Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy ne yazcaktım unuttum yaa

3 ayına az kaldı minnak geçecek inş. mide bulantıların..bu arada kaynananlar gelmedi dimi geleceklermi

kamercim gülew güle herşey yolunda gider inşallah
sağol sevom gittim geldim bileeama sanırım yolunda gitmeyen şeyler var
söyle tabiihah evet tamda beni anlatmışsın, mızmızlık haricinde hepsi var en kötü burç balık bance
allahım o güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi canım hayırlı güzel haberlerle dön inşallahh güle gülee

inşallahhhhh

amin canım inşallahh

çok geçmiş olsun canım hemşom:94: tikkat et kendine canım

evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymiş gerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi

yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi

tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundan doktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede

işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz

çok geçmiş olsun canım hemşom:94: tikkat et kendine canım
sağol hemşom ben hep diyom yaaa başta sağlığımız olsun

canım hemşom yaaa hiç aklımıza gelmeyecek süprizle karşılaşmışsınız dr da herşeyde vardır bir hayır diyorumm inşallah tedavin uğur getirsin benbişin aşılama yada tüp hiç farketmez göbişine konsun canımmmm hemşomm

kamer hayırlısı olsun canım üzücüde olsa sebebin ne olduğunu öğrenmişsiniz
bundada var bir hayır tüp bebek fiyatıda gayet uygun hayırlısı olsun rabbim hasretini sonlandırsın iyi bu arada taşınma işlerinide halledersin

geldinizmi yawwww hoşgeldiniz kızlar size ihtiyacım var bugünn
hemşom sağol hadi inşallah dediğin gibi olur
papatya sağol canım inşallah ama taşınma işi hakkında bişey diyemiycem eğer gel beleş otur derlerse belki taşınırımbaksana şu durumda nasıl düşüneyim önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla inşallah

oy canım benim müsdait olduğunda hörüşürüz bidenemm
iyi olmuş dolaşmanız datlımmm iyi gelmiştirrrrrrrrrrrr
aplamm vardır bundada bi hayır üzülme bideenmm Rabbim daha güzel evler nasib etsinn
oyy serpilmiş dimek maşalahh tebarekalahhh çiykinee
yaa ben çok kötüyümmmmmmm(( dualamışsınız ben okumamıştım ama haftaya yapılacak dua diee :2::2::2::2::2::2:

eğer fazla okunmuş olacaksa ben toplam 63 okudum 10 tanesini nurcan okusun söyleyeyimde
sevom nurcanım 1 hafta banlanmış yazı yazmış hem silinmiş hem ceza almış 1 haftaaa
oyyy ne yazmış çoık merak ettim bakkkk
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
ayy aplam çok okuduğuna nasıl sevindimm wallaaa ben okumamıştımm tubiş 30 20 tanedaha fazla çıkuyomu şekerlerrr
maşallah cabnımm
hayırlıs olsun canım benimm yaaa

ayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmm

aplamm benimm ya neler umdun neyle geldinn üzülme nolurrr Rabbim nasib edecek inşalahhh
hayırlısını diliyoruz Rabbimdenn dualarım sizinlee

iyi günler arkadaşlar kamercim aşılamadan tüpe dönmüşsünüz insan beklemediği bişeyle karşılaşınca üzülüyo dimi canım bizim durumumuz tam tersi olmuştu tüpden aşılamaya dönmüştük ilaçlarımın 6.gününde yumurtalarım çatladığı için inan öle daha zor çünkü başarı şansımız%35 40 lardan direkt %10 düştü sizin ise tam tersi olmuş canım şansın daha da yüksek inşalllah ilk seferde kavuşursun yavruna üzülme canım öpüyorum.

hemşom az evvel yazmaya da fırsat bulamamıştım kızzzz fiyat gayet uygun beeee inşallah çok sarsılmazsınız ödemelerde de kolaylık yapıyolarmış hem Antalya tüp bebek merkezi çok tavsiye edilen yer , olumlu sonuçlar çok duyuyoruz Tubişimiz bebişine orda kavuştu inşşş sende bize müjde vericen özlemin son bulacak

amann dikakt et canım sen sağol canım şu an iyiyim elhamdülillah Rabbim tüm kullarına sağlık versinn :92:

çok şükür canım sevindimm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aplamm benimm ya neler umdun neyle geldinn üzülme nolurrr Rabbim nasib edecek inşalahhh
hayırlısını diliyoruz Rabbimdenn dualarım sizinlee

melikem öyle öldu valla evet bundada vardır hayır diyorum allah yardımcımız olsun inşallah
aşılamaya verecektik 1000 lira şimdi tüpe verecez 3000 lira şansımızda yüksek benim yumurta kalitem rahim yapım felan çok iyi dedi doktor, bize lazım olan sadece 1 tane siperm oda eşinde fazlasıyla var dediaşılamayla kendini yıpratmanı istemiyorum ben dedi sanırım haklı doktorumuz ben ona çok güveniyorum kendisinede söyledim zatendoktor bay ben size güvenmek istiyorum dedim sizde bize eminim her konuda yardımcı olacaksınız maddi ve manevi dedim olacağım tabiki dedi oda

canım inşallah öyle olur çok sağol

ben antalya tüp bebekte değil hemşom GELECEK TÜP BEBEK merkezinde olacam
ama o merkeze gittim aşılamam orda oldu kesinlikle kötü bişey söyleyemem çünkü tutlan biyer oarasıda ama ben tercihimi gelecekten yana kullandım burasıda çok başarılı sadece bir kaç yıl oldu açılalı ondan çok fazla tanınmıyor
ayrıca doktorumda antalya tüp bebek merkezinin eski doktoru, çok başarılı ve çok iyi, ilgi müthiş bakalım hayırlısı işte

olsun hemşom hastane önemli değil ( benim demek istediğim Antalya daki tüp bebek tedavi sonuçları iyi çıkıyo gibi , dr larınız başarılı :92: ) dilerim gelecekte bebişin de gelecek aaaaaa bunu kişisel rütbe yap bence '' gelecekte bebişim gelecek ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…