Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim var ama seni nasıl ekleyeceğim durucum nasıl ulaşabilirim ki sana?????

slm nabersiniz kraliçeler keyifler nasıl bakalım ben kaç gündür uğrayamadım bu ara yoğunum biraz eltimin oğlu bede kalıyo onla ilgileniyorum akşamda kaynım falan oluyo bizde o yüzden giremiyorum umarım herşey yolundadır
asicim hayırlısıyla evine yerleş tatlım allah yardımcın olsun
bebekdls tatile gidiyomuşsun bacım ohh ne güzel keyfine bak tatlım
sevdanehri54 sen nasılsın tatlım

pınarcım site sorun yaşattı çıkmak zorunda kaldım..evet gidicem inşallah yakın zamanda

nuraycım iyiyim canım sen nasılsın eltinin oğlu küçükmü canım eltin nerede ? ayy bende ne meraklıyımm yaa

bende iyiym orta okula gidio eltim hafta sonu beraber kaynanama gitmiştik o orda kaldı çocukta kalak istemediği için benle döndü

hımm anladımm kaynanada kalmak isteyen bi elti ne güzell
senin içinde değişiklik olmuştur

yani isteyerek değil canım mecburi bi kalma ben yakın zamanda tartıştım kendileriylede yoksa banada kal derlerdi aman işte neyse onlardan bahsettikçe sinir seviyem artıyo

yani isteyerek değil canım mecburi bi kalma ben yakın zamanda tartıştım kendileriylede yoksa banada kal derlerdi aman işte neyse onlardan bahsettikçe sinir seviyem artıyo

boşver kapatalım ozaman bu konuyu..

yaa şimdi evlat edinenler topğine bakıyodumm bir arkadaş evlatlık için başvurmul mart 2012 gibi gelecekmiş sırası, şuanda 5 haftalık hamile imiş doktor şaşırmış kocası şoktaymış.. tüple hamile kalsa bile kalbi duruyomuş normalde şimdi normal hamile kalmış ne güzel bişey yaa

yaaa çok güzel bi haber rabbim bizede nasip etsinnnn inşallah hayırlısıyla

çok şükür aplamm temiz çıktıı
datlımm esra apla geliyomu gitceniz mi ipek aplayaaaaa
en nasılsın bakalımmmm

ne güzel yaa benimde canım çekti bak şimdi

ahh canım benim inşallah en yakın zaman da gidersiniz

inşallah canım inşallahhhh

sana da afiyet olsun

benim var ama seni nasıl ekleyeceğim durucum nasıl ulaşabilirim ki sana?????

benide ekle beni deeeeeee

ayyy ne güzel yaaa allahım mucizesiii rabbim bizlerede yaşatsın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…