inşallahh caminnnnn
sevom naber yazıyosun ama görünmüyorsun ne iş..
geçmişe baktım dualar yapılmış hepsine amin dedim innşallah her yakarış sevinçle bizlere geri döner bu hayırlı ay ve gün vesilesiyle
hemde nasıl rahatladı ama çok isterdim normal doğumu nasip dediğin gibi sağlıkla kucağıma alayımda gerisi önemli değil...
iyiyim minnak senden nbr ..gizli modundayım o yzden
tedavi ile olan gebeliklerin çoğu sezeryan olur riske atmak istemez doktor..hayırlısı olsun inş.
iyiyim sevom ne olsun yaa yiyip yiyip çıkarıyorum fenayım bugün sabahtan evi süpürdüm sildim sonra yediğim herşey lavaboya..neye şükü yine..misafir geliyormuş yavrum allah kolaylık versin valla ben bu sene ne biyere gittim ne çağırdım malum hem dede var sorun oluyor yeme içme biraz.
pc donuyor o yüzden baya geç yazdım
SEN DEMESEN FARKINA VARMICAM MAŞALLAHGERÇEKTEN 30 U DOLDURMUŞ TUĞBİŞ AZ KALDI KIZIYLA KAVUŞMASINA
YAA OKUTMAZMIICUK DİYE OTURTTURMUŞ KEŞKE SİLMESEYDİLERDE BAŞKALARIDA OKUSAYDI
sağolun kızlar
6,30 gibi evde oluyorum
tatlıyı kardeşim yapacak zaten
barbunyayıda haşlıcak ben gidene kadar
çorba,tavuk,pilav yapıcam, bide z.yağlı barbunya hallederim hepsini yaklaşık 1,5 saat var eve gitmemde rötarlık olmazsa tabii
oyyyyselam bacılar bugün bebişimi gördüm bir tanesi tutmuş anaamm kuru fasulye kadaradet gününden hesaplandığı için 5hafta 2 günlük 10 nisanda doğum tarihi doğum sezeryan olucak rahimim kalp şeklinde olduğu için bebek hep ters duracakmış bundan dolayıdaa sezeryan olucak bayramdan sonraki haftada kalp atışını dinlicez inşalllah böyle işte bacılar...
ahh ne güzel minnak bizden de selam söle kız bidakine minnoşaaaooohh maşallah çok sevindim edacım hımm dur bakıyım seninki demi balık burcu olacak o zaman..nasıl bir duyguydu o fasulyeyi görmek,için rahatladı değilmi.ben o taneciği görünce ancak inanmıştım.çarşamba bende gördüm elli ayaklı bişe olmuş kıpır kıpırdı,ve inanır mısın şimdi o ultrasonda gördüğüm minnakı özlüyorum eylülü iple çekiyorum bir daha görmek için
sevom naber yazıyosun ama görünmüyorsun ne iş..
geçmişe baktım dualar yapılmış hepsine amin dedim innşallah her yakarış sevinçle bizlere geri döner bu hayırlı ay ve gün vesilesiyle
kızlarrrrrrr ben çıkıyorum artık canlarımsaat 4 olmuş yarım saatlik işim var sonrada doktora addaaaaa allahtan yakın bana tüp bebe merkezi yoksa çok sorun yaşardımm izinle alakalı
ordan eve gidecem direk artık yarın sabah gelişmeleri yazarım canlarım
hepiniz allah emanet olun, yarın görüşürüzzzzzz
sağol çiğdemcim darısı başınıza innşallah diyorum ya hep dua ediyorum,diyorumkiiiiii karınkarı şişesiceleeer,mideleri bulanasıcalaaar,pıtı pıtı tekmelenesiceleer
kamercim hoşgeldin sölerim tabi tetesi ne demek,ablamda balık pek bi mız mız kararısz sulugöz,hassas alıngan oluyorlar dimiiiiiiii
ayy ne yazcaktım unuttum yaa
3 ayına az kaldı minnak geçecek inş. mide bulantıların..bu arada kaynananlar gelmedi dimi geleceklermi
kamercim gülew güle herşey yolunda gider inşallah
yarın üç ay doluyor yavrum innşallah..yok balım gelmicekler ,toce arayı demiş ben dedemi getircem bayaramda bir iki gün kalıcam diye eee öle deyince yok illa biz gelicez diyememişler tabi.sağolsun tocem ukadarını düşünebildi.bende annoşuma gidicem kandıraya organik organik yicem yemek yok bulaşık yok,kısaca şu 2 aydan sonra iyi tatil olacak..ayy baksana çaresizliğime bulaşık yıkayıp yemek yapmadığım zamanı tatil olarak sayıyorumideniz güneş gezme faland eğil yani. bu evlilik ideallerimi ne kadan basitleştirdi yav
eee beklentiler değişiyo evlenince ufak şeyler bile mutlu edebiliyo
aman iyiki gelmiyolar eşin düşünmüş seni bak canım..sende anacığında dinlenirsin
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi
iyi tatiller diliyorum
çiğdemcim bende kaçar gözlerim sulanmaya başladı hem gideyim akşama nevale hazırlayayım,Allaha emanet ol yavrum iyi tatiller hayırlı iftarlarrrr
maşallah canım cuk mu oturmuş
hımmmm mis ellerine sağlık canım
sevo biliyonmu bu mesajı sana yazarken elektrikler gittisinir oldummmm sinirrr zaten bilgisayarım yüzünü son günlerde zor görüyom üstüne bide elekt. gidiyor neyse diyeceğim şu yarım gelmiş mesaj ama anlaşılır olmuş en azından
oyyyymaşallah fasulye rahat rahat yatıyor demek kucağınada aldığın günü kutlarız inşallah canım
ahh ne güzel minnak bizden de selam söle kız bidakine minnoşaaabende balığım benden sizinkiler
aminnnnnnnnnnn inşallah canlarımmm tekrar tekrar dilerim allah hepimizede sabrımızın mukafatını versin inşannlahhhhh allah hepinizden razı olsun[/QUOT
sağol canım amin inşallahhhhh Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallahhhhhh
canım hemşom hastaydım yaaa şifamı arayıp duruyordum :86: acilde hallettim serum iğne biraz daha iyiyim hamdolsun bende kocaman özledim canişben geldim bacılarım
tuğbiş ağzına yüreğine sağlık canımmaşallah 30. haftayı devirdiniz sizde öperim tosuncuğuda senideeeeee
kızlar facede yurcanla görüştük sizde görüştünüz dimişu uzun hikayesini sizede okuttumu bana okuttuda neyse fazla deşelemeyim
şu şifada nerde kaldı yaa çok özledim hemşomu ne zamandır görüşemiyozz
canım hoş geldin evet Nuray ın duası mestetti hepimizimerhaba kızlar
geçmişi okudum dualar edilmiş bütün dualara amin diyorum hele nurayın paylaştığı duayı çok sevdim rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönüllerimizin muradını hakkımızda hayırlı eylesin(amin)
topiğimizde ev değiştirenler kervanına bende katılıyorum rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah rabbim yeni evimde evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhatli inş.
ben ilk defa taşınacağım evlendiğimden beri hep aynı evde oturmuştum şimdi gözüm korktu annemde yardım edemez napacağım bilemiyorum nerden başlasamki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?