iyi geceler kızlar(elbet bi okuyan olacak)
nasılsınız benim misafirim vardı ikindi vakti geldi yemekti çaydı sohbetti derken 10 dk.oldu yollayalı hemen nete daldım kimler ne yapmış diye fazla sayfa ilerlememiş okumak kolay oldu.
Pınar nazar çıkmış canım kazan belan def olmuş temizliği zor olsada takma allah beterinden esirgesin.
bu gün topiği çiğdem beklemiş nurcan onamı emanet etti giderken aceba
tabiki okuyan olur canım iyiyiz sen nasılsın??? bugün kimsecikler yoktu topikte bende anlamadım neden böle oldu neyse iyi geceler
laa tubiş nazaramı gelmek istiyonn koymuşsun en cillop gibi resmini nazara gelecen mazallahhpapatyaaaaaaa al annem çatlak tubi bu hatun oluyorresmin üzerine tık dey,nce daha netleşiyiii
kamer bacım hoşgeldin nasılsın canım
laa tubiş nazaramı gelmek istiyonn koymuşsun en cillop gibi resmini nazara gelecen mazallahhbayıldım çok tatlı çıkmışsın
gidecem herhal canımsagol nurcikim iyiyim sen nassılsınnnn çok yorulmuşun gidecekmisin tekrar
faceye eklemiş yeni resimlerini onlara bakınıyordum şimdibayırgülü diyesim geldii maşallah
günaydın kızlar nasılsınız..beni soracak olursanız resmen geberiyorum üstümden vinç geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo kalçamın üstüne oturmaıyorum ağrıdan ,avuçlarımın içi hep su toplamış .. bu işkenceye hiç değmiyor inanın ,yömiyesi 20 tlmiş yuh dedim içimden sabahtan akşama kadar sert toprağı çapala dur el insaf yahuu
günaydın canım hayırlı cumalar bugün cuma olduğunu unutmuşum sen söylemesen hiç bilmiyordum ..günleride karıştırıyorum artık :96:günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar rbbim gönlümüzden geçeni bizlere en kısa zamanda nasip etsin
nucik hoşgeldin bacım çok yorulmamışsındır umarım
tubiş maşallah barekallah güzel bi foto rabbim yüzünün güzelliğini kalbinin güzerlliğini bahtınada yansıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?