- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet kızlar boşuna üzüldük ama Allaha şükür birşey çıkmadı..
kedersizimmm bebişlerimizz olunca yaparız bizdeeee kaydirigubbakcemile5 ipeğimde öğrenir ozaman
Yarabbimmm ellerimizii açtık boynumuzu büktükk sana yalvarıyoruz hayırlısı ile buradadaki arkadaşlarıma ve bana bebekler nasip eyle,hamile olan arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip eyle yarabbimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Yarabbimmm ellerimizii açtık boynumuzu büktükk sana yalvarıyoruz hayırlısı ile buradadaki arkadaşlarıma ve bana bebekler nasip eyle,hamile olan arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip eyle yarabbimmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kedersizim bunlar çok güzel ilk gönderdiklerini sanırım yapabilirim ama pembeli olan zor gibi ellerine sağlık canım benimbunlarda pembiş pembiş tam kızına göre ama örebilirmisin bilmiyorum
sevdacım harika bi elbise ama bende nerde o marifet onu yapmak kim ben kimyelek değil ama ben bunu çok beğeniyorum o yüzden ekleyim dedim
esramm ipeğimmm muhasebesel açıdan sertifikalar belgeler almak istiyom ama smmm belgesinden hariç bilgi eğitimi gibi kendimi geliştimek için neler var öyle bilginiz varmı
canım hiç şimdiye kadar böyle bi araştırma yapmadım aslına bakarsan son 7-8
aydır meslekle alakalı hiç bi şeyi takip etmiyorum diyebilirim memur gibi gidip geliyorum
içimden gelmiyo yeniliklerle ilgilenmek ama senin istediğin gibi sertifaka falan özel muhasebe kurslarında veriliyo olabilir
esramm ipeğimmm muhasebesel açıdan sertifikalar belgeler almak istiyom ama smmm belgesinden hariç bilgi eğitimi gibi kendimi geliştimek için neler var öyle bilginiz varmı
yeni çıkan tebliğler yasalarla ilgili odanın seminerleri oluyo biliyosun ama
onun dışında daha kapsamlısı varmı bilmiyorum
sevdacım özel kurslarda bilgisayarlı muhasebe kursları var... sertifikada veriyorlar ama meslekle alakalı pek bişey öğretmiyorlar... okul eğitimi gibi derslere hazırlık gibi bişey oluyor... birde odalarda verieln kurslar oluyor zaman zaman... staja başlamaya hazırlık kursları tarzında onda gerçekten fayları şeyler öğreniyorsun... belki istanbulda daha detaylı kurslarda olabilir...
birde zaman zaman 3-4 günlük eğitim seminerleri oluyor... yeni kanunlarla alakalı..bayramdan önceydi muhasebe standartlarıyla alakalı bir seminer oldu mesela ama iş dolayısıyla gidemedim..buralardada bzen seminere katıldığına dair sertifikalar veriyorlar..
anladım kızlar sağolun :lepi: 3-4 günlük semineride odamı veriyor yoksa özel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?