ozaman baya zmanın geçmiş canım yarın test yapsana bi :26:
ozaman baya zmanın geçmiş canım yarın test yapsana bi :26:
ohoooooooooooooo çğdem çok geçmiş bir test yapsana canım senbide eskiler derlerki anem bana söylemişti adetin düzeni bozulunca rahim hamilelik için yer yapıyor önümüzdeki ay hamile kalınıyor genelde demişti bak geçen ay değişik olmuş bu ay çok geçmiş hadi hayırlısı bi test yap ama
bilmem hiç aklıma gelmedi ama işten çıkınca dr u ararım yarın hastanedyse gel der bana bi iş çıkışını bekleyeyim ama nedense hiç zannetmiyorum çünkü hafif sancılarım var ama kanama yok bide göğüslerim bi ağrıyor bi geçiyor garippp:26::26::26::26::26:
gebeliktede hamileliktede belirtiler hemen hemen aynı o yüzden takılma onlara
doktorunu ara ozaman canım bakalım ne diyecek :18: Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
ozaman yarın senden haber bekliyorum çiğdem okiş her halukarda test yap lütfenve bizi bilgilendir
kızlar ben kaçıyorummm kendinize iyi bakınn iyi tatiller diliyorum
kamer ve çiğdem bol boll dinleninnn stres atınn
ozaman yarın senden haber bekliyorum çiğdem okiş her halukarda test yap lütfenve bizi bilgilendir
kızlar ben kaçıyorummm kendinize iyi bakınn iyi tatiller diliyorum
kamer ve çiğdem bol boll dinleninnn stres atınn
canım çok sağol sevom görüşürüz ben perşembe burdayım öptüm seni
çiğdem bende merkla beklerim canım bir şekilde yaz tamamı buraya senide çok öpüyorum canım eşinle güzel eğlenin iyi tatiller
kızlar bende çıktım bugün yarım saat erken çıkayım bebiş görmeye gidecez ya çok işim var gitmeden önce
hepiniz allaha emanet olun ben perşembe günü burdyım hepinizi çok öptüm hoşçakalınnnnn
merhaba kızlar geçmişi okudum okudum sonunda heyecanlı bir haber aldım çiğdem inşallah hamilesindir canım sen belirtileri boş ver geçen günlere bak hadi hayırlısı halayını çekeriz inşallah.
seyhan kamer rabbim sizlere dilediğiniz gibi güzel bir ev nasip eder inşallah evi alana kadar ki ödeyeceğiniz kiralarınızda kolaylık nasip etsin rabbim bizim oturduğumuz ev bizim çok şükür kayın pederim sağ olsun biraz küçük ve eski bir bina ama komşularım mühitim çok iyi iyiki kira derdimiz yok yoksa bide kira versek tedavi parasını hiç denkleştiremeyiz ben çalışmıyorum kocacığımınkide anca yetiyor.
şimdi annemlerde kalıyoruz evleri çok güzel geniş kocaman balkonu var evin içi çok güzel burdan evime gidince gözüme pinnik (yani kümes)gibi geliyor evdende kocadanda soğudum herifle ayrı yatıyoruz koca ayda 2 kez buluşa bildik yani hem herife hem bebe fikrine bir müddet daha hasret kalacağım amma yazdım ha
merhaba kızlar geçmişi okudum okudum sonunda heyecanlı bir haber aldım çiğdem inşallah hamilesindir canım sen belirtileri boş ver geçen günlere bak hadi hayırlısı halayını çekeriz inşallah.
seyhan kamer rabbim sizlere dilediğiniz gibi güzel bir ev nasip eder inşallah evi alana kadar ki ödeyeceğiniz kiralarınızda kolaylık nasip etsin rabbim bizim oturduğumuz ev bizim çok şükür kayın pederim sağ olsun biraz küçük ve eski bir bina ama komşularım mühitim çok iyi iyiki kira derdimiz yok yoksa bide kira versek tedavi parasını hiç denkleştiremeyiz ben çalışmıyorum kocacığımınkide anca yetiyor.
şimdi annemlerde kalıyoruz evleri çok güzel geniş kocaman balkonu var evin içi çok güzel burdan evime gidince gözüme pinnik (yani kümes)gibi geliyor evdende kocadanda soğudum herifle ayrı yatıyoruz koca ayda 2 kez buluşa bildik yani hem herife hem bebe fikrine bir müddet daha hasret kalacağım amma yazdım ha
kızlar söylemeden edemedim bu akşam iftar derdim yokbabam açık havada çok hoş bir yere yemeye götürecek bizi çok mutluyum çünküüüü annem hastane haricinde uzun süredir ilk kez dışarı çıkacak.
hepinize hayırlı iftarlar
oyy kıyamam şaşalı tüpbebek hediye edeckmiş banaa gel leyn buraya öpiyim senii ohhhh miss misssevet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki
inşallah canım birgün bizimde evimiz olacak
şu sayısal çıksın bana eğer 1. çıkarsam yardımcı olurum ev için,
nurcikimede hemen en şaşalısından tüp bebe yaptırcam
Tuğbişime hemen bir yardımcı
Melikenin eşine bir iş kurulacak :82:
Kamerimi o işyerinden kurtarcam :81:
çiğdeme duruya şifaya ve evi olmayanlara hemen evvv
Ee bana ne kaldıı
Ayy hayali bile güzell
evett yaa bide taşınma masrafıı
herkese selamlar hayırlı cumalarrrr
çiğdemcim rüyanda korkutuluyosun demek bencede nas felak kevser i okumadan yatma canım..bu sabah bende pis rüyalar gördümm üff oruçluyum diyom rüyamın içinde kendi kendime böle rüyalar görme diyom ama nafileeee üfff gözümün önünden gitmiyooinşallah orucumu bu rüya etkilemezz..aksine namazımı kıldım kuranımı okudum öle yattım halbukii bu arada bende rüyada çok mutluydumm yaa kötü olanıda bu
nurcikimm rüyan hayrolsun ben pis rüyalarla uğraşırken demek sen biiz görüyodun
yaa keşke eşin ikna olsada beklerim valla kurbana kadar senin içinnnkeşke gerçek olsaa cnaım..demek elimde salça poşet vardı dur bende bakayım ne demekmiş merak ettim
canımsın senevet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki
Ee bana ne kaldıı
Ayy hayali bile güzell
hayırdır canım eşinle sorunun var galiba :26: inş mübarek ayda uzamaz d:26:ha fazlamerhaba kızlar geçmişi okudum okudum sonunda heyecanlı bir haber aldım çiğdem inşallah hamilesindir canım sen belirtileri boş ver geçen günlere bak hadi hayırlısı halayını çekeriz inşallah.
oooo gözün aydın bak bugün çok iyi gelecek sanakızlar söylemeden edemedim bu akşam iftar derdim yokbabam açık havada çok hoş bir yere yemeye götürecek bizi çok mutluyum çünküüüü annem hastane haricinde uzun süredir ilk kez dışarı çıkacak.
hepinize hayırlı iftarlar
canım benim Allah yardımcın olsunnmerhaba kızlar geçmişi okudum okudum sonunda heyecanlı bir haber aldım çiğdem inşallah hamilesindir canım sen belirtileri boş ver geçen günlere bak hadi hayırlısı halayını çekeriz inşallah.
hayırlısı bidenemm güle güle giyin icileriniziikızlar elektrik gitti allahtan çabuk geldi
eeeeee sizler şimdi yarın izinlisisniz ben yarında çalışıcamama yarından sonra tatil yapacammmmm aman da ne tatil biliyomusunuz bizim kumbaraya biriktirdiğimiz para bana battı gittik eşimle alışveriş yaptık cumartesi günü çünkü tatile çıkamıcaktık o parayla artı eşim çalışıyor bende şeytana uydum harcadım zaten giysiye ihtiyacımız vardı eşimin acil ayakkabıya felan gitti paracıkların hepsii
güzel kalpli aplam benimmm kendini bişi kalmadıı bakkevet canımm mikrop yuvasıdır gerçi ilaçları falan varda kim doğru dürüst kullanıyodurki
Ee bana ne kaldıı
Ayy hayali bile güzell
inşalahh bulursun böle bi yer quzummbaya ucuzmuş canım ne güzel olsun kendi evinmiş canım o pislik heryerde var ahh bende isterim şöle çağdaş modern herkes herkesi düşünerek hareket eden,ses olaylarına dikkat eden,hanzoluk yapmayan bi yerde oturmak
aynennn walla ne buu ya parayı icat etmeselermiş keşkeeeedanın duasına bende canıgönülden amin diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü güler şu mübarek ramazanda
nurcikim rüyan hayır olsun bacım
melike guzum inşallah istediğin evi bulursun canım benimzaten şu para yokmu bak bende 450 çıkarsam her yerden bulacam ama 400 le sınırlıyım canım bide apartmman aidatı olacak 425 gözden çıkaracaz yani of para of para sen neymişsin sen ne hallere düştük senin yüzünden
sevomm seninde rüyan hayır olsun bacımmmm
kamerimm melike baya ev buldum tabi mahallelerini bilmediğimden ilçe olarak baktım baya uygun ve güzel evler var ankarada ne güzel burası ateş pahasıı
istersen sanada bakarım yerini söyle de
yaa benim rüyamm hayırlı değill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?