Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anammm demek melike hamile çok şaşırdım çok sevindim oğlu kaç aylıkki ne çabuk adet olmuşta hamile kalmış allah tamamına erdirsin çok sevindim rabbim tez zamanda bizlerede nasip eder inşallah

Diğer melike son zamanlarda fazla uğramıyordu artık o yüzden tanımazsın ayşe

yemeeğimi yedim geldim haftaya ne yapcaz bilmem :26: Allahım sqabır versin bize

Diğer melike son zamanlarda fazla uğramıyordu artık o yüzden tanımazsın ayşe

yemeeğimi yedim geldim haftaya ne yapcaz bilmem :26: Allahım sqabır versin bize

ayy sorma sevo bacımm aynı şek,ilde bende kara kara düşünüyorum :))açlığı bir yana koy sussuzluğa dayanamıyorum geçen sene susuzluktan ağladığımı biliyorum...

ayy sorma sevo bacımm aynı şek,ilde bende kara kara düşünüyorum :))açlığı bir yana koy sussuzluğa dayanamıyorum geçen sene susuzluktan ağladığımı biliyorum...

bacım bide evdesiniz inan evde tutmak daha kolay hiç olmazsa geç kalkarsınız ama çalışanlar için çok zor bakalım inşallah tutabiliriz çok istiyom bi deneyeceğim inşallah başarırırım eşim zaten güneş altında bedenen çalışıyo eğer erken mesai çıkışı yapmazlarsa o zaten tutamaz yazık kavrulur susuzluktan..

tabi canım evde olanlar çalışanlara göre daha dayanıklı oluyor.. çalışanlara oruç çok çok zor tutanların allah yardımıcısı olsun...eşimle yazlığa gidelim diyoruz orası daha serin orda daha rahat geçer diyorumda eşim kararsızz bir gideriz diyo bir bilgisayarsız zaman geçmez diyoo

bilgisayarıda laın dicem ama net yok dimi :26:

slmmm şekerlerrr geçmişe accık baktım bitiremedim yafff kamer apla geçmiş olsunn papatyam annene Allah şifa versinn
sevo aplamm ilaç alacakmışsınız şifa olsunn inşalahh
ipek apla gelmişş ömeride göstermiş ben görmedimm((
tubişimm datlımm gıymatşlım nie bu kadar kendine strese sokuyon yafff nannn datlım bişey olsaydı ayrıntılıda çıkardııı

kıslarrr 29 temmuz da doğum günüm bakalım eşim bişey yapacakmı hiç sesimi çıkartmıcamm bakalım ne olacakk

nerdesinizzzzzz tontişlerrrrrrrrrrrrrr

bilgisayarıda laın dicem ama net yok dimi :26:
yok canım net yok

hoşgeldin gardaşım nasılsın canım yunus efendi nassıllar keyifleri iyimi

kıslarrr 29 temmuz da doğum günüm bakalım eşim bişey yapacakmı hiç sesimi çıkartmıcamm bakalım ne olacakk

nerdesinizzzzzz tontişlerrrrrrrrrrrrrr

hoşgeld,in canım nasılsın bakalım

hımm demek eşini deneyeceksin hatırlayacakmı bişey alacakmı diye sonra pişman olma erkekler hep unutkan hep ihmalkardır benimkinden bilirim illa bişeyleri gözüne sokucam yada ipucu verecemki anlayacak :88:

yok canım net yok

hoşgeldin gardaşım nasılsın canım yunus efendi nassıllar keyifleri iyimi
hoşbuldumm datlımmm yunus paşa uyuyoo teyzesii çok şükür keyfi yerinde sen nasılsınn
eğerki daha önce unutup hır çıkarmışsan unutmaz unutmamalıı

yok canımm hiç unutmadı çıkarmadımm hırr bakalım şimdilik aklında gibii ne olcakkk bilmiyorumm

hoşbuldumm aşkitommm he walla haklısın aplam sonra pişman olmayımm
bişey almasını beklemiyorumm( ama kutlasa çok iyi olur ay eşime kalsa kendi doğum günü pastamı bana yaptıracak töbe yapmamm bananeee
ayy dur sinirlendimmm PP
pampişlerim napıonuzzzzzzz
ölüyorum kurtarın beni:84::84::84:

hoşgeldin aplamm geçmiş olsunnn şşifa versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…