kaç ebriyo varsa hepsi beraber mi donduruluyor benim merkez beni kandırdımı yoksa
benim dr.3 çözdük yaşamadılar dedi 2si duruyor onları deneriz dedi nasıl dondurduklarını sormamıştık şimdi şüpelendim iyiki buraya üye olmuşum sizleri tanımışım şimdiye kadar hiç bişeyden habersiz körü körüne oldu tedavilerim burdaki arkadaşların faydası oluyor bilgileniyorum hepinizden allah razı olsun.
Pınar allaha emanet olun benim çıkmam gerek akşam yemeği hazırlamam gerekiyor oh sen rahatsın annen yanında herşey ayağına geliyordur şimdi.
kızlar iyi akşamalr ben yarın yokum eşim için has gideceğim merak etmeyin
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben giremedim bugün evdeydim ama net yoktu sorun vardı giremedim..
dün histeroskopi oldum biraz ağrı kanama derken allaha şükür iyiydim şansıma eşimin k.pederi vefat etmiş ve amelyattan sonra acilen çıkmış beni telden aradı dün işte neyse uzatmayayımmbugün konuşmaya gittim..
rahmim temizmiş sorun yokmuş birde hsg(rahim filmi) de yapıldığı gibi ilaç içeriye vermiş ve ultrasonla bakmış sağ tüpümde sorunsuzca geçtiğini görmüş ama solda sorun varmışya spazm geçirmişsin yada enfeksiyondan oluşmuş daha önceden dedi kesin bişey diyemem laparoskopi ile belli olur dedi ama bence gerek yok bizim amacımız neden böle olduğu değil nasıl hamile bırakırız olayı dedi şimdilik 3000 tl laparoskopi için gerek yok dedi banada cazip geldi 6 ay bekleme süreci geçirelim bu sürede hamile kalmazsan tüpe geçeriz dedi ama beklemek istemezsen okadar daha da erken olabilir dedi bende yok maddi açıdan anca toparlanırım dedim işte böleee
hee spazm nasıl dedim aniden giren sancı hareketsiz bırakır dedi ve bende 2 ay öncesinde sizede söylemiştim sol kasığıma çok feci aprı girmişti acillik olmuştum diye ya oazaman bu oldu yada yumurta toplama zamanında enfeksiyon kaptım
merak etmişsiniz beni kusura bakmayın bugün evde canımda sıkıldı ama dedğiğim gibi nete giremiyodum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben giremedim bugün evdeydim ama net yoktu sorun vardı giremedim..
dün histeroskopi oldum biraz ağrı kanama derken allaha şükür iyiydim şansıma eşimin k.pederi vefat etmiş ve amelyattan sonra acilen çıkmış beni telden aradı dün işte neyse uzatmayayımmbugün konuşmaya gittim..
rahmim temizmiş sorun yokmuş birde hsg(rahim filmi) de yapıldığı gibi ilaç içeriye vermiş ve ultrasonla bakmış sağ tüpümde sorunsuzca geçtiğini görmüş ama solda sorun varmışya spazm geçirmişsin yada enfeksiyondan oluşmuş daha önceden dedi kesin bişey diyemem laparoskopi ile belli olur dedi ama bence gerek yok bizim amacımız neden böle olduğu değil nasıl hamile bırakırız olayı dedi şimdilik 3000 tl laparoskopi için gerek yok dedi banada cazip geldi 6 ay bekleme süreci geçirelim bu sürede hamile kalmazsan tüpe geçeriz dedi ama beklemek istemezsen okadar daha da erken olabilir dedi bende yok maddi açıdan anca toparlanırım dedim işte böleee
hee spazm nasıl dedim aniden giren sancı hareketsiz bırakır dedi ve bende 2 ay öncesinde sizede söylemiştim sol kasığıma çok feci aprı girmişti acillik olmuştum diye ya oazaman bu oldu yada yumurta toplama zamanında enfeksiyon kaptım
merak etmişsiniz beni kusura bakmayın bugün evde canımda sıkıldı ama dedğiğim gibi nete giremiyodum
slm fıstıklar nabersinizz benim kociş kurtlar vadisine bakar bende hemen bi topiğe gireyimnm dedim biraz oyun biraz beyoğlu şarkısı
aynen benimkide kurtlar vadisini seyrediyor net bana kaldı hemen oyuna dalıyorum
hiç sevmem deeeeee kurtlar vadisini eşimde bana onlarda seni çok seviyorlar ama diye dalga geçerrrneysee hadi bakalım iyi eğlencelrrr
canım bundan sonra inşşşşş her şey güzel olsunnnnnn sizin içinnn
tamm canım kontrolünüz var galiba inşallah iyi haberlerle dönersiniz canımm
canım çok geçmiş olsun rabbim bekletmeden nasip eder inşallahhh moralini yüksek tut canım karnına konacak melekler allahım izniyle inşallahhh
geçmiş olsun seyhan sevindim rahminde sorun olmadığına.
Sayende bilgilendim bende tüplerimin ne durumda olduğunu merak ediyordum histeroskopi esnasında demek rahim filmide çekilebiliyormuş.
iyi akşamlar pınar
ben eskiden zevkle seyrediyordum okadar uzattılarki artık kabak tadı vermeye başladı bitmek bilmiyor
bende sevmem kurtlar vadisini ama sinemadakiler gittim ırak ve filistine onları çok beğeniyom türklük iç güdülerim doruk noktada oluyo sanki ben onları öldürüyorum gibi rahatlıyombiraz caniyim galiba
neyse eşim yatıyo gidem bende yatayım yarın işe gitcemmherkesee iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr
iyi akşamlar arkadaşlar sevdaaaaa geçmiş olsunn rahat geçti mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?