çiğdemcik öğle arası bitti dimi..
allah kabul etsin kızlar dualarımızı hepsine amin diyorumm
tuğbiş gelip gitmişsin güle güle
ben geldim bacılarım
tuğbiş ağzına yüreğine sağlık canımmaşallah 30. haftayı devirdiniz sizde öperim tosuncuğuda senideeeeee
kızlar facede yurcanla görüştük sizde görüştünüz dimişu uzun hikayesini sizede okuttumu bana okuttuda neyse fazla deşelemeyim
şu şifada nerde kaldı yaa çok özledim hemşomu ne zamandır görüşemiyozz
bitti canım bittiiii çok çabuk geçiyor yaa
amin inşallah rabim kabul etsin inşallahhhh
sen napıyorsun canım
napim canım çalışıyorum günün dolmasını beklliyorum..akşama iftara misafirim var umarım yertişririm..gerçi kaynımlar gelecek ama olsun..
napim canım çalışıyorum günün dolmasını beklliyorum..akşama iftara misafirim var umarım yertişririm..gerçi kaynımlar gelecek ama olsun..
ben geldim bacılarım
tuğbiş ağzına yüreğine sağlık canımmaşallah 30. haftayı devirdiniz sizde öperim tosuncuğuda senideeeeee
kızlar facede yurcanla görüştük sizde görüştünüz dimişu uzun hikayesini sizede okuttumu bana okuttuda neyse fazla deşelemeyim
şu şifada nerde kaldı yaa çok özledim hemşomu ne zamandır görüşemiyozz
SEN DEMESEN FARKINA VARMICAM MAŞALLAHGERÇEKTEN 30 U DOLDURMUŞ TUĞBİŞ AZ KALDI KIZIYLA KAVUŞMASINA
YAA OKUTMAZMIICUK DİYE OTURTTURMUŞ KEŞKE SİLMESEYDİLERDE BAŞKALARIDA OKUSAYDI
ne yapacaksın akşama zor oluyor ya çalışan insan için valla allahım yardımcın olsun canımmm
kolay gelsin sevom sana geç çıkıyosun nasıl yetiştireceksin neler yapacaksın da
sağolun kızlar
6,30 gibi evde oluyorum
tatlıyı kardeşim yapacak zaten
barbunyayıda haşlıcak ben gidene kadar
çorba,tavuk,pilav yapıcam, bide z.yağlı barbunya hallederim hepsini yaklaşık 1,5 saat var eve gitmemde rötarlık olmazsa tabii
tekrar allah yardımcın olsun canım kardeşinde yardım edecekmiş çabucak yaparsınız inşallahhhhh
selam bacılar bugün bebişimi gördüm bir tanesi tutmuş anaamm kuru fasulye kadaradet gününden hesaplandığı için 5hafta 2 günlük 10 nisanda doğum tarihi doğum sezeryan olucak rahimim kalp şeklinde olduğu için bebek hep ters duracakmış bundan dolayıdaa sezeryan olucak bayramdan sonraki haftada kalp atışını dinlicez inşalllah böyle işte bacılar...
selam bacılar bugün bebişimi gördüm bir tanesi tutmuş anaamm kuru fasulye kadaradet gününden hesaplandığı için 5hafta 2 günlük 10 nisanda doğum tarihi doğum sezeryan olucak rahimim kalp şeklinde olduğu için bebek hep ters duracakmış bundan dolayıdaa sezeryan olucak bayramdan sonraki haftada kalp atışını dinlicez inşalllah böyle işte bacılar...
ooohh maşallah çok sevindim edacım hımm dur bakıyım seninki demi balık burcu olacak o zaman..nasıl bir duyguydu o fasulyeyi görmek,için rahatladı değilmi.ben o taneciği görünce ancak inanmıştım.çarşamba bende gördüm elli ayaklı bişe olmuş kıpır kıpırdı,ve inanır mısın şimdi o ultrasonda gördüğüm minnakı özlüyorum eylülü iple çekiyorum bir daha görmek için
maşallahh allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım inşallahhhhh rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar anne baba olmayı nasip etsin inşallah canımmm
amiiiiiinnnnn canım inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhhh
selam eda hoşgeldin maşallah demek mercimeğinle tanıştın için rahatlamıştır görüncedoğum şekli önemli değil yeterki sağlıcakla kucağına al da canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?