- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
nurcanın fendi kkyı yendiimerhaba ayşe günaydın
evet nurcik f5 ile sayfayı yeniliyosun devamlı demekki site sana karşı çıkamıyo izin veriyo sonunda
ben dolaba pişirdiğim her türlü hamur işini koyuyordumda hamur olarak hiç denememiştim yeni duydum o hamur dolaptan çıkınca yeniden mayalanıp kabarırmı aceba:26:
ayşe facede resimlerini gizlemişsin nasıl görecez senii
nurcanın fendi kkyı yendii
bende pişipte kalanları koyarım
dolaptan çıkınca belki cıvık olur diye düşündüm ama nurcik yapmış daha önceden demekki sorun olmuyo
yooo bu poğaçanın hamurundan koymadım hiç ama normal mayalı hamuru koyduğum oldu ..bende pişipte kalanları koyarım
dolaptan çıkınca belki cıvık olur diye düşündüm ama nurcik yapmış daha önceden demekki sorun olmuyo
seyhan oruçlusun sanıyorum eğer miydeni bulandırmaz ise sana birşey sormak istiyorum
yooo bu poğaçanın hamurundan koymadım hiç ama normal mayalı hamuru koyduğum oldu ..
var canım var yarın olurum büyük ihtimal.ateşimide ölçmeyi unuttum yineaynen ölee
ağrın falan varmı bugün
fatmanın eşi izin vermiyormuş reswim koymaya ama sanırım profi,l resimlerinin arasında bir tane sıkıştırmıştı:)ama eşi görmüşse silmiştir belkicanım gizlemedim benim çok resmim vardı da eşim şifayla arkadaş olduktan sonra onun hiç resmi olmayınca huylandı niye senin özelin ortada diye sildi bende eklemeyi bilmediğim için öyle boş duruyor hiç hoşuma gitmiyor ama birtane var onu silemedi düğünde kapalı olan benim bidaha bak görürsün
olur yaa ne olacakkk sonuçta herbişşeyi koyuyoz buzluğa ilk günki gibi tazecik, yumuşacık ,mayalı :)))muhafaza ediyorbuda olur ozaman canım farkı yokki bu da mayalı hamur amann olursa olur olmazsada olmazz
olur yaa ne olacakkk sonuçta herbişşeyi koyuyoz buzluğa ilk günki gibi tazeci, yumuşacık ,mayalı :)))muhafaza ediyor
bu arada en çok hangisi sevdiniz zeytinlimi peynirlimi
ayşe çıkmıyo resimler bu yazı çıkıyo Ayşe herkesle profil bilgilerinin sadece bir kısmını paylaşıyor.
buda olur ozaman canım farkı yokki bu da mayalı hamur amann olursa olur olmazsada olmazz
ooo kaşarlı demekk haaa daha güzel olmuştur senin poğaçalar off canım çektii yaa kapatalım şu poğaça konusunuvalla sahurda yediğimiz için uyku sersemi tam bişey diyemicemAma sanırım zeytinli çünkü o ilk önce bitti :)) peynirli dedim ama kaşarlı yapmıştım demeyi unuttum..hee birde o 2 tepsiden 2 haneye daha dağıttım düşün hala evde var
Bende unuttum bugün ölçmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?