kızlar niye sesiniz çıkmıyor alo alooooooooo ordamısınız
ah cnm benim yaaa rabbim daha beterinden esirgesin inşallahh üzülme bitanem senin yokluğun çok belli bee kırmızı kırmızı yazılarını çok özlemiştimmm
burdayımmmmmm bana da kahve koysana kıssss
selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin ablam nasılsın bakem heycan doruktamıııselam kızlar nasılsınız
bende sizleriiiii çok özledimmmmmm kımızı kırmızı yazmayııı özledimmmmm
benim öyle resim ekleme yeteneğim yok ama bununla idare etolurmu?:13:
anammmmm gelmiş bile alınma olurmu espiri yaptım aklım sıra
alınacak ne var onda ...önemli bir gelişme varmı şöyle geçmişe göz gezdirdim geldim
hoşgeldin ablam nasılsın bakem heycan doruktamııı
uyyy gel bi sarılam sannaa
CANIM BENİM YAAA FIRSAT BULDUKÇA DİNLENMEYE ÇALIŞ MADEM ALLAH KOLAYLIK VERSİNgünaydın kızlar nasılsınız..beni soracak olursanız resmen geberiyorum üstümden vinç geçmiş gibi bütün kemiklerim ağrıyo kalçamın üstüne oturmaıyorum ağrıdan ,avuçlarımın içi hep su toplamış .. bu işkenceye hiç değmiyor inanın ,yömiyesi 20 tlmiş yuh dedim içimden sabahtan akşama kadar sert toprağı çapala dur el insaf yahuu
yok be nurcik nazarlık bişeyim yok sadece geçen telde konuştuğumuz koınu varya o bira zetkiledi onun için dua istedim sizlerden hem sizler kötü nefisli değilsinizki bacıcıklarım niye desin nazarlaa tubiş nazaramı gelmek istiyonn koymuşsun en cillop gibi resmini nazara gelecen mazallahhbayıldım çok tatlı çıkmışsın
tuğbiş okuyorum canım şimdi allah nazardan korusunelemterefiş kem gözlere şiş
onca yaptığım alıntı nereuye gitiiiiii:84::84::84:
hoşbulduk canım daha heyecanlı değilim sakinim şimdilik
valla yemin olsunki alıntıma dahildin ama ne halt olduy anlamadım du bi öpemde telafi edem olarmıkituğba alıntılarında bana yer vermeyi unutmuşsun
valla yemin olsunki alıntıma dahildin ama ne halt olduy anlamadım du bi öpemde telafi edem olarmıki
maşşallah ablam yaa ne serinsin ben olsam aman şölemi aman bölemi ooooff ben çok panikatağımmmhoşbulduk canım daha heyecanlı değilim sakinim şimdilik
CANIM BENİM YAAA FIRSAT BULDUKÇA DİNLENMEYE ÇALIŞ MADEM ALLAH KOLAYLIK VERSİN
yok be nurcik nazarlık bişeyim yok sadece geçen telde konuştuğumuz koınu varya o bira zetkiledi onun için dua istedim sizlerden hem sizler kötü nefisli değilsinizki bacıcıklarım niye desin nazar
tuğbiş okuyorum canım şimdi allah nazardan korusunelemterefiş kem gözlere şiş
onca yaptığım alıntı nereuye gitiiiiii:84::84::84:
tubişimmm haşin bakışlım napıyon gııııııı seni o yeşilliklerin içinde görünce aklıma neler geldi bi bilseeeeeennnn
çok güzelsin bacım rabbim nazarlardan saklasınnn münüşünü yirim kızzzzz
tedavilerde de öyleydim ben hastaneye giderken çok heyecanlı oluyorum öncesinde çok heyecanım olmuyohelal sana ne serin kanlısın
slm arkadaşlar alıntılarım panelde görünmedi kusura bakmayn papatya nuray kamer nurcik teşekkür edeirm güzel yorumlarınız için allah gönlünüzün muradını tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
ipem hoşgeldin nasılsın canım
umarım herkes iyidir kızlar
bu arada ben bi diğer topiğe bakıpğ geliyorum fazla vaktim yok yarın anneciğim geliyo yavaştan hazırlık yapmalıyım bekley,n 5 dk sonra buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?