- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
seyhannn c.tesi öğleden sonra gibi akyazıda ki teyzeme gidecez bi gece orda kalıcaz canım
aa ne güzell bol bol oksijen alırsınız ben uzun zamandır gitmiyom akyazıya geçen yazdan beridir :44: kaynanamlar küsecek bu yazda gitmezsem
Günaydın akideler şekerler sizi gidi face güzelleri siziiiiiyeteer senin facen varsa ekle beni bacım
kızlar facesi olupta beni eklemeyen kim var acep hadi bulun beni sizleri öperim ve kaçarım vııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnngörüşürüz cicoşlar siz gelene kadar ben gider faceye
pınarcım site sorun yaşattı çıkmak zorunda kaldım..evet gidicem inşallah yakın zamanda
nuraycım iyiyim canım sen nasılsın eltinin oğlu küçükmü canım eltin nerede ? ayy bende ne meraklıyımm yaa
bende iyiym orta okula gidio eltim hafta sonu beraber kaynanama gitmiştik o orda kaldı çocukta kalak istemediği için benle döndü
hımm anladımm kaynanada kalmak isteyen bi elti ne güzell
senin içinde değişiklik olmuştur
yani isteyerek değil canım mecburi bi kalma ben yakın zamanda tartıştım kendileriylede yoksa banada kal derlerdi aman işte neyse onlardan bahsettikçe sinir seviyem artıyo
boşver kapatalım ozaman bu konuyu..
yaa şimdi evlat edinenler topğine bakıyodumm bir arkadaş evlatlık için başvurmul mart 2012 gibi gelecekmiş sırası, şuanda 5 haftalık hamile imiş doktor şaşırmış kocası şoktaymış.. tüple hamile kalsa bile kalbi duruyomuş normalde şimdi normal hamile kalmışne güzel bişey yaa
çok şükür aplamm temiz çıktııherkese selamlar yaa geçmişi okudumm ama aklımda bişey kalmadıı iyice bunadımm ben yaa
herkesler iyidir inşallah
yeteer geçmiş olsun
asi demek toplama işin bitti çok yorucudur bu durumlar bilirim
yaa durucumm Ege yide getirirsin bişey olmaz bineceğimiz en fazla 2 araç olur :84:
nurcikk resimlere baktımm canişşbu arada zor tuttum kendimi eşin ne kadar göbeklenmiş ölee şok oldumm hiç iyi değil o göbek hem spermler içinde hiççç iyi değill acilen zayıflatmaya bak hazır düzelme varken yine kötüleşmesin testler
melikecim tahlil sonucun temiz çıkmıştı dimi iyice unutkan oldumm ben yaa
tarfil beni de eklee bacım göreyim senide
çiğdem senide inceleyemedim bitek ekledim okadar çok vakit geçiemiyorum pek fazla ama en kısa zamanda bakıcamm
ne güzel canım hem değişiklik hem tatil iyi gelecek size
sizde gidersiniz inbşallah canım
bende haftasonu gittim denize adalara resmen pişmişim 2 gece omuzlarımdan yatamadım hep inledimm neyseki şimdi iyiyim gerçekten 1 gün bile olsa değişiklik iyi geliyo..
ahh canım benim inşallah en yakın zaman da gidersiniz
sana da afiyet olsun
benim var ama seni nasıl ekleyeceğim durucum nasıl ulaşabilirim ki sana?????
boşver kapatalım ozaman bu konuyu..
yaa şimdi evlat edinenler topğine bakıyodumm bir arkadaş evlatlık için başvurmul mart 2012 gibi gelecekmiş sırası, şuanda 5 haftalık hamile imiş doktor şaşırmış kocası şoktaymış.. tüple hamile kalsa bile kalbi duruyomuş normalde şimdi normal hamile kalmışne güzel bişey yaa
x xdsfgfdt tvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
yunustaann notlar sizeeeeee
ayy öperim ısıırım o parmakları elleri benim yerime bi ısırık alsana canım çekti valla yanımda olsaydı şıpır şıpır öper ısırdımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?