- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
8 senelik evliyim ama böyle çocuk işlerinde pek bilgili değilim
şimdi sorumu soruyorum
yumurtlama günlerinde yumurta akı gibi akıntı olur yazıyor pc
bu iki parmağının arasında uzayacak diyorlar ya bu yumurta bir gün yaşıyorsa benim üç gündür böyle akıntım oluyor ilk bun biraz koyuydu şimdi daha şeffaf daha çok uzuyor ben üç gündürmu yımırlıyom hangi dünü değerlendirmem gerekiyor anlamadım ben şimdi annemlerdeyimya evde olsam her günü değerlendirirdim şimdi eve gitmemez gerekecek kusura bakma sorum acemice oldu dedimya pek anlamıyorum tesadüfen yaşıyorum beni aydınlatsan
büyük ihtimal diğer arkadaşların da bu yazıyı görüyordur ..ama eşin sadece belirli kişileri seçip ayarladıysa bilememya arkadaşlarımada mı böyle yazıyor kusura bakma akşam eşime söylerim bir iki resim koydurmaya çolışırım ben zaten huylanırım öyle gizli işlerden insanın en azından profil resmi olmalı
teşekkür ederim seyhan sen o akıntı olduğu sürece ilişki diyorsun yani öyle anladım
büyük ihtimal diğer arkadaşların da bu yazıyı görüyordur ..ama eşin sadece belirli kişileri seçip ayarladıysa bilemem
valla aynen dediği gibi zincirleme kaza olmuşş :)) bizede .çıkarmı bu piyango :97:Ayy kıyamamm bacımaa demek canın çekti tamam kapatalımm çok erken daha yemeklerden konuşmak için
Bu arada kızlar benim üst kat komşum hamile hemde ikiz geçen gün kapıda karşılaştık kaza ile olmuş normalde böle bi imkan yoktu ama rabbim işte bi şekilde nasip etti (2 tane normalde çocuğu var düşünmüyomuş daha) dedi kazara yani dedim hemde zincirleme kaza didi
Yanii biz okadar zaman ayarı pozisyon ayarı ilaçlar dinlenme yatma olaylarına giriyoruz olmuyo rabbimden can gelecekse işte herşekilde geliyo kızlar biz ne yaparsak yapalımYinede elimizden geleni yapalım tabi sonra tevekkül edelim
senin eşinde sorun yoktu o yüzden hergün olabilir. normalde 2 günde bir derler ama o anı kaçırmamk için bizde hergün yaparız malum vakir kısıtlı
benmi kiloluyum hadi ordanncanı herkese öyle yapmış yeni farkettim eşimin facesinden girip baktım onada açmıyor iyi gizlemiş ha merak uyandırırım artık resmimi görince hayal kırıklığına uğramayında bu arada seyhan senin resimlerini yeni gördüm fiziğin yerinde ama nurcan benim gibi kılolu
canı herkese öyle yapmış yeni farkettim eşimin facesinden girip baktım onada açmıyor iyi gizlemiş ha merak uyandırırım artık resmimi görince hayal kırıklığına uğramayında bu arada seyhan senin resimlerini yeni gördüm fiziğin yerinde ama nurcan benim gibi kılolu
valla aynen dediği gibi zincirleme kaza olmuşş :)) bizede .çıkarmı bu piyango :97:
canım eğer sorun ise o bende ben pco hastasıyım ama iki kez kendiliğimden hamile kaldım
benmi kiloluyum hadi ordann
hangi resimlerime baktınn
kilodaşız seninle bişey olmazparmak kadar çocuğa niye vuruyorsun (bu çocuk 87 kilo)
hangi resimlerime baktınn
parmak kadar çocuğa niye vuruyorsun (bu çocuk 87 kilo)
kilodaşız seninle bişey olmaz
yok ayşe kilom var benimde yalnız ben orantılı alıyorum çoğunu o yüzden öle görünüyo yoksa tartı çokk diyoo
,ayy kıyamammm sanaamanken gibi değiliz canım balık etlidende çıktık balina etliyiz valla ben kabul ediyorum dün eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla dışardaydık kız benim yanımda çiroz kaldı kara kuru bişey bende yanında yarmagül gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?