Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse kapayalım bu konuları bende yoksa banlanacazz

kızlar şöyle bir geçmişe göz attık hepsine değil tabiki
ama çoşmuşsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok eğlenmişsinizzzz

nurcanım o duzuenlıye bıldıgın hamıleee lıstemızın hmn altınadaaa özlem çekenlerin ismini yazz o zmn ıkısınıdee güncelliyebilirsin olmaz mı şikerim:86:
hay bu adaşlar çok yaşasın emi :86: aynısı benimde aklımdaydı okudum Nurciki hatta dedimki yazsam görmezki yani belki görmez :44: ya özelden ya msn den bahsedeyim dediydim :87: Nurcik her ikisini lastik gibi sündür işte bir mesaj hakkını dolu dolu kullan looooo :92:

Tubişim , Çiğdemciğim , Hemşom ,Nevom ,Sevom (unuttuğum varsa kusuruma bakmayın )hepinize geçmiş olsun mesajlarınız için alıntılayıp cevaplayacaktım sonra silindi yazdıklarım vaktimde olmadı bidaha baştan yazamadım çok teşekkür ederim kızlar Tubiş 1.dereceli yanık oldu :94: bikaç gündür kaşıntı bile var acayip iyileşicek inşş çabucakk :92: çok sağolun kızlar tekrardan öptüm hepinizi dün ve bugün yatılı misafirim var ondan dolayı yarında akşam gelirim yanınıza ama kimi bulursam artık

günaydın hayırlı cumalarrr
şifaaaa kupa sana çok yakışmışşşş

ne oldu sana ne yanığı kuzummmm kaçırdım yine
geçmiş olsunnn

canım benim kıyamam bir an önce iyileş demek kaşıntı var bu çok iyi hemencecik iyileşeceksin allahım izniyle inşallahhhh

maşallah mmaşallahhhh

günaydın hayırlı cumalarrr
şifaaaa kupa sana çok yakışmışşşş

hayırlı cumalar canım günaydın erkencisinnnn

evet canım uyku tutmadı

Günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm cumamız mübarek olsun rabbim kalbimizden geçenleri nasip etsin herşey gönlümüzce olsun inşallahh canlarımmmm

günaydım pampişlerimmm hayırlı cumalarrrrr
hemşom ne güzel kaşınması iyiye işaret zorunu atlatmışsın çok şükür bundan sonrasından korkma bebekim

yeterim çiğdemiö sadece siz varsınız öperim yanacıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…