Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kızlar boşuna üzüldük ama Allaha şükür birşey çıkmadı..
kedersizimmm bebişlerimizz olunca yaparız bizdeeee kaydirigubbakcemile5 ipeğimde öğrenir ozaman

sevdacım yeğeninin bişeyi çıkmadığına çok sevindim ya... Bütün aile boşu bpşuna üzüldünüz... neyse sonuç iyi ya çok şükür....

Yarabbimmm ellerimizii açtık boynumuzu büktükk sana yalvarıyoruz hayırlısı ile buradadaki arkadaşlarıma ve bana bebekler nasip eyle,hamile olan arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip eyle yarabbimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esramm ipeğimmm muhasebesel açıdan sertifikalar belgeler almak istiyom ama smmm belgesinden hariç bilgi eğitimi gibi kendimi geliştimek için neler var öyle bilginiz varmı

aminnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esramm ipeğimmm muhasebesel açıdan sertifikalar belgeler almak istiyom ama smmm belgesinden hariç bilgi eğitimi gibi kendimi geliştimek için neler var öyle bilginiz varmı

canım hiç şimdiye kadar böyle bi araştırma yapmadım aslına bakarsan son 7-8
aydır meslekle alakalı hiç bi şeyi takip etmiyorum diyebilirim memur gibi gidip geliyorum
içimden gelmiyo yeniliklerle ilgilenmek ama senin istediğin gibi sertifaka falan özel muhasebe kurslarında veriliyo olabilir

canım o kurs sertifikalarından yani mesela bilgisarlı muhasebe sertifikası var aslında öyle şey değil kanun tüzük eğitimi güncel eğitimler gibi..
aynen bende senin gibiyim çalışmak için çalışıyorum yani istediğimden değil o yüzden hiçbirşey yapmak istemiyoruz ve amacımız farklı ANNE olmak istiyoruz :sinifsinif:

yeni çıkan tebliğler yasalarla ilgili odanın seminerleri oluyo biliyosun ama
onun dışında daha kapsamlısı varmı bilmiyorum

AMİNNNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sevdacım özel kurslarda bilgisayarlı muhasebe kursları var... sertifikada veriyorlar ama meslekle alakalı pek bişey öğretmiyorlar... okul eğitimi gibi derslere hazırlık gibi bişey oluyor... birde odalarda verieln kurslar oluyor zaman zaman... staja başlamaya hazırlık kursları tarzında onda gerçekten fayları şeyler öğreniyorsun... belki istanbulda daha detaylı kurslarda olabilir...

birde zaman zaman 3-4 günlük eğitim seminerleri oluyor... yeni kanunlarla alakalı..bayramdan önceydi muhasebe standartlarıyla alakalı bir seminer oldu mesela ama iş dolayısıyla gidemedim..buralardada bzen seminere katıldığına dair sertifikalar veriyorlar..

yeni çıkan tebliğler yasalarla ilgili odanın seminerleri oluyo biliyosun ama
onun dışında daha kapsamlısı varmı bilmiyorum

anladım kızlar sağolun :lepi: 3-4 günlük semineride odamı veriyor yoksa özel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…