sağol sevom gittim geldim bileeayy ne yazcaktım unuttum yaa
3 ayına az kaldı minnak geçecek inş. mide bulantıların..bu arada kaynananlar gelmedi dimi geleceklermi
kamercim gülew güle herşey yolunda gider inşallah
söyle tabiisağol çiğdemcim darısı başınıza innşallah diyorum ya hep dua ediyorum,diyorumkiiiiii karınkarı şişesiceleeer,mideleri bulanasıcalaaar,pıtı pıtı tekmelenesiceleer
kamercim hoşgeldin sölerim tabi tetesi ne demek,ablamda balık pek bi mız mız kararısz sulugöz,hassas alıngan oluyorlar dimiiiiiiii
allahım o güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi canım hayırlı güzel haberlerle dön inşallahh güle gülee
inşallahhhhh
Sevom evet yaaa biz sınıfta çakacakmıyız ne :95: :84: ALLAH yardımcımız olsun
canım hemşom hastaydım yaaa şifamı arayıp duruyordum :86: acilde hallettim serum iğne biraz daha iyiyim hamdolsun bende kocaman özledim caniş
canım hoş geldin evet Nuray ın duası mestetti hepimizicanım korkma arkanda ben varım taşınacaksın :86: hadi aslanım hadi görüyüm seni sen yaparsın sen başarırsın , canım ilk önce kullanmadıklarını toparla , yemek odası takımın varsa içindekileri , ne biliyim süs eşyalarını , kullanmadığın mutfak kaplarını kolilere koymakla başla büyük boylar sorun olmuyo , ıvır-zıvır , küçük boylarla başla toplamaya aklımdakiler bunlar
sağol hemşom ben hep diyom yaaa başta sağlığımız olsunçok geçmiş olsun canım hemşom:94: tikkat et kendine canım
canım hemşom yaaa hiç aklımıza gelmeyecek süprizle karşılaşmışsınız dr daevet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
oy canım benim müsdait olduğunda hörüşürüz bidenemmmelişim dönemedim kzuzu sana markete indik aşağıya sonra az dolaştık hava esince haydi merkezi gezelim dedim tocede sağolsun kırmadı atladık arabamıza az dolaştık eve geldik geç olmuş arayamadım onun için yarın tosunum evde yarından sonra agörşrz okişmi balım
hmmm betül diye bi hatun gelmiş hoşta gelmiş nasıl bulmuş burayı pat diye geçmişi okumuşmu bizleri önceden takip etmişmi nerden sanırmış dertleştiğimizi yoksa yoksa yoksa hmmmnedne olmasın demi aaah aah nurcanım olsaydı ne demek istediğimi anlardı inşallah bu durum uzun sürmez yoksa üzülerek söylüyorum bu bölü
me olan aboneliğimi iptal edicem zaten çoğunuzla özelden görüşüyoruz sevom yurcanım yok neyleyim ben baharı böyle mekanı
aplamm vardır bundada bi hayır üzülme bideenmm Rabbim daha güzel evler nasib etsinnkızlar benim canım sıkkın bugünev işimiz olmıcak sanırım adam nerdeyse 2 aylık peşinat istiyor onuda peşinat adı altında değilde parası yokmuş aboneleri almak için en az 600 tl tutuyomuşta onu istiyor hemde bugün için acilmiş bugün alması gerekiyomuş birkaç daire olduğundan diğerlerine kiracı gelecekmiş onların paralarını almış bizden de istiyor ama maalesef veremicez evi gördüm akşam çokkkk güzeldi sinir oldum yaa
eşim bugün arayıp tutamıycağımızı söylicek nasıl yapacaz nerdeyse 1000 lira aşılamaya gidecek bu ay kredim var bide bunu çıkaramıyoruz maaleseff
DURU bacım nerdde kızlar haberi olan varmı kaç gündür soracam unutuyorum:26::26::26::26:facede de yok kaç gündür çok merak ettim inşallah iyidir
oyy serpilmiş dimek maşalahh tebarekalahhh çiykineemerhabalaaaar ben geldim kimsecik yok ya bu ne böyle sabahın körü değil gecenin yarısı değil nerde bu hatun millleti.neyse dün kontroe gittim bezelyem serpilmiş elleri ayakları çıkmış kıpır kıpır yüzüyo sanki içimde,ama henüz hissetmiyorum tabi..ikili testimizi yaptık ama henüz çıkmadı sonuç,cumaya toce alıp doktora gösterecek.Hayırlısı bakalım...yeni bir hatun kişi gelmiş ne diyim hoşgelmiş safa getirmiş.ama önce bir özgeçmiş alsaydık aydınlansaydık dimi ama..
kamerim üzülme hayırlsıı olsun çok istediğimi her şey bizim için hayırlı olmuyor Rabbim bi kapı kapatır diğerini açar,üzülme hiç yavrum müsterih ol amaaan kiracıya ev mi yok allasen sallla gitsin.
yaa ben çok kötüyümmmmmmmherkese günaydınalr hayırlı cumalar
kamer okudum allah kabul etsin. kendine bir liste yapsaydın görürdük ne kadar eksik gedik var diye..
çiğdem nasılsın neden uykusuzsun uyuyamadınmı gece
bu arada nucanın akşam cezası bitmişti neden yine kapsama alanı dışında anlamadım bişey mi oldu ondan sonra bilen varmı..
melike günaydın canım
yavruşlarımmmmm allah razı olsun hepinizden ağzınıza dilinize sağlık sevommm
günaydın hayırlı cumalarrr
derslerimin hepsinden geçmişimmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyy çok mutlu oldum oleyyyyyyyyyyy gelin sizi öpeyim kızlarrrrrrrrr
sevom ne biliyim melike yaptıya o liste yapmıştır diye düşündümbide buraya yazılmıyor diye yapmadım bak şimdik olmadı yaw melikem guzum gelince soralım bi bugün 2 de doktora gidiyorumm kızlarrr
oyyy ne yazmış çoık merak ettim bakkkkeğer fazla okunmuş olacaksa ben toplam 63 okudum 10 tanesini nurcan okusun söyleyeyimde
sevom nurcanım 1 hafta banlanmış yazı yazmış hem silinmiş hem ceza almış 1 haftaaa
aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KAMER E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ayy aplam çok okuduğuna nasıl sevindimm wallaaa ben okumamıştımm tubiş 30 20 tanedaha fazla çıkuyomu şekerlerrrkızlaaar ayetelkü
r
süler çopk falz okunmuş ben akşam 30 okumuştum burayada yazmıştım ama geçmişe baktım göremedim :44:neyse fazl aolsun eksik olmasın herkes iyi galiba çok şükür bende öper kaçarım hepinizi
maşallah cabnımmselam bacılar bugün bebişimi gördüm bir tanesi tutmuş anaamm kuru fasulye kadaradet gününden hesaplandığı için 5hafta 2 günlük 10 nisanda doğum tarihi doğum sezeryan olucak rahimim kalp şeklinde olduğu için bebek hep ters duracakmış bundan dolayıdaa sezeryan olucak bayramdan sonraki haftada kalp atışını dinlicez inşalllah böyle işte bacılar...
hayırlıs olsun canım benimm yaaamerhaba kızlar
geçmişi okudum dualar edilmiş bütün dualara amin diyorum hele nurayın paylaştığı duayı çok sevdim rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönüllerimizin muradını hakkımızda hayırlı eylesin(amin)
topiğimizde ev değiştirenler kervanına bende katılıyorum rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah rabbim yeni evimde evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhatli inş.
ben ilk defa taşınacağım evlendiğimden beri hep aynı evde oturmuştum şimdi gözüm korktu annemde yardım edemez napacağım bilemiyorum nerden başlasamki:26:
ayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmmSevom evet yaaa biz sınıfta çakacakmıyız ne :95: :84: ALLAH yardımcımız olsun
canım hemşom hastaydım yaaa şifamı arayıp duruyordum :86: acilde hallettim serum iğne biraz daha iyiyim hamdolsun bende kocaman özledim caniş
canım hoş geldin evet Nuray ın duası mestetti hepimizicanım korkma arkanda ben varım taşınacaksın :86: hadi aslanım hadi görüyüm seni sen yaparsın sen başarırsın , canım ilk önce kullanmadıklarını toparla , yemek odası takımın varsa içindekileri , ne biliyim süs eşyalarını , kullanmadığın mutfak kaplarını kolilere koymakla başla büyük boylar sorun olmuyo , ıvır-zıvır , küçük boylarla başla toplamaya aklımdakiler bunlar
evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
hemşom az evvel yazmaya da fırsat bulamamıştımgeldinizmi yawwww hoşgeldiniz kızlarsize ihtiyacım var bugünn
hemşom sağol hadi inşallah dediğin gibi olur
papatya sağol canım inşallah ama taşınma işi hakkında bişey diyemiycem eğer gel beleş otur derlerse belki taşınırımbaksana şu durumda nasıl düşüneyim önümüzdeki ay başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla inşallah
amann dikakt et canım senayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmm
hemşom az evvel yazmaya da fırsat bulamamıştımkızzzz fiyat gayet uygun beeee inşallah çok sarsılmazsınız ödemelerde de kolaylık yapıyolarmış hem Antalya tüp bebek merkezi çok tavsiye edilen yer , olumlu sonuçlar çok duyuyoruz Tubişimiz bebişine orda kavuştu inşşş sende bize müjde vericen özlemin son bulacak
amann dikakt et canım sensağol canım şu an iyiyim elhamdülillah Rabbim tüm kullarına sağlık versinn :92:
anammm nurcikkk face listemde yokk((((((((((
ayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmm
aplamm benimm ya neler umdun neyle geldinn üzülme nolurrr Rabbim nasib edecek inşalahhh
hayırlısını diliyoruz Rabbimdenn dualarım sizinlee
iyi günler arkadaşlar kamercim aşılamadan tüpe dönmüşsünüz insan beklemediği bişeyle karşılaşınca üzülüyo dimi canım bizim durumumuz tam tersi olmuştu tüpden aşılamaya dönmüştük ilaçlarımın 6.gününde yumurtalarım çatladığı için inan öle daha zor çünkü başarı şansımız%35 40 lardan direkt %10 düştü sizin ise tam tersi olmuş canım şansın daha da yüksek inşalllah ilk seferde kavuşursun yavruna üzülme canım öpüyorum.
kız dikkatli bak Nurcik ismini değiştirdi yani aynı isim fakat başına eşinin ismini de ekledi öyle bakanammm nurcikkk face listemde yokk((((((((((
hemşom az evvel yazmaya da fırsat bulamamıştımkızzzz fiyat gayet uygun beeee inşallah çok sarsılmazsınız ödemelerde de kolaylık yapıyolarmış hem Antalya tüp bebek merkezi çok tavsiye edilen yer , olumlu sonuçlar çok duyuyoruz Tubişimiz bebişine orda kavuştu inşşş sende bize müjde vericen özlemin son bulacak
amann dikakt et canım sensağol canım şu an iyiyim elhamdülillah Rabbim tüm kullarına sağlık versinn :92:
olsun hemşom hastane önemli değil ( benim demek istediğim Antalya daki tüp bebek tedavi sonuçları iyi çıkıyo gibi , dr larınız başarılı :92: ) dilerim gelecekte bebişin de gelecekben antalya tüp bebekte değil hemşom GELECEK TÜP BEBEK merkezinde olacam
ama o merkeze gittim aşılamam orda oldu kesinlikle kötü bişey söyleyemem çünkü tutlan biyer oarasıda ama ben tercihimi gelecekten yana kullandım burasıda çok başarılı sadece bir kaç yıl oldu açılalı ondan çok fazla tanınmıyor
ayrıca doktorumda antalya tüp bebek merkezinin eski doktoru, çok başarılı ve çok iyi, ilgi müthiş bakalım hayırlısı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?