ağlamaaaaaaa bak bende ağlarımmmmmm vazgeç diye dedim ablacım o güzel gözlerinin ağlamasına kıyamam bennn :85::85::85::85::85::85::85:
yok bebeğim sen uyuşuk değilsin bu ev işleri anakör kuzum nankörrrrrrrr
slm bayanlar nasılsınız bakalım:))
evet canım yaaa bide geçen kaynım bana şaka yaptı bütün gün evde tembel tembel oturuyosun dedi şaka yaptı gerçi biliyorum ama gene de sinir oldum sanki çalışmayan ev hanımları boş boş evde oturuyolarmış gibi bizim mesaimiz 24 saat bitmiyo ki hem de bedavadan çalışıyoruz dimi yanii
Konu Bilgileri
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
sifaa yeteeeeer+ bebekdls hathar
selam kızlar , biz bugün davetliyiz kaynımaayyyy hiç gitmek istemiyorum :82: bu hareketler eltime :86:
evet ya doğru diyon damerhabalaaaar ben geldim kimsecik yok ya bu ne böyle sabahın körü değil gecenin yarısı değil nerde bu hatun millleti.neyse dün kontroe gittim bezelyem serpilmiş elleri ayakları çıkmış kıpır kıpır yüzüyo sanki içimde,ama henüz hissetmiyorum tabi..ikili testimizi yaptık ama henüz çıkmadı sonuç,cumaya toce alıp doktora gösterecek.Hayırlısı bakalım...yeni bir hatun kişi gelmiş ne diyim hoşgelmiş safa getirmiş.ama önce bir özgeçmiş alsaydık aydınlansaydık dimi ama..
kamerim üzülme hayırlsıı olsun çok istediğimi her şey bizim için hayırlı olmuyor Rabbim bi kapı kapatır diğerini açar,üzülme hiç yavrum müsterih ol amaaan kiracıya ev mi yok allasen sallla gitsin.
hoşgeldin canımmmmmmgeldim canımmm dayanamadım geldimmm ama saat 4 de nurcanlarım gelecekkk
hoşgeldin canımmm allahım yüreğine göre nasip etsin inşallahhh
ağlamaaa geldim bakkkk
hayırlısı olsun canım vardrı bunda bi hayır öyle düşün üzülemee kıyamam sanaaaaa
duru ablacım izinli diye biliyorum ama:26::26::26::26:
ayyy canım hoşgeldinnnn kocaman olacak büyüyecek tekme atacak sanaaaa inşallahhh rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ağız tadıyla hamileliğini geçir inşalalhhhhhhhhhh
kızlar geçen gün yiğenimle şirinlerin flimine gittik çok güzeldi çok eğlendik tavsiye ederim çocukluğuma geri döndüm biandahaa bide kaynımla lunaparkta ki kamikazeye bindik hani şu ikili olan varya tepede ters dönüyo haniiii aman as kalsın bayılıyodum ödüm şeyime karıştı bidaha tövbe binmem :18:
ayyyy evet hep bu mecburiyet beni nasıl gerdiiiiinapıcan şifacım istemesen bile insan bazen mecbur kalıyo dimi
kızlar geçen gün yiğenimle şirinlerin flimine gittik çok güzeldi çok eğlendik tavsiye ederim çocukluğuma geri döndüm biandahaa bide kaynımla lunaparkta ki kamikazeye bindik hani şu ikili olan varya tepede ters dönüyo haniiii aman as kalsın bayılıyodum ödüm şeyime karıştı bidaha tövbe binmem :18:
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?