Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ah cnm benim yaaa rabbim daha beterinden esirgesin inşallahh üzülme bitanem senin yokluğun çok belli bee kırmızı kırmızı yazılarını çok özlemiştimmm

bende sizleriiiii çok özledimmmmmm kımızı kırmızı yazmayııı özledimmmmm

CANIM BENİM YAAA FIRSAT BULDUKÇA DİNLENMEYE ÇALIŞ MADEM ALLAH KOLAYLIK VERSİN
laa tubiş nazaramı gelmek istiyonn koymuşsun en cillop gibi resmini nazara gelecen mazallahh bayıldım çok tatlı çıkmışsın
yok be nurcik nazarlık bişeyim yok sadece geçen telde konuştuğumuz koınu varya o bira zetkiledi onun için dua istedim sizlerden hem sizler kötü nefisli değilsinizki bacıcıklarım niye desin nazar

tuğbiş okuyorum canım şimdi allah nazardan korusunelemterefiş kem gözlere şiş

onca yaptığım alıntı nereuye gitiiiiii:84::84::84:

slm arkadaşlar alıntılarım panelde görünmedi kusura bakmayn papatya nuray kamer nurcik teşekkür edeirm güzel yorumlarınız için allah gönlünüzün muradını tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
ipem hoşgeldin nasılsın canım
umarım herkes iyidir kızlar

bu arada ben bi diğer topiğe bakıpğ geliyorum fazla vaktim yok yarın anneciğim geliyo yavaştan hazırlık yapmalıyım bekley,n 5 dk sonra buradayım

hoşbulduk canım daha heyecanlı değilim sakinim şimdilik
maşşallah ablam yaa ne serinsin ben olsam aman şölemi aman bölemi ooooff ben çok panikatağımmm

helal sana ne serin kanlısın
tedavilerde de öyleydim ben hastaneye giderken çok heyecanlı oluyorum öncesinde çok heyecanım olmuyo

iyiyim canım sen nasılsın gözünaydın annen geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…