öyle yapayım ozamanhımm evet farklılık olabilir canım çok geç oluyo ölçüm için yinede ölç bence canım yada alarmını kur 8 gibi ölç olmazmı
bende sahura kalkınca ölçüyorum canım
neysemm ben kaçtımm görüşürüzz bebemm
ne zamandır var bu rahatsızlığınız..gitmedinizmi doktora hiç,panik atak geçiren birine nasıl yardımcı olunur bilmiyorumki :44::44::44:yapiyorum dunden beri kendimi sakinlestirmeye caliisyorum ama olmuyor. elim ayagim bosaliyor.. allahim yrdim et diyorum agliyorum
ordaki yasalar nasıl işliyor bilmiyorum ama o kadar ağır bir hasta değilsin sonuçta bebeğini alacaklarını sanmam bunun için gitmiyorsan işkence ediyorsun kendine dahada ağır geçirisin Allah korusun ..eşin yokmu senin bebeği ona bırakıp gisten doktorayurtdisindayim bebege bakamm diye alabilirler korkuyorum
oy kıyamam canımsın yaa yarın hayırlısıyla taşınıyosun hayırlısıylada yerleşirsin inşalahh iyi düşün motive ol bebemm bak yeni evine gelecek zilloşunn anamm yirimmmmşükür güzeldi sendne sonra duş aldım biraz daha koli yaptım sonra gece 2 de kendimi yatağa öle bi atmışımki yattığım pozisyonda uyandım düşün yalnız el ve ayaklarım fena şiş bugün bi halt edemiyorum acıyii işte beyyle canımmmmm
en son kırkının çıktığınıdimiştim iyileerdi çok şükür 1 aylıkken yeni doğan bebek kilosuna ulaştı demişti yasemin aplabitiyorum ben size yaa iyiki varsınız bu manevi desteği hissetmek bile yetiyo bana aaay yerim sizleri hırrr
bu arada kızlar leydimle görüşen varmı ne alemdeymiş bizim kızlar
sildimm quuzmmmmmmmbacımm günaydınn napıyonn bakimm
melike mesaj kutun dolu canım
gidemem yeni dogum yaptim burda kimsem yok bebegi alabilirler benden
soguk dus aldim biraz daha iyiyim.. yarin doktora gidicem yoksa sanirim deliricem. bebege olan ilgimi kaybettim en kotusu bu. tesekkur ederim yazdiginiz icin kedersiz.
günaydın sevo nasılsın canım nasıl geçiyo ramazan
ilk günler bünye alışana kadar öyle oluyogünaydın bacım şimdi yavaş yavaş iyi oluyorum..2 gündür bağırsak sorunlarım var midem zaten rahatsızdı böle olunca iyice mahvetti beni sabah baya fenaydımda şimdi daha iyiyyim canım.
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
bu arada poğaçandan yaptımm abowww 2 kilodan fazla un aldı kızz ocağıma incir ağacı diktinhepsi yapamadık 2 tepsi yaptık gerisinide hamur halinde buzluğa koydum ve 2 gündür 2 tepsiyi 3 kişi bitiremedik ama güzel bir poğaçaa yumuşak ellerine sağlık canım bizde zeytinli ve peynirli yaptık
demek çiğdem adet olmuş tühh tatilde yarım yamalak olacak neyse sağlık olsunn
ilk günler bünye alışana kadar öyle oluyo
benim midem iyi çok şükür ama bağırsakların durumu vahim çalışmıyo meretler:))kabız oldum iyicene ..haa sevo unutmadan midende ekşime ve yanma varsa soğuk süt iç hemen geçiriyo 2 _3 yudum alsan kafi
yaptın demek poğaçaları ellerine sağlık ,evet kız baya çıkıyo yaptığım akşam kayınçom gelmişti bize 1 tepsiye yakında onlara gönderdim geri kalanı 2 gün önce bittibuzluğa koymakla iyi etmişsin bacım taze taze yaparsın yine
benimde başıma çok geliyo ..kızlarında aklında olsun kk a bazen hata veriyo yada bakımda olduğu için geçici sistem dışıdır gibi bir yazı çıktığında üst üstte f5 tuşuna bazın kızlarnurcan teşekkür ederim iki gündür giremiyordum iyiki facede sana rastladım
aynen bende öleyimm canım kabızımm resmen bağırsaklarım kurumuş
yaa evet sütü sevmesemde bu akşam denicem böle olmuyo çünkü
valla ilk defa köydum buzluğa böle hamur olarak bakalım çıkarınca sorunsuz yapılacakmı
kimsecikler yok yaa nerdeki bu hatunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?