Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyy kıyamam tabi alıştın ikide bir temizliğeeee şimdii ppatlayacan sıkıntıdan kıyamam sanaaa

yok çiğdemcim ondan değil ne biiliim işte korkuyorum sanırım neyse eşim aradı şimdi erken geliyomuş yemeğimizi yiyip dışarı çıkıcaz biraz bizim burda kuğulu park var çok güzel bişeyler içeriz accık moralim düzelir belki hafta sonu da eşim evde kalır son 3 gün

valla canım geçen ayda olmamıştı dr gittim ilaç verdi söktürücü bende içmedim soğan suyu içtim onunla adet oldum ne uygulayabilirim ki kür derken

böğürtlen kürü canım ben bu kürü çok taktım haaaaa

hımmm anladım canım ama morlaini çok yüksek tut iyi olsun kii allahım gönlüne göre nasip edecek inşalllahhhh hep dua et canım bizde ediyoruzz allahım büyükkk hep pozitif düşünnn güzel şeyler gelsin aklınaaa

bende duydum bi kaç kez de hiç demnemedim bakalım aslında denemk lazım iyice bi araştıralım bakalım

tamam

neyse ben kaçtımkoçiş geldi öptüm ve kaçtım by allaha emanet olun canlarım

iyiym pınarcım düğüne gitcezde eşimin amca kızı evleniyorda hazırlandım koçişi bekliom

ohh ohhh döktür döktürrrrrrr

oohhh benim için de oynaa hele damat gelin oyununa bayılıyorum ben

ayyy o günlere dönmek varr gelin damat gözler konuşuyor vucütlar oynaşıyorrrr yaa çok değişk bii duygu arkadaş yaaa

ayy biranda herkes başıma geldi yazamdım bişeycikler

çiğdemcim demek yarın doktora gidiyon hayırlısıyla kontrolünü ol gel inşallah.bu arada böğürtlen köklerini kaynattım buzdolabına cam kaanozlara koymuştum 1 ay falan oldu kullanamadım şimdi de antibiyotik falan içiyom kullanmak istemiyom hem enfeksiyon kapmamam lazım diye..acaba bozulurmu bu şekilde dursa çiğdem

nuray bencede bir böğürtleni dene bakalım inşallah şifa olur sana..bu arada bol bol döktürr ağrıların gider düğündeee

pınarcımm canın sıkkınmış bende öle oluyodum elde değil ki stressss varr acaba varrr :26: ama beklemekten başka çaremiz yok sen inanarak ve dua ederek beklemeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…