Allah razı olsun çiğdemcim darısı innşallah hepinizn başına olsun.nasılsın bakalım moraller nasıl iyi misin toparlandın mı??
ya bu arada kamere ayetel kürsi okunuyormuş bende alıcam kim hesap kitap işini yapıyor acilinden el atsın bi
kızlarrrrrrrrrr sizi çok özledimmmmmneredesinizzzzzz
sizleri seviyorummmmmmm
hoşgeldin yeteeer biz budayıııız ne o hasret fışkırması mı yaşıyorsun bakıyımm..çiğdemle ikimiz varız bitek bide seeen innşallah birazdan dökülür diğerleride
toparlandım canım iyiyim
valla canım kim yazıyor bilmiyorum ama ben 30 aldım melike 50 aldı sevomda 30 aldı arttığı zamanda tkrar alırız dedim sonra noldu bilmiyorum bende unuttum ama duamı az sonra yapacağım o aklımdaaa:26::26:
sevindim tatlım iyi olmana.üzül üzül nereye kadar dimi ya boşver az bencil olucan senden değerlisi varmı,yok ee daha ne...
ne zaman kadar okunacak peki haberin varmı kuzum bende 50 alıyım diyorum..ben olmazsam sen tekrar hatırlatırsın olur mu minnak 50 aldı dersin,,hu haa çocuk tembihler gibi oldu..
öp hadi öpcanımmm bizde seni çok seviyoruz gel öpem seniii
kızlar nasılsınız hepinizi öpüyüm emidünden beri cam siliyorum perde yıkıyorum bide panjur olunca iş ikiye katlıyo çok zor benim camları silmek panjurun direğinden uzanamıyorum ellerim hep sıyrıldı yaadaha yeni bitti sayılır çok yoruldum bayram temizliği yapıyım dedim bi de mutfak dolaplarımı temizlersem çok rahat edecek içim ahaaa salonumun fonları da bitti makine beni çağarıyo asıyım da geliyim off en nefret ettim şey de tül asmak birazdan geliyorum
kızlar nasılsınız hepinizi öpüyüm emidünden beri cam siliyorum perde yıkıyorum bide panjur olunca iş ikiye katlıyo çok zor benim camları silmek panjurun direğinden uzanamıyorum ellerim hep sıyrıldı yaadaha yeni bitti sayılır çok yoruldum bayram temizliği yapıyım dedim bi de mutfak dolaplarımı temizlersem çok rahat edecek içim ahaaa salonumun fonları da bitti makine beni çağarıyo asıyım da geliyim off en nefret ettim şey de tül asmak birazdan geliyorum
evet soruyorum o zaman bencil çitos akşama kendine ne yemek yapacaksın bakalım..
nirdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
geldimmm canım ayy zor yazıyorum valla yarın orucuma başlıcam başlamadan bitireyim dedim işlerimi ama daha var
öp hadi öp
kuzum kolay gelsinnnn offfffffffffff yaa bu kadınalrın(bizim ) işi ne zor değilmiii
ablacım yaa sen kendini çok yoruyorsun vallaaaaa kıyamam sanaaa
sağol yetercim kız gerçekten hiç iş bitmiyo ben mi uyuşuğum anlamadım hergün bişey çıkartıyorum kendime yaa dötüm yer görmüden gece oliiii anamıyom :26:
sağol yetercim kız gerçekten hiç iş bitmiyo ben mi uyuşuğum anlamadım hergün bişey çıkartıyorum kendime yaa dötüm yer görmüden gece oliiii anamıyom :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?