yaa sizin oralar daha sıcak demek ki allahtan bizim burda çok ağaç var rüzgar da esiyo yoksa ben hergün ayılıp ayılıp bayılırım dayanamıyorum sıcağa işte bide eşim bu sıcakta cam açtırmıyo üstüne de tşört giyip pikeye sımsıkı sarılıyo ben de yatmıyorum yanın da sıcaklar bitene kadar ayrı yatacaz
canım günaydın maşallah egeye ne kadar tatlı öyle rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
yeteer eşinle kovalamacamı oynuyosunuz
güzel olduğunuz kadar da utangaçsınız küçük hanım
yaa sizin oralar daha sıcak demek ki allahtan bizim burda çok ağaç var rüzgar da esiyo yoksa ben hergün ayılıp ayılıp bayılırım dayanamıyorum sıcağa işte bide eşim bu sıcakta cam açtırmıyo üstüne de tşört giyip pikeye sımsıkı sarılıyo ben de yatmıyorum yanın da sıcaklar bitene kadar ayrı yatacaz
evet ama masumane bir kovalamaca bizimkisi
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
ayyy aynı eşin gibiyim illa benimde üzerimde illa bişey olacak çok sıcak olsa bile eşimde bana sıcak manyağı diyor
ayyy ne romantikkkkkkk arada kaynatıyoruz deseneee
kızlar eşimi ikna ettim sadece kkdan arkadaşlarım yani sizler için takma isimle hesap açtım sena demir kızım olsaydı sena koyacaktım onun adıyla açtım profil resmimde burdaki avatarımı koydum lütfen facede hesabı olanlar beni eklesinnn
kızlar eşimi ikna ettim sadece kkdan arkadaşlarım yani sizler için takma isimle hesap açtım sena demir kızım olsaydı sena koyacaktım onun adıyla açtım profil resmimde burdaki avatarımı koydum lütfen facede hesabı olanlar beni eklesinnn
merabaa hatun güzelleri nasılsınız bakiyimmmm
iiyiyz canım sen nasılsınn
merabaa hatun güzelleri nasılsınız bakiyimmmm
bende bulamadım yaaa:18::18::18::18::18::18::18:
iiyiyz canım sen nasılsınn
iyiym bende canım nasıl olsun nefes alamıyok sıcaktannnnnnnnn
demek sizde sıcaktan yakınıyosunuz canım pikeyle yatıyosanız sıcak değil demekkiböyle olduk biz şavtımız kaydı resmen gece 2 posta soğuk duş alıyommmm çıpıltak yatıyommmmmm
çiğdem sen benim faceden girip sena demir e istek yolla tarfilde senden girsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?