Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
hayırlı cumalar canım sanada:13::13:
günaydın canlarımmm hayırlı cumalarrrrr rabbim herşeyi gönlümüze göre nasip etsin inşallah
benim çok uykum var kızlarrrr

günaydın canım hayırdır niden uyumadın bebemmmmm

aa ne güzel tebrik ediyorum demek hepsinden geçmişsin darısı başımıza şifa ile ama biz kalırız bu gidişle hiç çalışmıyos..

melike çok müsait olmuyo cnaım sen listeni yap ne olduğunu yazma listeye isimleri yaz yeter

alanlar belliydi zaten melike 50,ben 30 çiğdem 30 minnak 50 başka varmı bilmiyorum hatırladığım bunlar bide tarfil vardı..bu arada adetliyken ezber olan herşey okunabilir bilginiz olsun kızlar..

sevom sağol canım sizde geçersiniz inşallah dur daha ben o günleri görmedim şimdi kolay günlerimdeyim
yapıyorum listeyi tamam geçmişe göz atıyım bakıyım kim ne almış

gözünaydın canım çok sevindim canım darısı diğer canlarıma inşallah bir an önce geçerlerde bitirirsiniz inşallahhhhhh

hayırlı cumalar canım sanada:13::13:

günaydın canım hayırdır niden uyumadın bebemmmmm

dün akşam anaannemler vardı annemlerde geç kalktılar geç yatınca uykusuz kalıyorum vallaa

sevom sağol canım sizde geçersiniz inşallah dur daha ben o günleri görmedim şimdi kolay günlerimdeyim
yapıyorum listeyi tamam geçmişe göz atıyım bakıyım kim ne almış

ben bugün sana 30 okudum canım allahım kabul etsin inşallah eğer erkense olmadıysa tekrar okuabilirim

günaydın canımm işte akşam misafir vardı geç gidince uykusuz hissediyorum canım
dün nurcanım ilk başlarda giremedi sonra girebildi çok yavaş dedi bişeyler yazacam dedi baktım sayfaları hiç göremedimmm

hayırlı cumalar kızlar allah bütün ne muradınız varsa versin inşallah kamer eksik mi var canım ben de okuyum varsa eğer

hımm daha erken zaman geçsin de bi ararım uyuyodur belkim

hayırlı cumalar kızlar allah bütün ne muradınız varsa versin inşallah kamer eksik mi var canım ben de okuyum varsa eğer

günaydın.amin cümlemizin inş.
Evet eksik var pınar selaya kadar yetiştirelim kızlar haftaya kalmasın 153 tane eksik var kızlar gelseydi başka ağızlarda okusaydı iyi olacaktı..153 taneden ben 30 tane daha alayım hemencik okuyayım..

hımm daha erken zaman geçsin de bi ararım uyuyodur belkim

günaydın.amin cümlemizin inş.
Evet eksik var pınar selaya kadar yetiştirelim kızlar haftaya kalmasın 153 tane eksik var kızlar gelseydi başka ağızlarda okusaydı iyi olacaktı..153 taneden ben 30 tane daha alayım hemencik okuyayım..

arkadaşlar benim için oluşan liste 313 allah hepinizden razı olsun ben bu aşılamayla hamile kalıyım sizde arkamdan gelin olurmu.....

sevo.....................30 okudu
çiğdem..................30 okudu
maiberf..................50
bynkutluay.............50
tarfil......................30

kalann......123

ben de 50 okuyayım hemencecik a.k.okuyoruz dimi şifreli yazdım

sevom sağol canım 123 sevo kalan
ben de 50 okuyayım hemencecik a.k.okuyoruz dimi şifreli yazdım

evet canım allah razı olsun canımağzınıza sağlık

arkadaşlar benim için oluşan liste 313 allah hepinizden razı olsun ben bu aşılamayla hamile kalıyım sizde arkamdan gelin olurmu.....

sevo.....................60 okudu
çiğdem..................30 okudu
maiberf..................50
bynkutluay.............50
tarfil......................30
bebekdls.................50
kalann...... 43

bende 53 alayım ozaman canım hemen okuyayım

amin inşallah canımm

ya kızlar benim pc 1 hafta kadar yok gibi baya kötü olmuş garantiliyse 4.gün içinde gelir dedi eğer garantili değilsee oooo bekleyecemm pire gibi o bilgisayar benim bu bilgisayar benim diyecemmm

53 değilki canım 43

eğer fazla okunmuş olacaksa ben toplam 63 okudum 10 tanesini nurcan okusun söyleyeyimde
sevom nurcanım 1 hafta banlanmış yazı yazmış hem silinmiş hem ceza almış 1 haftaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…