Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

3 gün boyunca yumurta akı kıvamında akıntın gelebilir o dönemleri normalde değerlendirmek gerekir. Sadece bir sefer yumurta çatlar tabi başka yumurta yoksa. Bu akıntı hergün aynı kıvamda değildir bence hepsi yumurta akı olur ama bigün daha sıvı bigün biraz yapışık bigün uzayan olabilir. Bu günlerde gün aşırı ilişki olması gerek..
Ne demek acemice diye bişey varmı hepimiz bişekilde bunları öğreniyoruz sormak istediğin bişeyler varsa sorabilirsin çekinme elimden geldiğince yardımcı olabilirim..

ya arkadaşlarımada mı böyle yazıyor kusura bakma akşam eşime söylerim bir iki resim koydurmaya çolışırım ben zaten huylanırım öyle gizli işlerden insanın en azından profil resmi olmalı
büyük ihtimal diğer arkadaşların da bu yazıyı görüyordur ..ama eşin sadece belirli kişileri seçip ayarladıysa bilemem

Ayy kıyamamm bacımaa demek canın çekti tamam kapatalımm çok erken daha yemeklerden konuşmak için

Bu arada kızlar benim üst kat komşum hamile hemde ikiz geçen gün kapıda karşılaştık kaza ile olmuş normalde böle bi imkan yoktu ama rabbim işte bi şekilde nasip etti (2 tane normalde çocuğu var düşünmüyomuş daha) dedi kazara yani dedim hemde zincirleme kaza didi

Yanii biz okadar zaman ayarı pozisyon ayarı ilaçlar dinlenme yatma olaylarına giriyoruz olmuyo rabbimden can gelecekse işte herşekilde geliyo kızlar biz ne yaparsak yapalım Yinede elimizden geleni yapalım tabi sonra tevekkül edelim

büyük ihtimal diğer arkadaşların da bu yazıyı görüyordur ..ama eşin sadece belirli kişileri seçip ayarladıysa bilemem

canı herkese öyle yapmış yeni farkettim eşimin facesinden girip baktım onada açmıyor iyi gizlemiş ha merak uyandırırım artık resmimi görince hayal kırıklığına uğramayında bu arada seyhan senin resimlerini yeni gördüm fiziğin yerinde ama nurcan benim gibi kılolu

valla aynen dediği gibi zincirleme kaza olmuşş :)) bizede .çıkarmı bu piyango :97:

benmi kiloluyum hadi ordann

yok ayşe kilom var benimde yalnız ben orantılı alıyorum çoğunu o yüzden öle görünüyo yoksa tartı çokk diyoo

hangi resimlerime baktınn

ayy kıyamammm sanaa manken gibi değiliz canım balık etlidende çıktık balina etliyiz valla ben kabul ediyorum dün eşimin arkadaşı ve kız arkadaşıyla dışardaydık kız benim yanımda çiroz kaldı kara kuru bişey bende yanında yarmagül gibiydim

yok ayşe kilom var benimde yalnız ben orantılı alıyorum çoğunu o yüzden öle görünüyo yoksa tartı çokk diyoo

bende orantılı alıyorum ama o orantıyı biraz abarttım gerçi benim şuçum yok pco ben bide bir ikiz hamilelik arka arkaya iki tüp bebek tek şuçlu homon ilaçları benim suçum yok(içli keteleri katmerleri mantıları pişileri vb. şeyleri ben yemiyorumda şuçlu ilaçlar)

,
yaa aslında kabul ettim ,kiloluyum biliyorum ama başkası kilolusun diyincee üzülüyorummm
ne yapcaz bu kiloları eşime diyorum bende seninle spora gelirim beraber gideriz diyorum yok erkekler varmışta bayan erkek bir arada spor yapıyormuşta ,ozaman sende gitme dedimm tamam hay hayy dediiben ısrar ediyorumda diye gidiyormuş o memnunmuş halinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…