Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anam ben yokkene coç gelmiş resimler konmuş geçmişi tam okuyamadım ama cık cık cık cıııııkkkkk

slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyim
bu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş
çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı
eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn
yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin

maşallah maşalahh aplamm diğer topike yazdım bişilerr:))))

ahandaa ipek aplammm mananee bende ömerin resmini görmek istiyommmmmmm

tubiş gözün aydın canım prenseste bir sorun yokmuş çok şükür için rahatlamış iyi olmuş
bu minnoşlar çok hızlı büyüyo tubiş her gittiğinde şaşırıp kalacaksın kilosuna sana tvsiyem süt ve peyniri bol ye hem
anne karnında hem doğuduğğunda çok faydası oluyo maşallah ömer usta başını falan çok güzel tutuyo ben gece yatarken içtiğim süte ve yediğim peynirlere bağlıyorum ....melike bekle geliyo resim

maşalahh aplammm ömer ustaya yerim ben onuu sabırszlıkla bekliyorumm quuzmmmm bu arada hoşgeldin aplammmmm

maşalahh tebarekallah la havle vela kuvvete illa billahh aminn aplamm hemenn okudum gönderdim paşayaa
maşalahh çok tatlıı Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versinn hepberaber inşalahhh
oyy kurban olurum onu vereneee

amin canım allah razı olsun ...sen nasılsın yunus nasıl

ikidir göremiyorum yaaaaaa ipekim hemen silme bizde görelimmmm bidakineee

melikem iyi değilim canım saate kitlendim zamnda geçmiyor
biraz geliyim ddim zaman geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…