kızlar elektrik gitti allahtan çabuk geldi
eeeeee sizler şimdi yarın izinlisisniz ben yarında çalışıcamama yarından sonra tatil yapacammmmm aman da ne tatil biliyomusunuz bizim kumbaraya biriktirdiğimiz para bana battı gittik eşimle alışveriş yaptık cumartesi günü çünkü tatile çıkamıcaktık o parayla artı eşim çalışıyor bende şeytana uydum harcadım zaten giysiye ihtiyacımız vardı eşimin acil ayakkabıya felan gitti paracıkların hepsii
kızlar elektrik gitti allahtan çabuk geldi
Eeeeee sizler şimdi yarın izinlisisniz ben yarında çalışıcamama yarından sonra tatil yapacammmmm aman da ne tatil biliyomusunuz bizim kumbaraya biriktirdiğimiz para bana battı gittik eşimle alışveriş yaptık cumartesi günü çünkü tatile çıkamıcaktık o parayla artı eşim çalışıyor bende şeytana uydum harcadım zaten giysiye ihtiyacımız vardı eşimin acil ayakkabıya felan gitti paracıkların hepsii
sağol bacım allah razı olsun yalnız hepsini anladım da şahşahalı tüp bebeyi anlamadım
herkese teker teker ziyarete gelirdim
Ayy kızlar saat 4 oldu allaha şükür 4,5 saat kaldı
üzülme canım ama hiç olmazsa nereye gittiği belli ihtiyaçlarınızı almışınızzz
olsunn ihtiyaca harcamışsınız sonuçta boşa gitmemişki..bi daha biriktirirsiniz inşallah
En kaliteli yerlerde en özenli en stretsiz hep en lerin olduğu yerde yaptırcaz 3kuruşun hesabını yapmadan yanii..
evet şükür akşama ne yapıyorsunuz benim kaynana cadılık yapmazsa evde başbaşa kocişle geçirmek istiyorum kaçgündür hep birbirimizi yiyoruz biraz kendimize hiç bakmadık neyse tatilde artıkınn
nolur benide alın yanınıza o zaman kenarından bende faydalanırım hazır iştende kurtulmuşkenhesap vereceğim kimsede yok ohh sevom çok masraf çıkarmam bak ssk karşılıyor artık 950 günüm olmuşş
Ben genede kemdimce yat turu planı yapmıştım bu pazar içingünübirlik yat turu yemekli felan gün boyu 60 tl kişi başı kredi kartımdan ödemeyi düşünüyodum ama benim herifff pazar günü erkek erkeğe balık tutma planları yapmış arkadaşlarıyla çokkkkkkkkkkk kızdımm banada diyoki pazartesi seninim eeeee pazartesi tur yok sadece pazar günleri var napacazzz:84::84::84::84:uyuz
nolur benide alın yanınıza o zaman kenarından bende faydalanırım hazır iştende kurtulmuşkenhesap vereceğim kimsede yok ohh sevom çok masraf çıkarmam bak ssk karşılıyor artık 950 günüm olmuşş
ben genede kemdimce yat turu planı yapmıştım bu pazar içingünübirlik yat turu yemekli felan gün boyu 60 tl kişi başı kredi kartımdan ödemeyi düşünüyodum ama benim herifff pazar günü erkek erkeğe balık tutma planları yapmış arkadaşlarıyla çokkkkkkkkkkk kızdımm banada diyoki pazartesi seninim eeeee pazartesi tur yok sadece pazar günleri var napacazzz:84::84::84::84:uyuz
neden kaygana mı geliyo yoksa sizmi gitmek zorunda kalıyosunuz :26:
Senin adet olayın ne oldu canım gelen giden yok dimi normalde 4 ağustosmuydu zamanın yanlış mı hatırlıyorum
çiğdemcim kuş gibi hafifile dinlen gel canım tatilde
hatta eşine rica et telefonları kapatın kimseyle görüşmeyin başınız ağrımasın birbirinize ayırın zamanınızıo senin kaygana arada arar oğlunu fişekler cadı
valla ben olsam öyle yaparım herkese haber veririm telimizi kapatırım keyfime bakarım ohhhhhhhhhh
bu erkek milleti varya evet hepsi böylediyorumki senin eşin çalışıyor sen herkesle bir tutma kendini ben bir günümü seninle güzel geçirmek istiyorum cevabı yapıştırıyor hemen beyimiz sanki kaçkere gidiyomdaaa senede birkere gitmek istedimdee falan filan
neyse arkadaşımızın biri eşiyle iyi değil bugünlerdeonu teselli için gidecek birazda kafa dağıtacaklarmış artık bende onun hatırına sustum peki dedim
ÇİĞDEMCİM BUGÜN 29.GÜNÜN HADİ BAKALIMM
ayyy biz balayında öyle yaptım ama nasıl oldu o da ben telin şarjını almayı unuttum eşiminde teli bozulmuştu bunlar kudurmuşlarr
ama bu sefer yapmayız zannetmem ayy inşalalh kuş gibi hafiflerim bari eşim beni tanısaaa sanki beni tanımıyormuş gibi konuşuyorrr
allahım yaa bütün ayrılmak üzere olan adamlar kocalarımızı bulur inanmıyorum ben desem sanane elalemin evliiliğinden der ama kendne gelince dedim mi bak öyle deme günah kem kümmm
ciddi misin hangi ara hesapladın ben hiç hesaplamadım ama benim idrar rengi değişiyor amaa
çiğdem unut canım şarzları evdeoaray gidince ararsınız biyerden aaaaaaaaaa şarzlar evde kalmış unutmuşuz dersiniz
ayyyyyy yok ya ayrılmasınlar yazık allah korusun sadece bozuklar allahtan
ee hemen hesap yaparımm karşımda takvimm heryeri işaretli zaten
Normalde 26 günde mi oluyodun sen
canım 23 günde 1 oluyorum normal de ilk defa o gün 2 gün geç geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?