bu arada kızlar arkadaşlık isteğini reddetme yerini bulamıyorum şimdi değil bölümü var sadece bilen varsa söylermi bana
bu arada kızlar arkadaşlık isteğini reddetme yerini bulamıyorum şimdi değil bölümü var sadece bilen varsa söylermi bana
teyy teyy etti birrr
Allah iyiylik versin quzumm
eti 2 :))))
hee walla iepk aplanın kulakları çınlasın ipek aplada demişti harem kursun dieee yaşasınn kızlarrrrrrrrrrr
seyhan aplam sana sulanmasın vazgeçtimms enin kıza yazarızzz
şekerler ben kaçıyomm karnımı doyuruyumm hayırlı günlerr
:))) farketmez bana da olur kızımıda dermişimmmbu arada benim oğlum olcek :)) bana öle geliyo yani :86:
şekerler ben kaçıyomm karnımı doyuruyumm hayırlı günlerr
:))) farketmez bana da olur kızımıda dermişimmmbu arada benim oğlum olcek :)) bana öle geliyo yani :86:
hayırlısı olsun kuzum olsunda hayırlısı ve sağlıklısıyla kız erkek fark etmez
bu arada benim yine adetim 10 gün geçikti bekliyorum bakalım ne olcak
sağolun kızlarr hallettimmm sayenizde
bebiş vardır belkiiiii:26::26::26::26::26::26:
dr a gitsene canımmmm
hayırlısı olsun kuzum olsunda hayırlısı ve sağlıklısıyla kız erkek fark etmez
bu arada benim yine adetim 10 gün geçikti bekliyorum bakalım ne olcak
merhaba arkadaşlar nasılsınız....
bilmiyorum ya geçen ayda böle geçikmişti ondan pek umursamıyorum artık alıştık nede olsa böle gecikmelere kocişe söledimde gelirken test alcak baklım ne çıkacak
merhaba arkadaşlar nasılsınız....
öle canım hayırlısı bu arada ekledim seni bişey diyeyimmmi bacımm çok kilo almışsın evlilikteki resmine baktımdaa çok fark var aman dikkat et zayıflamaya bak canım.bak gör zayıflayınca bu gecikmelerin bile gidecek daha kaliteli yumoşların olacak ne olur beni yanlış anlama canım bende çok kilo aldım evlenince hala vermeye çalışıyorum..
öle canım hayırlısı bu arada ekledim seni bişey diyeyimmmi bacımm çok kilo almışsın evlilikteki resmine baktımdaa çok fark var aman dikkat et zayıflamaya bak canım.bak gör zayıflayınca bu gecikmelerin bile gidecek daha kaliteli yumoşların olacak ne olur beni yanlış anlama canım bende çok kilo aldım evlenince hala vermeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?