tedaviye gitmedim bu ay ilaç falan kullanmadım ondan olsa gerk birde yumurtlaa sorunum var ya ondan ilaç kullanırken düzene girmişti iki aydır yine gecikio
bebekciğim sana yazamadım transfer oldun şu an dinleniyorsun inşallah bebeğin göbişindedir tatlım
ooffffffffff yaaaaaaaaa canım çok sıkılıyo kızlar
canım sen bi kür uygulasanaaa
amin inşallah ordalardır dünden beri içimde bi sıkıntı var
oyy kıyamam tabi alıştın ikide bir temizliğeeee şimdii ppatlayacan sıkıntıdan kıyamam sanaaa
canım rabbim inşallah özlemini gidersin bu sefer
valla canım geçen ayda olmamıştı dr gittim ilaç verdi söktürücü bende içmedim soğan suyu içtim onunla adet oldum ne uygulayabilirim ki kür derken
yok çiğdemcim ondan değil ne biiliim işte korkuyorum sanırım neyse eşim aradı şimdi erken geliyomuş yemeğimizi yiyip dışarı çıkıcaz biraz bizim burda kuğulu park var çok güzel bişeyler içeriz accık moralim düzelir belki hafta sonu da eşim evde kalır son 3 gün
aminnn hepimizin inşallah nasılsın bu arada
böğürtlen kürü canım ben bu kürü çok taktım haaaaa
hımmm anladım canım ama morlaini çok yüksek tut iyi olsun kii allahım gönlüne göre nasip edecek inşalllahhhh hep dua et canım bizde ediyoruzz allahım büyükkk hep pozitif düşünnn güzel şeyler gelsin aklınaaa
iyiym pınarcım düğüne gitcezdeeşimin amca kızı evleniyorda hazırlandım koçişi bekliom
böğürtlen kürü canım ben bu kürü çok taktım haaaaa
hımmm anladım canım ama morlaini çok yüksek tut iyi olsun kii allahım gönlüne göre nasip edecek inşalllahhhh hep dua et canım bizde ediyoruzz allahım büyükkk hep pozitif düşünnn güzel şeyler gelsin aklınaaa
oohhh benim için de oynaa hele damat gelin oyununa bayılıyorum ben
iyiym pınarcım düğüne gitcezdeeşimin amca kızı evleniyorda hazırlandım koçişi bekliom
oohhh benim için de oynaa hele damat gelin oyununa bayılıyorum ben
sevdanehri54 bu arada sanada hayırlı cumalar canım sen nasılsın
ohh ohhh döktür döktürrrrrrr
ayyy o günlere dönmek varr gelin damat gözler konuşuyor vucütlar oynaşıyorrrr yaa çok değişk bii duygu arkadaş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?