez sırnaşık şey

yok yok siz önce hamile kalın kaydirigubbakcemile3 aaa hayır önce siz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ipeğim sen benden halen daha ümitlimisin dr lar bize doğla yoldan olmaz demesine rağmen boshayallersmile benim artık normal yolla hiçmi hiç umuudm kalmadı benneyaptımki

çok yorulursun kedersizim eşin haklı fabrika işi ağır olur onların mesaisi hiç bitmez
bu sefer daha çok bunalırsın daha basit daha az yorucu işler daha iyi olur örgü işini yap o zaman güzel böyle patikler işlersen kızların çeyizlerine çok alan olur (yanlız farkındamısınız bilmem ben çeyize takmış durumdayım iki lafmdan biri çeyiz :roflol:) hem buradanda sipariş alırsın

bir bakayım canım ama bunun için kursa falan gitmek gerekmezmi
ha bu arada ben kızken nakış kursuna gitmiştim çok zevkliydi ozamanlar ama şimdi aklıma geldikçe nasıl yaptım onca şeyi diyorum :bbo:

çok samimi söylüyorum evet ümitliyim doktorlar esrayada normal yolla olmaz demişti
vakti geldimi olur sen merak etme bana kalırsa presed kullanmayı bırakma şu diz dirsek
olayını bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…