Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

sevdam canım iyi olmana çok sevindim tüplerin biri açık olup sıvının geçmeside çok iyi benimde tüplerimin birinde yapışıklık vardı tek tüp yeter bize dimi canım Allah tez zamanda meleklerini göbişine kondursun canım tekrar geçmiş olsun
bebkdls yatıp dinlenmen lazım
yeteer bugün hastaneye gidiyosun kolay gelsin
kıvanççiğdem odadan odaya mesajmı bak bunu bizde yapardık çok eğlenceli oluyooo
papatya sen nasılsın
kamer nerdesin bacımmmm
nurcik sultan hala çapada
ipek ömerle
melike yunusla
sevdamce doktora gitcektin ne oldu bak sende pek gelmiyon neler yapıyosun gelde anlat
tubiş kızım nasıl içerde rahatmı bak kızıma zararlı şeyler yedirme taammmı duymayım
leydim merve hanım nasıllar
şifada kayıplarda

kızlar hepinizi öperim

anammmmmmmmmmm kız bu sanki benim koçişş aynen benimkide bu odadan diğerine mesaj atar seslense ölecek sanki

ayy valla abla yaaa önceden yapıyordu bidaha yapmadı eyy allahım dedim ses telleri kopar abla allah korusun ondan bağırmıyorlarrr

günaydın canım evet canım odadan odaya mesaj aslında eşim genellikle annesi babası varken msj atar bana tabi onlarda şüpheleniyor ama bişey diyemiyorlar allahım yaa bi de komik msjlar atınca istem dışı gülüyorsun gözler direk sende noluyor diye eşimde kaşlarını kaldrırır söyleme diye bende salla sallaya bilirsenn tabi onlarıda güldürmeyi beceriyorum
ya durucum diğer kızları hiç göremiyorummm özledimmmmmmmmmm hepiniziiii
sanada hayırlı cumalar canımmm

güzel hatunlarımmm günaydınnnlarrrrr nasılsınızz ben bugün adet oldum yaa aslında tuhaf durum erken geldi ilk zamanlar 17sinden 17sine geliyordu nisanda 14ünde geldi mayısta da 13 ünde geldi haziranda da bugün geldiii yarın dr a gidecemmmmmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsinnnnnn
dualrımız karşılığınıbulsun inşşşş

sağol kuzmmmmmm

yok kuzum benimki hep yapıyorrrrr

amin inşallah ablacımm inşallahhhh

diyorum kiiiiii ALLAHIM şu kızlar hep ikiz üçüz bebiş ver (hayırlı sağlıklı)iş yapamasınlarda evlerni b....k götürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım yaaaaaaaa

inşşşşşşşşşşşşşş iinşşşşşşşşşşş
yeterciğim günaydın canım nasılsın eşin nasıl hastaneden çıkmışsınızdır umarım Rabbim bol şifa sağlık versin tekrar eşine evinize huzur ve bebiş versin inşş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı

günaydınnn canım
eşim çıktı has
ama bu gün rapor için has gideceğim AMİNNNNNNNNNNN YÜREĞİMİN TAAAAAA DERİNLERİNDEN AMİNNNNNNNNNNN

canım inşallah diğer aya umudumuzla bebeklerimize kavuşuruz geçmiş olsun üzülme lütfen

sağol canım benim hoşgeldin canımmm inşallah canım ya benim adetim çok sancılı geçer dayanmıyorum pek ondan sıkıntılıyım belimi koparacaklar sanki karın ağrısı offff

sağlık olsun kuzummm

öyle canım sağlık olsunnn ne diyelimmmm

iyiyim melikecim bol bol yatıp dinlenerek geçiriyorum günlerimi 16 haziranda testim:18:
hadi bakalım canımm inşş hayırlı haberlerini alacazzz
aplamm benimm inşalahhhh tüpe falan gerek kalmadan gelecekk zillii
bu arada aplamm tubişimede olmuştu dua ederken yemin ederim hamilelik die edemiyorumm hayırlısıyla doğum yavrusunu kucağına almayı nasib et diyorumm inşalahda öle olacak sen en kısa zamnda hamile kalacan bak melike didi dicenn
oy oyy herkesinnn gönlünü almış quuzm benim sen i seviyom beaa
bugün ben hasta oldum
hayırlısı olsun quzumm

günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydınnn canım
eşim çıktı has
ama bu gün rapor için has gideceğim AMİNNNNNNNNNNN YÜREĞİMİN TAAAAAA DERİNLERİNDEN AMİNNNNNNNNNNN
ooooo çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah bundan sonra hep sağlıklı günler sizi bekler veeeeeee bebişş inşşşşşş
sağol canım benim hoşgeldin canımmm inşallah canım ya benim adetim çok sancılı geçer dayanmıyorum pek ondan sıkıntılıyım belimi koparacaklar sanki karın ağrısı offff
hoş buldum sağolasın benimki kadar şiddetli olamaz senin sancılar geçmiş olsun çok iyi bilirim hem çalışıyorsun sen zorlanacaksın ilk gnler Rabbim şifanı versin canım adet sancısına türk kahvesi iyi gelirmiş öyle duydum geçenlerde komşumdan işyerinde imkanın varsa iç bi canım hatta sıcak şerbet iç oda iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…