anammmmmmmmmmm kız bu sanki benim koçişşaynen benimkide bu odadan diğerine mesaj atar seslense ölecek sanki
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
sevdam canım iyi olmana çok sevindim tüplerin biri açık olup sıvının geçmeside çok iyi benimde tüplerimin birinde yapışıklık vardı tek tüp yeter bize dimi canım Allah tez zamanda meleklerini göbişine kondursun canım tekrar geçmiş olsun
bebkdls yatıp dinlenmen lazım
yeteer bugün hastaneye gidiyosun kolay gelsin
kıvanççiğdem odadan odaya mesajmıbak bunu bizde yapardık çok eğlenceli oluyooo
papatya sen nasılsın
kamer nerdesin bacımmmm
nurcik sultan hala çapada
ipek ömerle
melike yunusla
sevdamce doktora gitcektin ne oldu bak sende pek gelmiyon neler yapıyosun gelde anlat
tubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
leydim merve hanım nasıllar
şifada kayıplarda
kızlar hepinizi öperim
sağol kuzmmmmmmGünaydın hayırlı cumalar kızlar
sevdam canım iyi olmana çok sevindim tüplerin biri açık olup sıvının geçmeside çok iyi benimde tüplerimin birinde yapışıklık vardı tek tüp yeter bize dimi canım Allah tez zamanda meleklerini göbişine kondursun canım tekrar geçmiş olsun
papatya sen nasılsın
kamer nerdesin bacımmmm
ipek ömerle
melike yunusla
sevdamce doktora gitcektin ne oldu bak sende pek gelmiyon neler yapıyosun gelde anlat
tubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
şifada kayıplarda
kızlar hepinizi öperim
ayy valla abla yaaa önceden yapıyordu bidaha yapmadı eyy allahım dedim ses telleri kopar abla allah korusun ondan bağırmıyorlarrr
günaydın canım evet canım odadan odaya mesaj aslında eşim genellikle annesi babası varken msj atar bana tabi onlarda şüpheleniyor ama bişey diyemiyorlar allahım yaa bi de komik msjlar atınca istem dışı gülüyorsun gözler direk sende noluyor diye eşimde kaşlarını kaldrırır söyleme diye bende salla sallaya bilirsenn tabi onlarıda güldürmeyi beceriyorum
ya durucum diğer kızları hiç göremiyorummm özledimmmmmmmmmm hepiniziiii
sanada hayırlı cumalar canımmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsinnnnnn
dualrımız karşılığınıbulsun inşşşş
amin inşallah ablacımm inşallahhhh
sağol kuzmmmmmm
yok kuzum benimki hep yapıyorrrrr
diyorum kiiiiii ALLAHIM şu kızlar hep ikiz üçüz bebiş ver (hayırlı sağlıklı)iş yapamasınlarda evlerni b....k götürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım yaaaaaaaayaa abla bizi çok durumda bırakıyorr ama demiii
anam ablaaaaa sen nasıl bi dua okudun öyleee cümleten AMİNNNNN diyoruzzz
canım inşallah diğer aya umudumuzla bebeklerimize kavuşuruz geçmiş olsun üzülme lütfenbugün ben hasta oldum
yeterciğim günaydın canım nasılsınevet canım yaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşş iinşşşşşşşşşşş
yeterciğim günaydın canım nasılsıneşin nasıl hastaneden çıkmışsınızdır umarım Rabbim bol şifa sağlık versin tekrar eşine evinize huzur ve bebiş versin inşş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı
canım inşallah diğer aya umudumuzla bebeklerimize kavuşuruz geçmiş olsun üzülme lütfen
sağlık olsun kuzummm
hadi bakalım canımm inşş hayırlı haberlerini alacazzziyiyim melikecim bol bol yatıp dinlenerek geçiriyorum günlerimi 16 haziranda testim:18:
aplamm benimm inşalahhhh tüpe falan gerek kalmadan gelecekk zilliiiyi akşamlar kızlar nasılsınız ben giremedim bugün evdeydim ama net yoktu sorun vardı giremedim..
dün histeroskopi oldum biraz ağrı kanama derken allaha şükür iyiydim şansıma eşimin k.pederi vefat etmiş ve amelyattan sonra acilen çıkmış beni telden aradı dün işte neyse uzatmayayımmbugün konuşmaya gittim..
rahmim temizmiş sorun yokmuş birde hsg(rahim filmi) de yapıldığı gibi ilaç içeriye vermiş ve ultrasonla bakmış sağ tüpümde sorunsuzca geçtiğini görmüş ama solda sorun varmışya spazm geçirmişsin yada enfeksiyondan oluşmuş daha önceden dedi kesin bişey diyemem laparoskopi ile belli olur dedi ama bence gerek yok bizim amacımız neden böle olduğu değil nasıl hamile bırakırız olayı dedi şimdilik 3000 tl laparoskopi için gerek yok dedi banada cazip geldi 6 ay bekleme süreci geçirelim bu sürede hamile kalmazsan tüpe geçeriz dedi ama beklemek istemezsen okadar daha da erken olabilir dedi bende yok maddi açıdan anca toparlanırım dedim işte böleee
hee spazm nasıl dedim aniden giren sancı hareketsiz bırakır dedi ve bende 2 ay öncesinde sizede söylemiştim sol kasığıma çok feci aprı girmişti acillik olmuştum diye ya oazaman bu oldu yada yumurta toplama zamanında enfeksiyon kaptım
merak etmişsiniz beni kusura bakmayın bugün evde canımda sıkıldı ama dedğiğim gibi nete giremiyodum
oy oyy herkesinnn gönlünü almış quuzm benim sen i seviyom beaaGünaydın hayırlı cumalar kızlar
papatya sen nasılsın
kamer nerdesin bacımmmm
ipek ömerle
melike yunusla
şifada kayıplarda
kızlar hepinizi öperim
hayırlısı olsun quzummbugün ben hasta oldum
ooooo çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah bundan sonra hep sağlıklı günler sizi bekler veeeeeee bebişş inşşşşşşgünaydınnn canım
eşim çıktı has
ama bu gün rapor için has gideceğim AMİNNNNNNNNNNN YÜREĞİMİN TAAAAAA DERİNLERİNDEN AMİNNNNNNNNNNN
hoş buldum sağolasınsağol canım benim hoşgeldin canımmm inşallah canım ya benim adetim çok sancılı geçer dayanmıyorum pek ondan sıkıntılıyım belimi koparacaklar sanki karın ağrısı offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?