Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben çıkıyorum arkadaş yerine oturacakmış benimde pc gelmedi daha yaaaa neyse yarın gelir inşalalh hepinizi öpüyorum canlarım öptüm muck muck muck kendinize iyi bakın hayırlı iftarlar canlarım

yok bebeğim sen uyuşuk değilsin bu ev işleri anakör kuzum nankörrrrrrrr

evet canım yaaa bide geçen kaynım bana şaka yaptı bütün gün evde tembel tembel oturuyosun dedi şaka yaptı gerçi biliyorum ama gene de sinir oldum sanki çalışmayan ev hanımları boş boş evde oturuyolarmış gibi bizim mesaimiz 24 saat bitmiyo ki hem de bedavadan çalışıyoruz dimi yanii

ya kuzum kaynın keşke 1 hafta ev işi yapsa sonra fikrini tekrar alsaydın

Konu Bilgileri

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

sifaa yeteeeeer+ bebekdls hathar

selam kızlar , biz bugün davetliyiz kaynıma ayyyy hiç gitmek istemiyorum :82: bu hareketler eltime :86:

kızlar geçen gün yiğenimle şirinlerin flimine gittik çok güzeldi çok eğlendik tavsiye ederim çocukluğuma geri döndüm bianda haa bide kaynımla lunaparkta ki kamikazeye bindik hani şu ikili olan varya tepede ters dönüyo haniiii aman as kalsın bayılıyodum ödüm şeyime karıştı bidaha tövbe binmem :18:

napıcan şifacım istemesen bile insan bazen mecbur kalıyo dimi

evet ya doğru diyon daüzüldüm genede hayalini kuruyodum bayramdan önce taşınsam mis gibi, bayramdada aşılamamı yaptırsam sonra yeni evimde yatsam dinlensem iyi olmazmıydı:84::84::84: amannn bütün evler benim napıyım olmazsa olmasın daha güzelini bulurum
hoşgeldin canımmmmmm

ne güzel bizde pek severiz o çizgifilm versiyonları sık sık seyrederiz zaten benimki çizgifilm hastası hergün kavgasını ederiz televizyon kanalının ben10 izlemezse rahat edemez günlük

o kamikazeye bizde arkadaşla bindik en öndeydik ve güvenlik kilidi kapanmadı bizim yani yerine oturmadı ve biz uğraşırken başladı varya ne yapacamızı şaşırdım ben ağladım resmen korkudan:84: ben indirin diye çığlık çığlıga milletin sesinden duyulmuyorki allahtan gevşek birşey değilmiş o kolluklar açılmadı çok şükür nerden tutunacağımı şaşırmıştım

daha yazacaktım yaw yanlışlıkla enter yaptımmaiberf bebişin serpilmiş demek allah tekmelerinden üçbuçuk attığın günleride göstersin canımsağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin rabbim

bir ben varım topikte yaw deli gbi kendi kendime konuşup duyom bende çıkıyım bari iyiakşamlar herkese hayırlı iftarlarrrrr

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

ayy ben çok istiyorum binmeyiii

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

günaydın canım amin inşallahhhhh

günaydın canlarımmm hayırlı cumalarrrrr rabbim herşeyi gönlümüze göre nasip etsin inşallah
benim çok uykum var kızlarrrr

herkese günaydınalr hayırlı cumalar

kamer okudum allah kabul etsin. kendine bir liste yapsaydın görürdük ne kadar eksik gedik var diye..

çiğdem nasılsın neden uykusuzsun uyuyamadınmı gece

bu arada nucanın akşam cezası bitmişti neden yine kapsama alanı dışında anlamadım bişey mi oldu ondan sonra bilen varmı..

melike günaydın canım

yavruşlarımmmmm allah razı olsun hepinizden ağzınıza dilinize sağlık sevommm

günaydın hayırlı cumalarrr
derslerimin hepsinden geçmişimmmmmmmmmmoleyyyyyyyyyy çok mutlu oldum oleyyyyyyyyyyy gelin sizi öpeyim kızlarrrrrrrrr

sevom ne biliyim melike yaptıya o liste yapmıştır diye düşündüm bide buraya yazılmıyor diye yapmadım bak şimdik olmadı yaw melikem guzum gelince soralım bi bugün 2 de doktora gidiyorumm kızlarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…