ewt cnm 14.haftaya girdim çok şükür ilk zamanlarda ki gibi değilim arada oluor oda olacak o kadar .sen nsılsın
iyiym canım hele şükür karşılaştık bu sefer
maaşallah 3.5 aylık olmuşsun bileeebundan sonra daha da azalır bulantıların elifcim inşallah ben de iyiyim tam 1 hafta önce başladım dondurulmuşlar için tedaviye çarşamba kontrolüm var bakalım transfer ne zaman olacak
şükür ne zamandı kontrolun ne zaman çözecekler embriyoları allah korusun hadi çözdükten sonra yaşamazsa kullandığın ilaçlar ne olacak
inşallah bu defa olur meleğine kavuşursun duam senin için nolursun transferden sonra çok dikkat et kimsi önemsemio ama çok önemi var
allah esirgesin rabbim korktuğuna uğratmasın benim ki meraktan sordum sen hiç böyle şeyleri kafana takma bu sefer olacak inşallah
anam ipek abla geldi hoş geldi heyecan doruktason 3 gün hadi hayırlısı olsun
slm kızzzlaar herkese hayırlı cumalarrrr ara ara girmeye çalışıcam çok sık giremiycem artık eee nasılsınz bakalımmm
slm kızzzlaar herkese hayırlı cumalarrrr ara ara girmeye çalışıcam çok sık giremiycem artık eee nasılsınz bakalımmm
ben doğumu 30 mayıs diye hatırlıyorum ipek geçmişe daldı galiba
haaa bu arada seni gördüm asicim rüyamdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?