hayırlı cumalar canım sanada:13::13:günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
günaydın canlarımmm hayırlı cumalarrrrr rabbim herşeyi gönlümüze göre nasip etsin inşallah
benim çok uykum var kızlarrrr
yavruşlarımmmmm allah razı olsun hepinizden ağzınıza dilinize sağlık sevommm
günaydın hayırlı cumalarrr
derslerimin hepsinden geçmişimmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyy çok mutlu oldum beyaz gelin sizi öpeyim kızlarrrrrrrrr
sevom ne biliyim melike yaptıya o liste yapmıştır diye düşündümbide buraya zazılmıyor diye yapmadım bak şimdik olmadı yaw melikem guzum gelince soralım bi bugün 2 de doktora gidiyorumm kızlarrr
aa ne güzel tebrik ediyorum demek hepsinden geçmişsin darısı başımıza şifa ile ama biz kalırız bu gidişlehiç çalışmıyos..
melike çok müsait olmuyo cnaım sen listeni yap ne olduğunu yazma listeye isimleri yaz yeter
alanlar belliydi zaten melike 50,ben 30 çiğdem 30 minnak 50 başka varmı bilmiyorum hatırladığım bunlar bide tarfil vardı..bu arada adetliyken ezber olan herşey okunabilir bilginiz olsun kızlar..
yavruşlarımmmmm allah razı olsun hepinizden ağzınıza dilinize sağlık sevommm
günaydın hayırlı cumalarrr
derslerimin hepsinden geçmişimmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyy çok mutlu oldum oleyyyyyyyyyyy gelin sizi öpeyim kızlarrrrrrrrr
sevom ne biliyim melike yaptıya o liste yapmıştır diye düşündümbide buraya yazılmıyor diye yapmadım bak şimdik olmadı yaw melikem guzum gelince soralım bi bugün 2 de doktora gidiyorumm kızlarrr
hayırlı cumalar canım sanada:13::13:
günaydın canım hayırdır niden uyumadın bebemmmmm
sevom sağol canım sizde geçersiniz inşallahdur daha ben o günleri görmedim şimdi kolay günlerimdeyim
yapıyorum listeyi tamam geçmişe göz atıyım bakıyım kim ne almış
herkese günaydınalr hayırlı cumalar
kamer okudum allah kabul etsin. kendine bir liste yapsaydın görürdük ne kadar eksik gedik var diye..
çiğdem nasılsın neden uykusuzsun uyuyamadınmı gece
bu arada nucanın akşam cezası bitmişti neden yine kapsama alanı dışında anlamadım bişey mi oldu ondan sonra bilen varmı..
melike günaydın canım
günaydın canımm işte akşam misafir vardı geç gidince uykusuz hissediyorum canım
dün nurcanım ilk başlarda giremedi sonra girebildi çok yavaş dedi bişeyler yazacam dedi baktım sayfaları hiç göremedimmm
hayırlı cumalar kızlar allah bütün ne muradınız varsa versin inşallah kamer eksik mi var canım ben de okuyum varsa eğer
dün nurcanım ilk başlarda giremedi sonra girebildi çok yavaş dedi bişeyler yazacam dedi baktım sayfaları hiç göremedimmm
hayırlı cumalar kızlar allah bütün ne muradınız varsa versin inşallah kamer eksik mi var canım ben de okuyum varsa eğer
hımm daha erken zaman geçsin de bi ararım uyuyodur belkim
günaydın.amin cümlemizin inş.
Evet eksik var pınar selaya kadar yetiştirelim kızlar haftaya kalmasın 153 tane eksik var kızlar gelseydi başka ağızlarda okusaydı iyi olacaktı..153 taneden ben 30 tane daha alayım hemencik okuyayım..
sevom sağol canım 123 sevo kalanhımm daha erken zaman geçsin de bi ararım uyuyodur belkim
Evet eksik var pınar selaya kadar yetiştirelim kızlar haftaya kalmasın 153 tane eksik var kızlar gelseydi başka ağızlarda okusaydı iyi olacaktı..153 taneden ben 30 tane daha alayım hemencik okuyayım..
ben de 50 okuyayım hemencecik a.k.okuyoruz dimi şifreli yazdım
ben 30 daha okudum toplam 60 oldu yani allah kabul eylesin
hımm daha erken zaman geçsin de bi ararım uyuyodur belkim
bende 53 alayım ozaman canım hemen okuyayım
amin inşallah canımm
ya kızlar benim pc 1 hafta kadar yok gibi baya kötü olmuş garantiliyse 4.gün içinde gelir dedi eğer garantili değilsee oooo bekleyecemm pire gibi o bilgisayar benim bu bilgisayar benim diyecemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?