Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kaç ebriyo varsa hepsi beraber mi donduruluyor benim merkez beni kandırdımı yoksa

yok yaa niye kandırsınlar benim 3 tane vardı 3ü bir donduruyolarmış biz tek tek sanmıştık öle olmuyomuş sordum doktoruma 1 er 1 er dondurmuyoruz çünkü çözülünce %100 yaşamıyolar dedi %75 miş yaşama şansları ama biz allahıma şükür çok şanslıydık 3 de yaşadı ama 2 si transfer edildi

benim dr.3 çözdük yaşamadılar dedi 2si duruyor onları deneriz dedi nasıl dondurduklarını sormamıştık şimdi şüpelendim iyiki buraya üye olmuşum sizleri tanımışım şimdiye kadar hiç bişeyden habersiz körü körüne oldu tedavilerim burdaki arkadaşların faydası oluyor bilgileniyorum hepinizden allah razı olsun.
Pınar allaha emanet olun benim çıkmam gerek akşam yemeği hazırlamam gerekiyor oh sen rahatsın annen yanında herşey ayağına geliyordur şimdi.

inş bunlarla hamile kalırsın ayşee çok sağol evet çok şanslıyım allahıma şükür annem kaç gündür burda hiç bişey yaptırmıyo bana sen de allaha emanet ol ben ce çıkıyorum yatmaya devam iyi günler

kızlar iyi akşamalr ben yarın yokum eşim için has gideceğim merak etmeyin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben giremedim bugün evdeydim ama net yoktu sorun vardı giremedim..

dün histeroskopi oldum biraz ağrı kanama derken allaha şükür iyiydim şansıma eşimin k.pederi vefat etmiş ve amelyattan sonra acilen çıkmış beni telden aradı dün işte neyse uzatmayayımm bugün konuşmaya gittim..

rahmim temizmiş sorun yokmuş birde hsg(rahim filmi) de yapıldığı gibi ilaç içeriye vermiş ve ultrasonla bakmış sağ tüpümde sorunsuzca geçtiğini görmüş ama solda sorun varmış ya spazm geçirmişsin yada enfeksiyondan oluşmuş daha önceden dedi kesin bişey diyemem laparoskopi ile belli olur dedi ama bence gerek yok bizim amacımız neden böle olduğu değil nasıl hamile bırakırız olayı dedi şimdilik 3000 tl laparoskopi için gerek yok dedi banada cazip geldi 6 ay bekleme süreci geçirelim bu sürede hamile kalmazsan tüpe geçeriz dedi ama beklemek istemezsen okadar daha da erken olabilir dedi bende yok maddi açıdan anca toparlanırım dedim işte böleee

hee spazm nasıl dedim aniden giren sancı hareketsiz bırakır dedi ve bende 2 ay öncesinde sizede söylemiştim sol kasığıma çok feci aprı girmişti acillik olmuştum diye ya oazaman bu oldu yada yumurta toplama zamanında enfeksiyon kaptım

merak etmişsiniz beni kusura bakmayın bugün evde canımda sıkıldı ama dedğiğim gibi nete giremiyodum

pınar maşallahh iyisin bekme sürecindesin demek 16 haziran test günün inşallahhhh güzel haberler verirsin bol bol tesbih çek canım

elif tebrikler oğluşun oluyomuş

kızlar iyi akşamalr ben yarın yokum eşim için has gideceğim merak etmeyin

tamm canım kontrolünüz var galiba inşallah iyi haberlerle dönersiniz canımm

canım çok geçmiş olsun rabbim bekletmeden nasip eder inşallahhh moralini yüksek tut canım karnına konacak melekler allahım izniyle inşallahhh

canım bundan sonra inşşşşş her şey güzel olsunnnnnn sizin içinnn

Son düzenleme:
slm fıstıklar nabersinizz benim kociş kurtlar vadisine bakar bende hemen bi topiğe gireyimnm dedim biraz oyun biraz beyoğlu şarkısı

geçmiş olsun seyhan sevindim rahminde sorun olmadığına.
Sayende bilgilendim bende tüplerimin ne durumda olduğunu merak ediyordum histeroskopi esnasında demek rahim filmide çekilebiliyormuş.

canım bundan sonra inşşşşş her şey güzel olsunnnnnn sizin içinnn

inşallahh hepimizin içinn güzel olur inş.

moralim kötü değil ama demekki sağlam zannetsekte kendimizi bu doğru olmaya biliyomuş heleki bu kadar operasyon bu kadar ilaç takviyeleri Rabbimin mükemmel yarattığı vucudu yıpratabiliyomuş..

geçmiş olsun seyhan sevindim rahminde sorun olmadığına.
Sayende bilgilendim bende tüplerimin ne durumda olduğunu merak ediyordum histeroskopi esnasında demek rahim filmide çekilebiliyormuş.

sağolasın ayşe evet rahimde sorun yok
histeroskopi sırasında ki o işlemin ismini dedi ama hatırlamıyom hsg de röntgenle doktorum ultrasonla bakmış

bende sevmem kurtlar vadisini ama sinemadakiler gittim ırak ve filistine onları çok beğeniyom türklük iç güdülerim doruk noktada oluyo sanki ben onları öldürüyorum gibi rahatlıyom biraz caniyim galiba

neyse eşim yatıyo gidem bende yatayım yarın işe gitcemm herkesee iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

rötgen yada ultrason farketmez ben dr. söyleyim o baksın tüplerim hakkında bilgi versin gerçi ben daha önce laporoskopi yaptırmıştım ama nedense aklımda hep soru işaretleri kaldı tekrar rahim filmi çekilmek istemiştim kısmet olmamıştı inş. bu sefer bilgilenirim

ben eskiden zevkle seyrediyordum okadar uzattılarki artık kabak tadı vermeye başladı bitmek bilmiyor

ayy valla yaa yaprak dökümüde öyleydi sonunda son yaprağını düşürdüde bitti şükürrrr

yat canım hem dinlenmen lazım iyi gecelerrrrr

iyi akşamlar arkadaşlar sevdaaaaa geçmiş olsunn rahat geçti mi canım

iyiakşamlar canım hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…