Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım beni sorarsanız çok uykum varrrr
biraz oyun oynayayımda açılayım bariiiiii
hadi baş baş muckkkkk hepinize kucakalar dolusu öpücüklerimi yolluyorummmm

merhaba kızlarrrrrr nasılsınız beni soracak olursanızzzz ben çok yorgunuuuummm
evimi topladım pazar günü taşınıyorum allahın izniyleeeee...
eeee sizde ne var ne yooookkkk ...
gelişmeler varmıııııı
havalar çok sıcakkkk hayırlısıyla bi taşınsaydımmm
ramazanda rabbim hepimizin yardımcı olsun inşallaaaahhhhh..
hepinizi çok özlediiiiimmmm alllahaaa emanet olunnn

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
canlar nasılsınız ben birazdn çıkacağım ablamın eşi fıtık ameliyatı luyor onun yanına gideceğimmm

canım allahım yardımcın olsun biran önce taşnır yerleşirsin inşallahhh rabbim yardımcın olsun işlerini kolaylasın inşallahhhh bizde seni özledik

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
canlar nasılsınız ben birazdn çıkacağım ablamın eşi fıtık ameliyatı luyor onun yanına gideceğimmm

çok geçmiş olsun canım allahım acil şifalaar versin

herkese selamlar yaa geçmişi okudumm ama aklımda bişey kalmadıı iyice bunadımm ben yaa
herkesler iyidir inşallah

yeteer geçmiş olsun

asi demek toplama işin bitti çok yorucudur bu durumlar bilirim

yaa durucumm Ege yide getirirsin bişey olmaz bineceğimiz en fazla 2 araç olur :84:

nurcikk resimlere baktımm canişş bu arada zor tuttum kendimi eşin ne kadar göbeklenmiş ölee şok oldumm hiç iyi değil o göbek hem spermler içinde hiççç iyi değill acilen zayıflatmaya bak hazır düzelme varken yine kötüleşmesin testler

melikecim tahlil sonucun temiz çıkmıştı dimi iyice unutkan oldumm ben yaa

tarfil beni de eklee bacım göreyim senide

çiğdem senide inceleyemedim bitek ekledim okadar çok vakit geçiemiyorum pek fazla ama en kısa zamanda bakıcamm

slm canım hadi incele bakalım notumu bekliyorummm

kızlar günaydınnn nasılsınız biz c.tesi tatile çıkıyoruz aslında tam da tatil değil eşimin teyzesi altınolukta onu ziyeret edecez hem de denize fala giricez dönüşte de bozcaada ve gökçeadaya ğrucaz 2 3 günde orda kalacaz inş

günaydın canım ne güzel doya doy agezin tadını çıkarın valla benim yerimede gez canım eşimi ikna edebilsem eylülde gitsek ne güzel olur

ne güzel canım hem değişiklik hem tatil iyi gelecek size

günaydın canım ne güzel doya doy agezin tadını çıkarın valla benim yerimede gez canım eşimi ikna edebilsem eylülde gitsek ne güzel olur

sizde gidersiniz inbşallah canım

bende haftasonu gittim denize adalara resmen pişmişim 2 gece omuzlarımdan yatamadım hep inledimm neyseki şimdi iyiyim gerçekten 1 gün bile olsa değişiklik iyi geliyo..

seyhannn c.tesi öğleden sonra gibi akyazıda ki teyzeme gidecez bi gece orda kalıcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…