Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öyle yapayım ozaman
güle güle canım görüşürz

yapiyorum dunden beri kendimi sakinlestirmeye caliisyorum ama olmuyor. elim ayagim bosaliyor.. allahim yrdim et diyorum agliyorum
ne zamandır var bu rahatsızlığınız..gitmedinizmi doktora hiç,panik atak geçiren birine nasıl yardımcı olunur bilmiyorumki :44::44::44:

yurtdisindayim bebege bakamm diye alabilirler korkuyorum
ordaki yasalar nasıl işliyor bilmiyorum ama o kadar ağır bir hasta değilsin sonuçta bebeğini alacaklarını sanmam bunun için gitmiyorsan işkence ediyorsun kendine dahada ağır geçirisin Allah korusun ..eşin yokmu senin bebeği ona bırakıp gisten doktora

soguk dus aldim biraz daha iyiyim.. yarin doktora gidicem yoksa sanirim deliricem. bebege olan ilgimi kaybettim en kotusu bu. tesekkur ederim yazdiginiz icin kedersiz.

oy kıyamam canımsın yaa yarın hayırlısıyla taşınıyosun hayırlısıylada yerleşirsin inşalahh iyi düşün motive ol bebemm bak yeni evine gelecek zilloşunn anamm yirimmmm
bitiyorum ben size yaa iyiki varsınız bu manevi desteği hissetmek bile yetiyo bana aaay yerim sizleri hırrr
bu arada kızlar leydimle görüşen varmı ne alemdeymiş bizim kızlar
en son kırkının çıktığınıdimiştim iyileerdi çok şükür 1 aylıkken yeni doğan bebek kilosuna ulaştı demişti yasemin apla
bacımm günaydınn napıyonn bakimm

melike mesaj kutun dolu canım
sildimm quuzmmmmmmm
gidemem yeni dogum yaptim burda kimsem yok bebegi alabilirler benden

soguk dus aldim biraz daha iyiyim.. yarin doktora gidicem yoksa sanirim deliricem. bebege olan ilgimi kaybettim en kotusu bu. tesekkur ederim yazdiginiz icin kedersiz.

canım yaa Allah yardımcın olsunn

tey teyyy bendenbaşka kimse uğraamışş ilk günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn bendenn lsun hadee öptüm kokulu kokuluuuuuuuu

Günaydın hayırlı haftalar kızlar

tubiş evi temizlemşin canım ya dikkat et bir kadın tutsaydın sen iş yapmasaydın yerleştirmeye anneni çağırsan herşeyin hayırlsısı kimi hamiş gördün abuuuuuuu merka ettim bahhhh ben değilim bu kesin zaten herifimle ayrı yatıyoozzzz

çiğdem gününmü geçti test yap merak ettim

esra gelmiş gitmiş maşallah yiğit 1 yaşına gelmiş

sizler nasılsınız bacılarım bende haftaya izne çıkcam 2 hafta yokum araya bayaramda girer öyle bir yere gitmiycem zaten eşimde çalışıyo evdeyim

şimdi çıkayım geliim yine öperim ve kaçarııımmm vıııııııııııııııııııııınnnnnn

herkese günaydınalr ama melike ve durudan başka uğrayan olmamış bugün :26:

melikeceim mesajlarını sildin ama benimde bulduğum ev hangisiydi gitti

duru canım neden ayrı yatıyonuz aranız bu kadar mı açıldı yoksam allah korusun yaa..
demek izne çıkıyosunn ohh canım biraz kendine gelirsin dinlenirsin oğluşunla eşinle ilgilenirsin çok iyi gelecek sana bu izin.

çiğdemden haber yokmu

günaydın millett hayırlı haftalar herkese
kızlar maalesef çiğdem hamile değilmiş hasta olmuş ... tatili yarım yaşıyacaklar en çokta ona üzüldüm

gardaşım ev buldunuzmu

duru bacım ayrı gayrı düşmüşsün eşinle yapmayın öyle Allah korusun dahada çok soğukluk girer aranıza hem çok günah ayrı yatmak sende biliyorsun ,hemen bu akşam şu inadı kırıp kocişin yatağına giriyorsun konuşmasan bile ayrı yatma bacımm

tubişim bugün taşınıyormuş Allah kolaylıklar versin arkadaşıma

günaydın sevo nasılsın canım nasıl geçiyo ramazan

günaydın bacım şimdi yavaş yavaş iyi oluyorum..2 gündür bağırsak sorunlarım var midem zaten rahatsızdı böle olunca iyice mahvetti beni sabah baya fenaydımda şimdi daha iyiyyim canım.
sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor

bu arada poğaçandan yaptımm abowww 2 kilodan fazla un aldı kızz ocağıma incir ağacı diktin hepsi yapamadık 2 tepsi yaptık gerisinide hamur halinde buzluğa koydum ve 2 gündür 2 tepsiyi 3 kişi bitiremedik ama güzel bir poğaçaa yumuşak ellerine sağlık canım bizde zeytinli ve peynirli yaptık

demek çiğdem adet olmuş tühh tatilde yarım yamalak olacak neyse sağlık olsunn

ilk günler bünye alışana kadar öyle oluyo
benim midem iyi çok şükür ama bağırsakların durumu vahim çalışmıyo meretler:))kabız oldum iyicene ..haa sevo unutmadan midende ekşime ve yanma varsa soğuk süt iç hemen geçiriyo 2 _3 yudum alsan kafi

yaptın demek poğaçaları ellerine sağlık ,evet kız baya çıkıyo yaptığım akşam kayınçom gelmişti bize 1 tepsiye yakında onlara gönderdim geri kalanı 2 gün önce bitti buzluğa koymakla iyi etmişsin bacım taze taze yaparsın yine

aynen bende öleyimm canım kabızımm resmen bağırsaklarım kurumuş
yaa evet sütü sevmesemde bu akşam denicem böle olmuyo çünkü

valla ilk defa köydum buzluğa böle hamur olarak bakalım çıkarınca sorunsuz yapılacakmı

kimsecikler yok yaa nerdeki bu hatunlarr

nurcan teşekkür ederim iki gündür giremiyordum iyiki facede sana rastladım
benimde başıma çok geliyo ..kızlarında aklında olsun kk a bazen hata veriyo yada bakımda olduğu için geçici sistem dışıdır gibi bir yazı çıktığında üst üstte f5 tuşuna bazın kızlar

merhaba seyhan
nerhaba nurcan
ben iyim yaramazlık yok şükür çiğdemi merak ediyordum iki gündür giremedimde neyse hayırlısı olsun biz alıştık negatifi görmeye rabbim büyük

dene dene bak hemen geçiriyo süt 10 dakkada bir 2_3 yudum al canım

bişi olmaz yaa ne olcakkii kalan hamuru bende çok koyrım hiç bişey olmuyo aksine daha bir güzel oluyo sanki :)

valla yaa ne gelen var ne giden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…