Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

üzülme canım ama hiç olmazsa nereye gittiği belli ihtiyaçlarınızı almışınızzz

olsunn ihtiyaca harcamışsınız sonuçta boşa gitmemişki..bi daha biriktirirsiniz inşallah

sağol bacım allah razı olsun yalnız hepsini anladım da şahşahalı tüp bebeyi anlamadım

En kaliteli yerlerde en özenli en stretsiz hep en lerin olduğu yerde yaptırcaz 3kuruşun hesabını yapmadan yanii..

nolur benide alın yanınıza o zaman kenarından bende faydalanırım hazır iştende kurtulmuşkenhesap vereceğim kimsede yok ohh sevom çok masraf çıkarmam bak ssk karşılıyor artık 950 günüm olmuşş

ben genede kemdimce yat turu planı yapmıştım bu pazar için günübirlik yat turu yemekli felan gün boyu 60 tl kişi başı kredi kartımdan ödemeyi düşünüyodum ama benim herifffpazar günü erkek erkeğe balık tutma planları yapmış arkadaşlarıyla çokkkkkkkkkkk kızdımmbanada diyoki pazartesi seninim eeeee pazartesi tur yok sadece pazar günleri var napacazzz:84::84::84::84:uyuz

evet şükür akşama ne yapıyorsunuz benim kaynana cadılık yapmazsa evde başbaşa kocişle geçirmek istiyorum kaçgündür hep birbirimizi yiyoruz biraz kendimize hiç bakmadık neyse tatilde artıkınn

neden kaygana mı geliyo yoksa sizmi gitmek zorunda kalıyosunuz :26:
Senin adet olayın ne oldu canım gelen giden yok dimi normalde 4 ağustosmuydu zamanın yanlış mı hatırlıyorum

aa ne demek canımm tabiki alırız senide amann ssk da neymişş Onun prosedürü falan filan hiçç gerekk yok Sana da şahşalısından yaptıtırızz dolduruz göbeciklerimizziii

Amann yaa bende sinir olurumm öle bana sölemeden plan yapamazz heleki pazar günü Bence öle yada böle gönderme başka gün giderler

ya erkek milleti değil mi yaa hepsi aynı hepsiiii hayret bişi yaaaa

neden kaygana mı geliyo yoksa sizmi gitmek zorunda kalıyosunuz :26:
Senin adet olayın ne oldu canım gelen giden yok dimi normalde 4 ağustosmuydu zamanın yanlış mı hatırlıyorum

yok canım kaygana bize gelmmez zannetmiyorum büyük kızı var gerçi sağı solu hiç belli olmaz dedikoduyu gezmeyi sevdiği için durmadan eşimi arıyor zırt pırt deli ediyor en sonunda geliyoruz dedirttiriyor ondan böyle sinirlerim başlıyor yavaş yavaş saldırmaya hazır oluyorum
yok canım adetim gelmedi valla bende merak içinde bekliyorum bir an önce gelsin diye bakıyorum geçen ay 2 gün geç gelmişti 8 temmuzda olmuştum

çiğdemcim kuş gibi hafifile dinlen gel canım tatilde
hatta eşine rica et telefonları kapatın kimseyle görüşmeyin başınız ağrımasın birbirinize ayırın zamanınızı o senin kaygana arada arar oğlunu fişekler cadı
valla ben olsam öyle yaparım herkese haber veririm telimizi kapatırım keyfime bakarım ohhhhhhhhhh

bu erkek milleti varya evet hepsi böyle diyorumki senin eşin çalışıyor sen herkesle bir tutma kendini ben bir günümü seninle güzel geçirmek istiyorumcevabı yapıştırıyor hemen beyimiz sanki kaçkere gidiyomdaaa senede birkere gitmek istedimdee falan filan
neyse arkadaşımızın biri eşiyle iyi değil bugünlerde onu teselli için gidecek birazda kafa dağıtacaklarmış artık bende onun hatırına sustum peki dedim

ayyy biz balayında öyle yaptım ama nasıl oldu o da ben telin şarjını almayı unuttum eşiminde teli bozulmuştu bunlar kudurmuşlarr
ama bu sefer yapmayız zannetmem ayy inşalalh kuş gibi hafiflerim bari eşim beni tanısaaa sanki beni tanımıyormuş gibi konuşuyorrr

allahım yaa bütün ayrılmak üzere olan adamlar kocalarımızı bulur inanmıyorum ben desem sanane elalemin evliiliğinden der ama kendne gelince dedim mi bak öyle deme günah kem kümmm

çiğdem unut canım şarzları evdeoaray gidince ararsınız biyerden aaaaaaaaaa şarzlar evde kalmış unutmuşuz dersiniz
ayyyyyy yok ya ayrılmasınlar yazık allah korusun sadece bozuklar allahtan

çiğdem unut canım şarzları evdeoaray gidince ararsınız biyerden aaaaaaaaaa şarzlar evde kalmış unutmuşuz dersiniz
ayyyyyy yok ya ayrılmasınlar yazık allah korusun sadece bozuklar allahtan

yok kimsenin yuvasının bozulmasını zaten istemem allah bozmasın da benim kızdığım plan günlerine denk gelmesi yoksa valla ben koşarım ondan önce ama bide üstüne fırça yemesek iyi

canım 23 günde 1 oluyorum normal de ilk defa o gün 2 gün geç geldiii

ohoooooooooooooo çğdem çok geçmiş bir test yapsana canım sen bide eskiler derlerki anem bana söylemişti adetin düzeni bozulunca rahim hamilelik için yer yapıyor önümüzdeki ay hamile kalınıyor genelde demiştibak geçen ay değişik olmuş bu ay çok geçmiş hadi hayırlısı bi test yap ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…