Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tabiki okuyan olur canım iyiyiz sen nasılsın??? bugün kimsecikler yoktu topikte bende anlamadım neden böle oldu neyse iyi geceler

tabiki okuyan olur canım iyiyiz sen nasılsın??? bugün kimsecikler yoktu topikte bende anlamadım neden böle oldu neyse iyi geceler

iyim nuray aslında ben uğradım ara ara ama sohbet edecek kimse yoktu veya denk gelemedim bak senlede denk gelemedik artık dua paylaşımıda yapmıyoruz bu yaz mevsimi gelmese daha mı iydi aceba hiç değilse iki laf ediyorduk şimdi kimseyle denk gelemiyorum gün günü gelen kalmayacak heralde gerçi nurcan gelince şenlenir yine tahminim

geçmiş yarım yamalak okudum kıvanççiğdem bebeğimle seni ayakta alkışlıyoruz tebrikler diploma almışsın allah gönlünce verisn herşeyş nurcik gitmiş allah kolaylık versin melişim bebeme kız dedin istersen 2011 ekim annelerinden bak bakalım göbüşlü resmi oraya attım belki bi tahminin olur

bu arada kızlar sizden benim için birer felak ve fatiha okumanızı rica etsem allah rızası için okurmusunuz benim yaşadığım sorunlar yıldızım hafif olduğu için çabuk nazar topluyomuşum öle ahım şahım bişeyim yok nazarlıkd eidm olmasına gerekte yok dedi pis nefis çok ve sne çekiyosun dedi abooooww bende neymişim beyaww
bu arada fotoyu alıntı yapmasak olurmu canlarım öpüyorum hepinizi mekanın güzelleriii

günaydın kızlar nasılsınız..beni soracak olursanız resmen geberiyorum üstümden vinç geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo kalçamın üstüne oturmaıyorum ağrıdan ,avuçlarımın içi hep su toplamış .. bu işkenceye hiç değmiyor inanın ,yömiyesi 20 tlmiş yuh dedim içimden sabahtan akşama kadar sert toprağı çapala dur el insaf yahuu

papatyaaaaaaa al annem çatlak tubi bu hatun oluyor resmin üzerine tık dey,nce daha netleşiyiii
laa tubiş nazaramı gelmek istiyonn koymuşsun en cillop gibi resmini nazara gelecen mazallahh bayıldım çok tatlı çıkmışsın

Son düzenleme:
günaydınnn
nurcikim allah kolaylık versin canımzor gerçekten bilirim bende bu işleri her ne kadar yapmasamda çocukluğum köyde geçti benimdeannemler çapaya gider ben evde kardeşime bakardım
tuğbiş okuyorum canım şimdi allah nazardan korusunelemterefiş kem gözlere şişçiğdemm allah yolunu açık etsin canıminşannlah istediğin sonuçların hepsi gerçeklersin
selam kızlar herkese sanırım herkeşler iyi öperim hepiniziiiiiiiii

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar rbbim gönlümüzden geçeni bizlere en kısa zamanda nasip etsin

nucik hoşgeldin bacım çok yorulmamışsındır umarım
tubiş maşallah barekallah güzel bi foto rabbim yüzünün güzelliğini kalbinin güzerlliğini bahtınada yansıtsın

kız bacım mahvolmuşsun geçmiş olsun tatlım

günaydın canım hayırlı cumalar bugün cuma olduğunu unutmuşum sen söylemesen hiç bilmiyordum ..günleride karıştırıyorum artık :96:
yorulmaz olurmuyum nuraycım ölüyorum bir kaç gün böyle kemiklerin ağrıması normalmiş evde otıra otura iyice hantallaşmışım :86::86::86:

bugün cuma demi nuraycım sanada hayırlı cumalar
herkese hayırlı cumalar

o zaman sana kolay gelsin nurcikim dikkat et kendine belini felan ağrıtma sakın fıtık vardı yanlış hatırlamıyosam

bende faceye talılıyım ecik bakmadım daha sonrada işlerime bakıyım
görüşürüz kızlar öptüm hepiniziiiiii
bu arada duru abla gelmemiş dünde yoktu merak ettim hayırdır inşallahhhhh:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…