Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ilahi nurcikim bu erkeklerde amma alem varlıklarrr
aboww biraz iyi geldiniz bana yaw gözüm açıldı gibi ecicik

Son düzenleme:
eneee aplamm 10 gün önce evlilik yıldönümüzdüü kızz ne yaptınızz bakımmm

eşimde bende ayrı ayrı arkadaşlarla denize gidecektik plan öle idi sonrada akşam yemeğe çıkacaktık.eşimin deniz işi iptal oldu benim ki olmadı bende ağzını aradım devamlı hani plan program varmı gibisinden ama yontulmamış kalas gibi anlamadı tabi bende gittim denize akşam aradı ben denizden dönerken ben abimlerle köye gidiyom dedi moralim bozuldu tabee..sonra falancı yerde bi paket var o senin dedim ölece kapattık teli. normalde hediye zaten almıcaktık ama ben dayanamadım aldımo ben denize gittim ama o gidemedi diye hayıflandı,bende ondan bi tepki beklemiştim aslında..

eve geldim bikaç saat sonra mesaj çektim içimdekileri döktüm oda gelince telafi ederiz dedi pişkin şekilde bende gerek yok didim.. yarım saat sonra kapı açıldı meğer gitmemiş bana tek taşlı gibi şekilli bi yüzük almış :78: ölelikle barıştık işte..korktu tabee ben hediye aldım onda tepki yok köye giderse geldiğinde 2-3 gün seyhanın afra tafrasını çekecek zaten oda ölediyo çoğunluk ondan gitmedim diyo

ayy bir sordun bin anlattım bende

hadi günü kurtarmış gene senin yontulmamış kalas bakalım benim kereste bana ne yapacak bizimde 13 ağustos

ayy aplamm yaa nasılda biliyoo senii ohh maşalah aplammmm hayırlı yılar inşlalahh Rabbim bir dahaki yılınızı sıpanızla kutlamanızı nasin etsin inşalahh yüzüğünüde güle güle kullan aşkitomm
oy oyy yüzdün geldinn haa bende istiyom ya çok bunaldımmmmmmmmm

sevommm yüzügünü güle güle kullan canımbende böyle bir performans beklemiyom bizimkinden o kesin bana şunu yaparrr keresteee
eeeeeeeee napıyoruz sen bişey iste onu yapalımbende diyorumki birkerede sen bul bişeyler bana sorma amann ben beceremem sen ne istersen onu yapalım işte der

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
bynkutluay mavusbebek Kedersiz+ 1982kamer sevdanehri54+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…