Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şuanda teyzemin bebişine çok şirin şeyler yapıyorum yelek ve süveter yaptım şimdi patiğini örüyorum minacık o kadar güzelki bir ara size gösteririm

çok samimi söylüyorum evet ümitliyim doktorlar esrayada normal yolla olmaz demişti
vakti geldimi olur sen merak etme bana kalırsa presed kullanmayı bırakma şu diz dirsek
olayını bi deneyin

preseedler orda duruyor boşuna ziyan etmiyim diyorum ..kulanırım belki bu ay fisfisfis

nazraca
tuyaneda
ipek

sevda
fatma
jollita
tuğba

bynkutluay
bennnnnnnn
yıldız

off offff hayali bile güzel beeee boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

bir bakayım canım ama bunun için kursa falan gitmek gerekmezmi
ha bu arada ben kızken nakış kursuna gitmiştim çok zevkliydi ozamanlar ama şimdi aklıma geldikçe nasıl yaptım onca şeyi diyorum :bbo:

yokk canımm yaa köydeki amce gelinleri yapıyolarmış ama ben görmedim çok met ettilerr çok basit dediler havluların renksiz baskı deseni oluyoya onu baskılı hale getiriyolarmış çok iyi satış varmış almanyadan falanda düşün.netten bir bak olmazsa bende fotoğrafını falan isterim sadece bir özel iğnesi oluyomuş okadar

ayy süperlerrr yaaa boshayallersmile boshayallersmile offf ulennn offfff kaydirigubbakcemile3 şişmek istiyommm hemide dolu doluu şişmekk delikafadulden

ayy süperlerrr yaaa boshayallersmile boshayallersmile offf ulennn offfff kaydirigubbakcemile3 şişmek istiyommm hemide dolu doluu şişmekk delikafadulden

Allah şişirsin seni kaydirigubbakcemile3
şuanda ezan okuyor RABBİM iinşş en kısa zamanda bize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
iipekk34, sevdanehri54+

sevdam yanlız değiliz vefalı misafirimiz bizi hiç bırakmıyo

keşke her zaman bugün gibi güzel haberler alabilsek dimi kızlar ne güzel moral oluyor valla ..

evet bugün çok iyi oldu kaç haftadır haftaya hep üzgün başlıyoduk bu hafta inşallah başladığı gibi
güzel biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…