Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız ben salona yatak yapıyorum daha serin diye bütün odalar orya açılıyor camalrı açıyoruz sonra eşim geliyor elinde pike yatıyor yanıma eşim sarılıyor pikeye (amliyattan sonra böyle oldu battaniye yorgan ne varsa sarılıyor adam bir katı altında bir katı üstünde ) bir kaç saat sonra da yattak odasına kaçıyorum sonra eşim geliyor ben salona sabah diyor diyorki gece uyku uyumuyruzki hatunla kovalamaca oynuyoruz

güzel olduğunuz kadar da utangaçsınız küçük hanım

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

ayyy aynı eşin gibiyim illa benimde üzerimde illa bişey olacak çok sıcak olsa bile eşimde bana sıcak manyağı diyor

evet ama masumane bir kovalamaca bizimkisi

ayyy ne romantikkkkkkk arada kaynatıyoruz deseneee

Son düzenleme:
kızlar eşimi ikna ettim sadece kkdan arkadaşlarım yani sizler için takma isimle hesap açtım sena demir kızım olsaydı sena koyacaktım onun adıyla açtım profil resmimde burdaki avatarımı koydum lütfen facede hesabı olanlar beni eklesinnn

60:

çok sevindim canım şimdi sana yolluyorum faceden

canım sena demir ismiyle o kadar çok vardı avatar resmine baktım yok bulamadım canım

tarfilim onayladım canım seni facede ama sen bizi görüyon biz seni göremiyok ama haksızlıkkkk
bende didim bu sena kimmiş bi koşu bakıp gelim senmişin

bende bulamadım yaaa:18::18::18::18::18::18::18:

iiyiyz canım sen nasılsınn

iyiym bende canım nasıl olsun nefes alamıyok sıcaktannnnnnnnn

demek sizde sıcaktan yakınıyosunuz canım pikeyle yatıyosanız sıcak değil demekki böyle olduk biz şavtımız kaydı resmengece 2 posta soğuk duş alıyommmm çıpıltak yatıyommmmmm

aslında ben mışıl mışıl yatıyorum eşim yatamıyor sıcaktan normalde gerçekten çok sıcak ama bende anormallik varr ilk defa bu sene pike kullanıyorum normalde yorgan yaz kış vardı

akıllı hatunlarız vesselam yeterrrr iyiyim canım sen nasısınn sende çiğdemden gir hatta bende sana giriyom canım ama nasıl giriyimabuuuuuuuuu tükçede lastik gibi yawwwww sakın çekmeyim başka tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…