heheeee allahım yaaa allahtan utanmışş bideee
yazık kız utanmış nasıl hareket edeceni bilememiş öbürü üstünü çıkar altını çıkar talimat veriyomuş buda yapıyomuş garibimmm
ayy yazık benim de eşim anlatmıştı 3 arkadaş gitmişler biraz ayıp kaçacak ama hala utanırım bi arkadaşı var o kadar çakal kii :) uyanık önce sen git demiş ne olup bittiğini anlat demiş tabi arkadaş önden gitmiş altını çıkarmış kadına do.mal demiş kadın yapmış tam elliyormuştu kadın tokadı yapıştırmış işin bitti demiş saftirik anlamamış giyinmiş gelmiş arkadaşı bakmış 5 parmak iz noldu oğlum yanağına demiş böyle böyl eoldu diye anlatmış bu da uyanık yaa kadını tatlı söz okşamış mokşamı işini görmüş o zaman çok gülmüştüm tokadı yedi diye
neyse kapayalım bu konuları bende yoksa banlanacazz
neyse kapayalım bu konuları bende yoksa banlanacazz
hay bu adaşlar çok yaşasın emi :86: aynısı benimde aklımdaydı okudum Nurciki hatta dedimki yazsam görmezki yani belki görmez :44: ya özelden ya msn den bahsedeyim dediydimnurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:
Tubişim , Çiğdemciğim , Hemşom ,Nevom ,Sevom (unuttuğum varsa kusuruma bakmayın )hepinize geçmiş olsun mesajlarınız için alıntılayıp cevaplayacaktım sonra silindi yazdıklarım vaktimde olmadı bidaha baştan yazamadım çok teşekkür ederim kızlar Tubiş 1.dereceli yanık oldu :94: bikaç gündür kaşıntı bile var acayip iyileşicek inşş çabucakk :92: çok sağolun kızlar tekrardan öptüm hepinizidün ve bugün yatılı misafirim var ondan dolayı yarında akşam gelirim yanınıza ama kimi bulursam artık
Tubişim , Çiğdemciğim , Hemşom ,Nevom ,Sevom (unuttuğum varsa kusuruma bakmayın )hepinize geçmiş olsun mesajlarınız için alıntılayıp cevaplayacaktım sonra silindi yazdıklarım vaktimde olmadı bidaha baştan yazamadım çok teşekkür ederim kızlar Tubiş 1.dereceli yanık oldu :94: bikaç gündür kaşıntı bile var acayip iyileşicek inşş çabucakk :92: çok sağolun kızlar tekrardan öptüm hepinizidün ve bugün yatılı misafirim var ondan dolayı yarında akşam gelirim yanınıza ama kimi bulursam artık
oyunlardan şu linkteki oyunu oynarken dedimki bu oyunda iyi bir skor yapacağım diye oynadım ve şimdilik birinciyim(yani bu skor bana göre iyi bir skor )
http://www.kadinlarkulubu.com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=134
günaydın hayırlı cumalarrr
şifaaaa kupa sana çok yakışmışşşş
canım benim kıyamam bir an önce iyileş demek kaşıntı var bu çok iyi hemencecik iyileşeceksin allahım izniyle inşallahhhh
maşallah mmaşallahhhh
hayırlı cumalar canım günaydın erkencisinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?