Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ewt cnm 14.haftaya girdim çok şükür ilk zamanlarda ki gibi değilim arada oluor oda olacak o kadar .sen nsılsın

maaşallah 3.5 aylık olmuşsun bileee bundan sonra daha da azalır bulantıların elifcim inşallah ben de iyiyim tam 1 hafta önce başladım dondurulmuşlar için tedaviye çarşamba kontrolüm var bakalım transfer ne zaman olacak

inşallah bu defa olur meleğine kavuşursun duam senin için nolursun transferden sonra çok dikkat et kimsi önemsemio ama çok önemi var

şükür ne zamandı kontrolun ne zaman çözecekler embriyoları allah korusun hadi çözdükten sonra yaşamazsa kullandığın ilaçlar ne olacak

haziranın 1.de ayşecim çarşamba kontrolüm ne zaman çözüleceklerini tam bilmiyorum ama transferden 24 saat önce diye duymuştum allah korusun sanırım 3 taneden en az bi tanesi yaşar belkide 2 si yaşar doktorum 2sinin yaşamasını bekliyoruz dedi eğer üçüde ölürse ilaç kullandığımla boş yere hormon aldığımla kalacam o olacak inşallah olmaz onları düşünmek istemiyorum bileee

slm kızzzlaar herkese hayırlı cumalarrrr ara ara girmeye çalışıcam çok sık giremiycem artık eee nasılsınz bakalımmm

demet ve ipek hoşgeldiniz
ipek allah kolaylıklar versin demek az kaldı ne güzel inş..bende sağ salim o günlere ulaşırım ben ve bütün hamile arkadaşlar....

demettoooo naber girmiosun kaç gündür yada ben mi göremedim .geçen kayserideydim bacıı

Son düzenleme:
slmmmm güzelikler nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
ben geldimmmmmmmm özledim sizleri yaaaaaaaaaa
biz hala eşimle has deyiz bir sürede kalacağa benziyoruzzzz:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…