Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdacım nolursun üzülme...gerçekten etrafınızda size destek olacak insanların olmasıda çok güzel bir duygu... Rabbim hiçkimseye kaldıramayacağı yükü vermez... Birde sana şöyle bişey anlatayım eşimin sprem değerleri çok düşük çıktığı zaman o kadar üzülmüş okadar yıpranmıştımki...neyse burda benden hepatitden şüphelendiler.. bende enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim hepatit testini yapmaya... doktor sorular sormaya başladı... çocuk düşünüyormusunuz gibisinden... bizde dedikki düşünüyoruz ama sperm değerleri çok düşük şansımız yok sadece tüp bebek yapabiliriz dedik... sordu kaç diye söyledik... dedi sakın bu sonuçlara bakıpta kendinizi şartlandırmayın... sperm sayısı vucudun gösterdiği tepkilere bağlı dedi zaman zaman değişkenlikler gösterir... nasılki insan grip olur ateşlenir vucut ısısı yükselir 1-2 gün sonra düzene girer.. sperm sayılarıda öyledir dedi... tahlil verirkenki psikolojik durum yer herşey buna etken oluyormuş...

hem size bişey daha anlatayımmı.. dün doktora gidince onlarda dosyam vardı... dediki hayırdır rahatsızlığın nedir... bende dedimki hamileyim... doktor ne dedi biliyormusunuz... imkansız dedi eşinin bu sonuçlarıyla senin hamile kalman ancak mucize olur dedi... düşükten sonra verdiğimiz tahlilldi ve çok çok düşüktü... ama işte allah istedimi olmayacak şey yok...

kedersiz senin mesajını atlamışım canım inşallah o karın ağrıları
düşündüğün ağrılar değildir canım

hepiminize çok çok teşekkür ederimm kızlar... Şeniz evet kızlar patronum çok iyidir kendide bebek düşünüyo ama onlar şuan kendi hallerindeler..Beklemeden başlamam için hemfikirsiniz ozaman bende kendimi alıştırayım bu duruma hele bir adet olayımda ozaman hemen başlamak isterim galiba lülülülülülü esram açıklaman için sağol canım evet dediğin gibi Rabbimmm herşekilde o mucizeyi verir zamanı gelince.ınşallah bizleride bekletmez.

Yakında kalp atışını duyacaksın ayyy ne güzellll canımmm benimmm

yelek değil ama ben bunu çok beğeniyorum o yüzden ekleyim dedim

Eklentiler

• $018kpeachpinaforeimagesle7.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 48
afiyet olsun kedersiz bende birazdan öğle yemeği yicem bu arada erken yorum yapmışım
sonradan gönderdiğin yelekler çok daha güzel

Bu arada kızlar yeğenimin tahlilleri temiz çıktı sağlık ocağını sonucuyla dünya kadar fark varmış düşünün

gözünüz aydın canım bu tarz önemli tahlilleri güvenilir yerlere
yaptırmak lazım anneciği boşuna üzüldü yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…