Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevom naber yazıyosun ama görünmüyorsun ne iş..

geçmişe baktım dualar yapılmış hepsine amin dedim innşallah her yakarış sevinçle bizlere geri döner bu hayırlı ay ve gün vesilesiyle

iyiyim minnak senden nbr ..gizli modundayım o yzden

hemde nasıl rahatladı ama çok isterdim normal doğumu nasip dediğin gibi sağlıkla kucağıma alayımda gerisi önemli değil...

tedavi ile olan gebeliklerin çoğu sezeryan olur riske atmak istemez doktor..hayırlısı olsun inş.

iyiyim sevom ne olsun yaa yiyip yiyip çıkarıyorum fenayım bugün sabahtan evi süpürdüm sildim sonra yediğim herşey lavaboya..neye şükü yine..misafir geliyormuş yavrum allah kolaylık versin valla ben bu sene ne biyere gittim ne çağırdım malum hem dede var sorun oluyor yeme içme biraz.

pc donuyor o yüzden baya geç yazdım

geçmiş olsun canım sağlıcakla bir an önce kucağına alırsın bebişini inşalalhhh

SEN DEMESEN FARKINA VARMICAM MAŞALLAH GERÇEKTEN 30 U DOLDURMUŞ TUĞBİŞ AZ KALDI KIZIYLA KAVUŞMASINA

YAA OKUTMAZMII CUK DİYE OTURTTURMUŞ KEŞKE SİLMESEYDİLERDE BAŞKALARIDA OKUSAYDI
maşallah canımcuk mu oturmuş
hımmmm mis ellerine sağlık canım
sevo biliyonmu bu mesajı sana yazarken elektrikler gitti sinir oldummmm sinirrrzaten bilgisayarım yüzünü son günlerde zor görüyom üstüne bide elekt. gidiyor neyse diyeceğim şu yarım gelmiş mesaj ama anlaşılır olmuş en azından
oyyyymaşallah fasulye rahat rahat yatıyor demekkucağınada aldığın günü kutlarız inşallah canım
ahh ne güzel minnak bizden de selam söle kız bidakine minnoşaaa bende balığım benden sizinkiler
sevom naber yazıyosun ama görünmüyorsun ne iş..

geçmişe baktım dualar yapılmış hepsine amin dedim innşallah her yakarış sevinçle bizlere geri döner bu hayırlı ay ve gün vesilesiyle

aminnnnnnnnnnn inşallah canlarımmm tekrar tekrar dilerim allah hepimizede sabrımızın mukafatını versin inşannlahhhhh allah hepinizden razı olsun

kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık canlarım saat 4 olmuş yarım saatlik işim var sonrada doktora addaaaaa allahtan yakın bana tüp bebe merkezi yoksa çok sorun yaşardımm izinle alakalı
ordan eve gidecem direk artık yarın sabah gelişmeleri yazarım canlarım
hepiniz allah emanet olun, yarın görüşürüzzzzzz

sağol çiğdemcim darısı başınıza innşallah diyorum ya hep dua ediyorum,diyorumkiiiiii karınkarı şişesiceleeer,mideleri bulanasıcalaaar,pıtı pıtı tekmelenesiceleer

kamercim hoşgeldin sölerim tabi tetesi ne demek,ablamda balık pek bi mız mız kararısz sulugöz,hassas alıngan oluyorlar dimiiiiiiii

ayy ne yazcaktım unuttum yaa

3 ayına az kaldı minnak geçecek inş. mide bulantıların..bu arada kaynananlar gelmedi dimi geleceklermi

kamercim gülew güle herşey yolunda gider inşallah

allahım o güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi canım hayırlı güzel haberlerle dön inşallahh güle gülee

inşallahhhhh

ayy ne yazcaktım unuttum yaa

3 ayına az kaldı minnak geçecek inş. mide bulantıların..bu arada kaynananlar gelmedi dimi geleceklermi

kamercim gülew güle herşey yolunda gider inşallah

yarın üç ay doluyor yavrum innşallah..yok balım gelmicekler ,toce arayı demiş ben dedemi getircem bayaramda bir iki gün kalıcam diye eee öle deyince yok illa biz gelicez diyememişler tabi.sağolsun tocem ukadarını düşünebildi.bende annoşuma gidicem kandıraya organik organik yicem yemek yok bulaşık yok,kısaca şu 2 aydan sonra iyi tatil olacak..ayy baksana çaresizliğime bulaşık yıkayıp yemek yapmadığım zamanı tatil olarak sayıyorumideniz güneş gezme faland eğil yani. bu evlilik ideallerimi ne kadan basitleştirdi yav

eee beklentiler değişiyo evlenince ufak şeyler bile mutlu edebiliyo
aman iyiki gelmiyolar eşin düşünmüş seni bak canım..sende anacığında dinlenirsin

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi
iyi tatiller diliyorum

iyiy tatilller canım kolay gelsin sana allah yardımcın olsun muck muck mcuk

çiğdemcim bende kaçar gözlerim sulanmaya başladı hem gideyim akşama nevale hazırlayayım,Allaha emanet ol yavrum iyi tatiller hayırlı iftarlarrrr

çiğdemcim bende kaçar gözlerim sulanmaya başladı hem gideyim akşama nevale hazırlayayım,Allaha emanet ol yavrum iyi tatiller hayırlı iftarlarrrr

güle güle canım sanada kolay gelsin allah yardımcın olsun canım 45 dk sonrada biz çıkacaz azz kaldıııı öptüm muck muck muck

haydin canlarım iyi tatiller hayırlı iftarlar bana dua edin oldumu canlarım sizi çok seviyorum öptüm muck muck muck kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
merhaba kızlar
geçmişi okudum dualar edilmiş bütün dualara amin diyorum hele nurayın paylaştığı duayı çok sevdim rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönüllerimizin muradını hakkımızda hayırlı eylesin(amin)
topiğimizde ev değiştirenler kervanına bende katılıyorum rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah rabbim yeni evimde evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhatli inş.
ben ilk defa taşınacağım evlendiğimden beri hep aynı evde oturmuştum şimdi gözüm korktu annemde yardım edemez napacağım bilemiyorum nerden başlasamki:26:

Sevom evet yaaa biz sınıfta çakacakmıyız ne :95: :84: ALLAH yardımcımız olsun
canım hemşom hastaydım yaaa şifamı arayıp duruyordum :86: acilde hallettim serum iğne biraz daha iyiyim hamdolsun bende kocaman özledim caniş

canım hoş geldin evet Nuray ın duası mestetti hepimizi canım korkma arkanda ben varım taşınacaksın :86: hadi aslanım hadi görüyüm seni sen yaparsın sen başarırsın , canım ilk önce kullanmadıklarını toparla , yemek odası takımın varsa içindekileri , ne biliyim süs eşyalarını , kullanmadığın mutfak kaplarını kolilere koymakla başla büyük boylar sorun olmuyo , ıvır-zıvır , küçük boylarla başla toplamaya aklımdakiler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…