Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmm kızlarr diyemiyeceğim... çünkü kimseler yok...

uzun süredir yokum... aramıza yeni arkdalar gelmişler... hoşgelmişler... bende sizi çok özledim... çarşıya çıktım eşimin bürosuna geldim hemen siteye koştum ama bir ben bir bennn başka kimse yok... inşallah hepiniz iyisinizdir... ben iyiyim çok şükür... yiğitte iyi teyzoşları... 1 yaşımızı doldurduk... Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın... neyse hepinizi kocaman öptüm...Allaha emanet olun...

hoş geldin.ALLAH sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına ve size inşallah....

uff yaaa yetişemedim sanaa bugün telefonlaşalımm
hoş geldin.ALLAH sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına ve size inşallah....
eda nasılsın canım ağrın sızın yoktur umarım

nurcan ,eda günaydın kızlar off çiğdeme yetişemedim iyi tatiller bile diyemedim kızcağıza sanırım adeti geçikmiş inşallah hiç olmaz müjde verir bize sonra da edacım verir müjdeli haberi bol bol göbek atarız

mesaj attım şimdi cevap yazdı testi yapmamış kayınpederi rahatsızlanmış oraya gideceklermiş

hatunların güzelleri nabersiniz pampişlerim
kimseler yoktu bir anda dolmuş, bende çiğdemi merak ediyorum ama sanırırm gelmez bugün atil hazırıklları yapıyodur hatun

ahanda kızın tatili yatmasaydı bari yazık yaaawinşallah kayınpederininde önemli bişiyi yoktur
oruca bağlı zature olmuş adam geçen senede yine aynı rahatsızlığı olmuş

neee töbe töbe adamcağız da tam rahatsızlanacak zamanı bulmuş yaa bugün gidiyolar dimi nurcan tatile
vallahi canım bilmiyorum bugün yarın gidecekti işte :44:

oruca bağlı zature olmuş adam geçen senede yine aynı rahatsızlığı olmuş

vallahi canım bilmiyorum bugün yarın gidecekti işte :44:

geçmiş olsun adamcağıza yazık allah şifa versin:94::94:iyide amcamda tam hastalanacak zamanı bulmuş şimdi gitselerde olmazneyse bundada vardır belki bir hayır

bebekdls akşam aldım kanz dan hedayemi canım çok güzel ve uygun şeyler vardı tatlı bir takım aldım yanındada 2 adet çopar ben bile bayıldım

yaaa sevindim canım ben de ömerime gömlek ve pantolon takım aldım halası normalde 70 80 den aşağı alamassın ama %50 mi %60 mı indirimli aldım 37 tlye geldi küçük adam oldu resmen ayyy çok tatlı yaaa geçen hafta 1 yaşını bitirdi bugün gelecekler inşallah heryerini öpüp mıncıklıcam onun çok seviyorum yavru kuşumu bak tuttu gene ömer krizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…