Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:))) farketmez bana da olur kızımıda dermişimmm bu arada benim oğlum olcek :)) bana öle geliyo yani :86:

:))) farketmez bana da olur kızımıda dermişimmm bu arada benim oğlum olcek :)) bana öle geliyo yani :86:

hayırlısı olsun kuzum olsunda hayırlısı ve sağlıklısıyla kız erkek fark etmez
bu arada benim yine adetim 10 gün geçikti bekliyorum bakalım ne olcak

hayırlısı olsun kuzum olsunda hayırlısı ve sağlıklısıyla kız erkek fark etmez
bu arada benim yine adetim 10 gün geçikti bekliyorum bakalım ne olcak

öle canım hayırlısı bu arada ekledim seni bişey diyeyimmmi bacımm çok kilo almışsın evlilikteki resmine baktımdaa çok fark var aman dikkat et zayıflamaya bak canım.bak gör zayıflayınca bu gecikmelerin bile gidecek daha kaliteli yumoşların olacak ne olur beni yanlış anlama canım bende çok kilo aldım evlenince hala vermeye çalışıyorum..

bende kilo aldım valla doğru söylüyorsun canım benim bi arkadaş var bi kaç sene bebiş istemediler sonra 2 senedir mi ne uğraştılar yok hiç bi kusur sorun yok herşey yolundaymış kocasının spermleri normalden çok çok iyimiş enson tıptaki drlara görünmüş tek neden kilodan dolayı bebişi olmuyormuş dr eğer bebek istiyorsan kilo vereceksin demiş o zaman olacak inşalalh senide muayene ederim demiş eğer kilo vermeyeceksen hiç uğraşmayalım demiş şimdi arkadaş kilo veremiyorum deyip dururdu daha önceden şimdi 1 ayda mı ne 3 kilo vermiş kendisi gibi çevrekilerde şok oldu şimdi heyecanlı kilo verecek daha rabbim bekletmeden nasip eder inşallahhhh

haklısın ablam yanlış anlamam görünenn köy klavuz istemez misali evlendiğimde 58 kiloydum şimdi isa 78 ama kilo veremiyorum troid problemimde var artı tedavi için kullandığım ilaçlarda mahvetti ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…