hadi bakalım canımm inşş hayırlı haberlerini alacazzz
aplamm benimm inşalahhhh tüpe falan gerek kalmadan gelecekk zillii
bu arada aplamm tubişimede olmuştu dua ederken yemin ederim hamilelik die edemiyorumm hayırlısıyla doğum yavrusunu kucağına almayı nasib et diyorumm inşalahda öle olacak sen en kısa zamnda hamile kalacan bak melike didi dicenn
oy oyy herkesinnn gönlünü almış quuzm benim sen i seviyom beaa
hayırlısı olsun quzumm
günaydınn şekerlerrrrrrrrrrrrr
ooooo çok sevindim canım gözünüz aydın inşallah bundan sonra hep sağlıklı günler sizi bekler veeeeeee bebişş inşşşşşş
hoş buldum sağolasınbenimki kadar şiddetli olamaz senin sancılar geçmiş olsun çok iyi bilirim hem çalışıyorsun sen zorlanacaksın ilk gnler Rabbim şifanı versin canım adet sancısına türk kahvesi iyi gelirmiş öyle duydum geçenlerde komşumdan işyerinde imkanın varsa iç bi canım hatta sıcak şerbet iç oda iyi gelir
offffff canım yaaa iyi bilirim bendede öyle olur her ay mahfolurum ilk 3 gün yatak-döşek ve dediğin gibi istiğfar ishal bişey yiyip içemem ama ağrı kesici bana fayda bile etmiyor mutlaka ağrı kesici iğnelerle birazcık rahatlarımama çok kötü midem bulanıyor bi taraftan isallll ne yapacam yaa hiç bişey görmüyor gözüm şimdi ağrı kesici ilaç içtimmm üşüme titreme var bideeee
offffff canım yaaa iyi bilirim bendede öyle olur her ay mahfolurum ilk 3 gün yatak-döşek ve dediğin gibi istiğfar ishal bişey yiyip içemem ama ağrı kesici bana fayda bile etmiyor mutlaka ağrı kesici iğnelerle birazcık rahatlarımbak sana başka bi tavsiye mutlaka bu yaz kaplıcaya gidin eşinle beraber hani kaplıcaların apart kısmı oluyor yaaaa işte biz gittik veeee kaplıcadan sonraki ay ağrım aynı şiddetle oldu daha sonraki ay hiççççç ağrım olmadı sanki normal günümdeyim ve toplam 1 yıl boyunca ağrısız adet oldum çok etkisi oldu doğal kaynak sıcak suyu ya Rabbim derdi veriyorsa dermanınıda veriyor mutlaka gitmeye çalışın 1 yıl sonra yine sancım aynı oldu ( hatta ben dedim kaplıcanın garantisi doldu ) yine gitti diğer yaz ve yine rahattım yani artık eski feci sancılarım pek yok darısı sana ve sen-ben gibi şiddetli geçirenlere
hayırlı cumalar kızlar rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin AMİN.
amin canım aminn sanada hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar rabbim gönlümüzün muradını hakkımızda hayırlı etsin AMİN.
özelden yazayım canım az önce bi arkadaşa özel mesaj attım da 10 dk geçsin nereye gittiğimizin linkini vereyim canım yani her yıl gidemedik sadece 2 yıl gidebildik bende bu yaz yine gitmek istiyorumciddimisin canım ben kaplıcaları çok severim zaten nereye gittiniz siz kadın erkek ayrı galiba demii
harikasın canım garantisi dolmuş hemen yeniletin canımmm
amin canım aminnnnn
ama kimse uğramıyorduki buraya kabak benim başıma mı patladı şimdişifa sen buralara uğrarmıydın?
özelden yazayım canım az önce bi arkadaşa özel mesaj attım da 10 dk geçsin nereye gittiğimizin linkini vereyim canım yani her yıl gidemedik sadece 2 yıl gidebildik bende bu yaz yine gitmek istiyorumyok canım kaplıcalarda apart kısımlar oluyor otel gibi yani oda mini mutfak banyo da küvete benzer bişi var eşinle kalıyorsun işte o odada sıcak su otelede verildiği için kaldığın odada şifayı buluyorsun kim bilir belki kaplıcada 2 kişi gidip 3 kişi dönersiniz
heee oyuncuyum ben ama burayada uğruyordum da bakıp çıkıyordumah seni seni ben hergün uğruyorum çiğdem de öyle ama sen hep oyundasıl
inşallah çiğdem de kaplıcada şifa bulacak benim gibiçiğdem geçmiş olsun canım benimde adetim sancılı olur ama öyle yatak döşek yatırmaz bence senin adetinin her ay erken gelmesi hayıra işaret
çiğdem geçmiş olsun canım benimde adetim sancılı olur ama öyle yatak döşek yatırmaz bence senin adetinin her ay erken gelmesi hayıra işaret
tabiki canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine içimden gelerek söyledimannammmmm sen dedin yaaa oa annn içimde bi kıpırdamalarr olduuu olur mu olurrrr içtenlikte söylediğini hissettim biran canım tamam canım bekliyorummm
ayy canım hayırmı şer mi ama fenaa sancım var ne bileyim rabbim herkese hayırlısını versin canımmm peki canım nerden anladın hayra işaret olduğunu merak ettim deee
herkeze hayırlı cumalar ben gene geldim
herkeze hayırlı cumalar ben gene geldim
tabiki canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine içimden gelerek söylediminşallah canım tedavisiz olacak kaplıca da şifa bbulacaksın her yıl gitmediğim halde bende gayet fayda gördüm haaa bi arkadaştan duydum kaplıcaya gidenler en az 1 hafta kalmalıymış 21 su olmalıymış yani 7 gün kalıp günde 3 kez suya girip toplamda 21 e tamamlamalıymışız yada 10 gün kalıp günde 2 kere su hangisi bütçene daha uysunsa inş işe yarayacak hemm bak ben ilk gittiğimde 3 gün kalmıştım ertesi yaz gittiğimde 5 gün yine faydasını gördüm imkanın varsa bütçe olarak mutlaka 1 hafta daha uygun
ben daha önce 2 kez kendiliğimden hamile kaldım onlarda son 2-3 adetimde erken olurdum inş. seninkide öyle olur benim annemde öyle hamile kalırmış ben böyle düzensiz olduğumu söylediğimde hamile kalacaksın demişti tabi bu dediğim enson 5 sene önce olmuştu
hoşgeldinnnnnnn sana birden tosunum diyesim geldiiiii
ayy inşallah faydasını görürüz canım yakın bi yerdirde 5 gün gideriz benim eşim iş ddeğiştirdiği için izni yok ama muhasebeci torpil yapacakmış dün akşam eşim öyle dedi yaa bide dün eşim bana ne dedi biliyormusunuz senin bugün moralin ne kadar güzel dedi ayy içim pır pır olduuu
anladım canımmm inşallahhh dediğin gibidir canımmm inşallahhhhhhhhhhhrabbim hepimize bebiş isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?