Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ozaman baya zmanın geçmiş canım yarın test yapsana bi :26:

bilmem hiç aklıma gelmedi ama işten çıkınca dr u ararım yarın hastanedyse gel der bana bi iş çıkışını bekleyeyim ama nedense hiç zannetmiyorum çünkü hafif sancılarım var ama kanama yok bide göğüslerim bi ağrıyor bi geçiyor garippp:26::26::26::26::26:

ozaman baya zmanın geçmiş canım yarın test yapsana bi :26:

bilmem hiç aklıma gelmedi ama işten çıkınca dr u ararım yarın hastanedyse gel der bana bi iş çıkışını bekleyeyim ama nedense hiç zannetmiyorum çünkü hafif sancılarım var ama kanama yok bide göğüslerim bi ağrıyor bi geçiyor garippp:26::26::26::26::26:

ayy boş yerede ümitlenmek istemiyorum ama baya geçti dediğiniz gibi en iyisi dr arayım eğer hastanedeyse giderim yoksa test alıp yaparım inşallah vardır diyecem amaa

gebeliktede hamileliktede belirtiler hemen hemen aynı o yüzden takılma onlara
doktorunu ara ozaman canım bakalım ne diyecek :18: Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize

ozaman yarın senden haber bekliyorum çiğdem okiş her halukarda test yap lütfen ve bizi bilgilendir

kızlar ben kaçıyorummm kendinize iyi bakınn iyi tatiller diliyorum

kamer ve çiğdem bol boll dinleninnn stres atınn

canım çok sağol sevom görüşürüz ben perşembe burdayım öptüm seni

çiğdem bende merkla beklerim canım bir şekilde yaz tamamı buraya senide çok öpüyorum canım eşinle güzel eğlenin iyi tatiller
kızlar bende çıktım bugün yarım saat erken çıkayım bebiş görmeye gidecez ya çok işim var gitmeden önce
hepiniz allaha emanet olun ben perşembe günü burdyım hepinizi çok öptüm hoşçakalınnnnn

merhaba kızlar geçmişi okudum okudum sonunda heyecanlı bir haber aldım çiğdem inşallah hamilesindir canım sen belirtileri boş ver geçen günlere bak hadi hayırlısı halayını çekeriz inşallah.
seyhan kamer rabbim sizlere dilediğiniz gibi güzel bir ev nasip eder inşallah evi alana kadar ki ödeyeceğiniz kiralarınızda kolaylık nasip etsin rabbim bizim oturduğumuz ev bizim çok şükür kayın pederim sağ olsun biraz küçük ve eski bir bina ama komşularım mühitim çok iyi iyiki kira derdimiz yok yoksa bide kira versek tedavi parasını hiç denkleştiremeyiz ben çalışmıyorum kocacığımınkide anca yetiyor.
şimdi annemlerde kalıyoruz evleri çok güzel geniş kocaman balkonu var evin içi çok güzel burdan evime gidince gözüme pinnik (yani kümes)gibi geliyor evdende kocadanda soğudum herifle ayrı yatıyoruz koca ayda 2 kez buluşa bildik yani hem herife hem bebe fikrine bir müddet daha hasret kalacağım amma yazdım ha

canım benim merak etme tamam haber verecem inşallahhh
canım benim iyi akşamlar sağolasın inşallah bol bol enerji depolayacazzzz

canım benim tamam haber verecem inşalalhhhh güzel haberlerle dönerim inşallahhh sanada iyi tatiller bol bol dinlenceler canım benim herşey güzel olacakkkkk sende allaha emanet ol canım benimmmm

kızlar söylemeden edemedim bu akşam iftar derdim yokbabam açık havada çok hoş bir yere yemeye götürecek bizi çok mutluyum çünküüüü annem hastane haricinde uzun süredir ilk kez dışarı çıkacak.
hepinize hayırlı iftarlar

canım inşallah bakalım daha şimdilik pek bişey yok ama allah büyük diyorum yoksa da sağlık olsun vardır rabbimin bi bildiği
senin durumunda zormuş allahım yardımcın olsunn

canım inşallah bakalım daha şimdilik pek bişey yok ama allah büyük diyorum yoksa da sağlık olsun vardır rabbimin bi bildiği
senin durumunda zormuş allahım yardımcın olsunn

ne güzel çok sevindimmm kafa dağıtmaya bak canım hiç canını sıkma sevdiklerinle beraber ne güzelll

hadi ben de çıkıyorum anca hazırlanırım bi kaç parça alacam yanıma kitaplarımı otobüste sahilde okurummhepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin kendinize çok iyi bakın allaha emanet olsun canlarım çok özleyecem sizi şimdiden burnumda tüttünüzz

çiğdem canım hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsın inşallah
ben çıkıyorum tatile gidiyormuşsun iyi eylenceler görüşürüz:79:

oyy kıyamam şaşalı tüpbebek hediye edeckmiş banaa gel leyn buraya öpiyim senii ohhhh miss misss

yok canım bu yola başkoydun hayırlısıyla engel olmiyim sana ...bizim tedavi ne zaman olur Allah bilir ...hele sen hayırlısıyla şu tedavinden sonuç al arkandan ben gelecem inşallahhhh

demek rüyandaaa noktaa noktaa noktaaa

çiğdemm hiçte günüm gecikmiş demiyorsun bizee aşk olsunn canım benim inşallah meleğin şuanda göbüşündedir tatile güle oynaya gider gelirsin inşallahhhhhh

canımsın sen evet hayali bile güzel

hayırdır canım eşinle sorunun var galiba :26: inş mübarek ayda uzamaz d:26:ha fazla öptüm kocaman yüzümüz her daim gülsün inşşşş :86:

oooo gözün aydın bak bugün çok iyi gelecek sana

Çiğdem ciğim inşallah müjdenle döneceksin inşallah aramızdan 1 kişi daha eksilsin

canım benim Allah yardımcın olsunn
ohh dışarda yediniz yemeğide çok iyi gelmiştirrr
hayırlısı bidenemm güle güle giyin icilerinizii
güzel kalpli aplam benimmm kendini bişi kalmadıı bakk P
canımsınn yaaa
inşalahh bulursun böle bi yer quzumm
aynennn walla ne buu ya parayı icat etmeselermiş keşkeee
bizde 300- 350 quzumm burda 300 e oturuyoz temizlik parası falan 310 oluyo hayırlısı bakalımm datlım inşalah hepimiz buluruz kafadengi bi yerlerr

ebett datlım benim şu an oturduğum yerde daha ucuzz pursaklar buraya göre pahalı karacaören ters düşmese güsel ve uygun evler var

şifacığım canım kacamla sorunumuz yok annemlerde kalıyoruz ya aynı odada ayrı yataklarda yatıyoruz kardeşlerimin yataklarında tabii bonyo sorun olur diye kavuşamıyoruz kocacığımla onun için öyle yazdım sorunumuz yok şükürler olsun benim için en büyük sorun bebeğimizin olmaması gerisi basit kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…