merhaba kızlarrrrrr nasılsınız beni soracak olursanızzzz ben çok yorgunuuuummm
evimi topladım pazar günü taşınıyorum allahın izniyleeeee...
eeee sizde ne var ne yooookkkk ...
gelişmeler varmıııııı
havalar çok sıcakkkk hayırlısıyla bi taşınsaydımmm
ramazanda rabbim hepimizin yardımcı olsun inşallaaaahhhhh..
hepinizi çok özlediiiiimmmm alllahaaa emanet olunnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
canlar nasılsınız ben birazdn çıkacağım ablamın eşi fıtık ameliyatı luyor onun yanına gideceğimmm
herkese selamlar yaa geçmişi okudumm ama aklımda bişey kalmadıı iyice bunadımm ben yaa
herkesler iyidir inşallah
yeteer geçmiş olsun
asi demek toplama işin bitti çok yorucudur bu durumlar bilirim
yaa durucumm Ege yide getirirsin bişey olmaz bineceğimiz en fazla 2 araç olur :84:
nurcikk resimlere baktımm canişşbu arada zor tuttum kendimi eşin ne kadar göbeklenmiş ölee şok oldumm hiç iyi değil o göbek hem spermler içinde hiççç iyi değill acilen zayıflatmaya bak hazır düzelme varken yine kötüleşmesin testler
melikecim tahlil sonucun temiz çıkmıştı dimi iyice unutkan oldumm ben yaa
tarfil beni de eklee bacım göreyim senide
çiğdem senide inceleyemedim bitek ekledim okadar çok vakit geçiemiyorum pek fazla ama en kısa zamanda bakıcamm
kızlar günaydınnn nasılsınız biz c.tesi tatile çıkıyoruz aslında tam da tatil değil eşimin teyzesi altınolukta onu ziyeret edecez hem de denize fala giricez dönüşte de bozcaada ve gökçeadaya ğrucaz 2 3 günde orda kalacaz inş
günaydın canım ne güzel doya doy agezin tadını çıkarın valla benim yerimede gez canım eşimi ikna edebilsem eylülde gitsek ne güzel olur
çiğdemm tarfil resmi nasıl canım ben de eklicem söliyebilirmisin fıstık
inşallah gidersiniz canım yaaa eylülde hatta ekimde süper oluyo
slm canım hadi incele bakalım notumu bekliyorummm
maşallahh canım çok hoşuma gittin
kızlar günaydınnn nasılsınız biz c.tesi tatile çıkıyoruz aslında tam da tatil değil eşimin teyzesi altınolukta onu ziyeret edecez hem de denize fala giricez dönüşte de bozcaada ve gökçeadaya ğrucaz 2 3 günde orda kalacaz inş
günaydın canım ne güzel doya doy agezin tadını çıkarın valla benim yerimede gez canım eşimi ikna edebilsem eylülde gitsek ne güzel olur
ahh ahhh burnumda tütüyor denizin kokusuuuuuuuinşallahh giderizzzz
afiyet olsun canlarım ben çıkıyorum afiyet olsun hepinizeee anneciğimle buluşacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?