Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim bacılarım
tuğbiş ağzına yüreğine sağlık canımmaşallah 30. haftayı devirdiniz sizde öperim tosuncuğuda senideeeeee

kızlar facede yurcanla görüştük sizde görüştünüz dimişu uzun hikayesini sizede okuttumu bana okuttudaneyse fazla deşelemeyim
şu şifada nerde kaldı yaa çok özledim hemşomu ne zamandır görüşemiyozz

benim fazla vaktim olmadığı için okutmadı canım ya meraklandım bak şimdiii

SEN DEMESEN FARKINA VARMICAM MAŞALLAH GERÇEKTEN 30 U DOLDURMUŞ TUĞBİŞ AZ KALDI KIZIYLA KAVUŞMASINA

YAA OKUTMAZMII CUK DİYE OTURTTURMUŞ KEŞKE SİLMESEYDİLERDE BAŞKALARIDA OKUSAYDI

ne yapacaksın akşama zor oluyor ya çalışan insan için valla allahım yardımcın olsun canımmm

kolay gelsin sevom sana geç çıkıyosun nasıl yetiştireceksin neler yapacaksın da

sağolun kızlar
6,30 gibi evde oluyorum
tatlıyı kardeşim yapacak zaten
barbunyayıda haşlıcak ben gidene kadar
çorba,tavuk,pilav yapıcam, bide z.yağlı barbunya hallederim hepsini yaklaşık 1,5 saat var eve gitmemde rötarlık olmazsa tabii

tekrar allah yardımcın olsun canım kardeşinde yardım edecekmiş çabucak yaparsınız inşallahhhhh

selam bacılar bugün bebişimi gördüm bir tanesi tutmuş anaamm kuru fasulye kadar adet gününden hesaplandığı için 5hafta 2 günlük 10 nisanda doğum tarihi doğum sezeryan olucak rahimim kalp şeklinde olduğu için bebek hep ters duracakmış bundan dolayıdaa sezeryan olucak bayramdan sonraki haftada kalp atışını dinlicez inşalllah böyle işte bacılar...

maşallahh allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım inşallahhhhh rabbim sağlıcakla hayırlı evlatlar anne baba olmayı nasip etsin inşallah canımmm

ooohh maşallah çok sevindim edacım hımm dur bakıyım seninki demi balık burcu olacak o zaman..nasıl bir duyguydu o fasulyeyi görmek,için rahatladı değilmi.ben o taneciği görünce ancak inanmıştım.çarşamba bende gördüm elli ayaklı bişe olmuş kıpır kıpırdı,ve inanır mısın şimdi o ultrasonda gördüğüm minnakı özlüyorum eylülü iple çekiyorum bir daha görmek için

tarifsiz bi duygu o kelimelerle anlatılamaz Rabbim isteyen herkeze yaşatsın o duyguyu inşallah

selam eda hoşgeldin maşallah demek mercimeğinle tanıştın için rahatlamıştır görünce doğum şekli önemli değil yeterki sağlıcakla kucağına al da canım..

sevom naber yazıyosun ama görünmüyorsun ne iş..

geçmişe baktım dualar yapılmış hepsine amin dedim innşallah her yakarış sevinçle bizlere geri döner bu hayırlı ay ve gün vesilesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…