slmm kızlarr diyemiyeceğim... çünkü kimseler yok...
uzun süredir yokum... aramıza yeni arkdalar gelmişler... hoşgelmişler... bende sizi çok özledim... çarşıya çıktım eşimin bürosuna geldim hemen siteye koştum ama bir ben bir bennn başka kimse yok... inşallah hepiniz iyisinizdir... ben iyiyim çok şükür... yiğitte iyi teyzoşları... 1 yaşımızı doldurduk... Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın... neyse hepinizi kocaman öptüm...Allaha emanet olun...
uff yaaa yetişemedim sanaa bugün telefonlaşalımmslmm kızlarr diyemiyeceğim... çünkü kimseler yok...
uzun süredir yokum... aramıza yeni arkdalar gelmişler... hoşgelmişler... bende sizi çok özledim... çarşıya çıktım eşimin bürosuna geldim hemen siteye koştum ama bir ben bir bennn başka kimse yok... inşallah hepiniz iyisinizdir... ben iyiyim çok şükür... yiğitte iyi teyzoşları... 1 yaşımızı doldurduk... Rabbim tez zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın... neyse hepinizi kocaman öptüm...Allaha emanet olun...
eda nasılsın canım ağrın sızın yoktur umarımhoş geldin.ALLAH sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evladına ve size inşallah....
uff yaaa yetişemedim sanaa bugün telefonlaşalımm
eda nasılsın canım ağrın sızın yoktur umarım
aman iyi ol canım inşallah pozitif sonucu alınca dahada iyi olacaksıniyiyim ablam yok çok şükür gayet iyiyim sen nasılsın?
günaydın canımmnurcan ,eda günaydın kızlar off çiğdeme yetişemedim iyi tatiller bile diyemedim kızcağıza sanırım adeti geçikmiş inşallah hiç olmaz müjde verir bize sonra da edacım verir müjdeli haberi bol bol göbek atarız
mesaj attım şimdi cevap yazdı testi yapmamış kayınpederi rahatsızlanmış oraya gideceklermiş
mesaj attım şimdi cevap yazdı testi yapmamış kayınpederi rahatsızlanmış oraya gideceklermiş
oruca bağlı zature olmuş adam geçen senede yine aynı rahatsızlığı olmuşahanda kızın tatili yatmasaydı bari yazık yaaawinşallah kayınpederininde önemli bişiyi yoktur
vallahi canım bilmiyorum bugün yarın gidecekti işte :44:neee töbe töbe adamcağız da tam rahatsızlanacak zamanı bulmuş yaa bugün gidiyolar dimi nurcan tatile
neee töbe töbe adamcağız da tam rahatsızlanacak zamanı bulmuş yaa bugün gidiyolar dimi nurcan tatile
dur başka bir editör bulayım sanaya nurcikim benim şu nicki değiştirecek bir yöntem sun bana bacım dediğini yaptım olmuyor
oruca bağlı zature olmuş adam geçen senede yine aynı rahatsızlığı olmuş
vallahi canım bilmiyorum bugün yarın gidecekti işte :44:
kamer bak kazen var o kesin haleder adam siteyi bırakıp g,itmişti dönmüş demek .bu işlere o bakıyo ..dediğim gibi 3_4 tane üyelik ism i yaz canım
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5
bebekdls akşam aldım kanz dan hedayemi canım çok güzel ve uygun şeyler vardı tatlı bir takım aldım yanındada 2 adet çopar ben bile bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?