- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kahveye yetiştim sanırım banada var kızlarrrrr
teklifsiz içtim ellerine sağlık çiğdemimmmm
çok ilginç bugün hiç yemediğim bir yemeği canım çekti TİRİT papatyamda izlemiştim
sabahta goguldan baktım severim ben öyle şeyleri canım çekti vallayemeden içmeden açılınca söyleyim didimm aklıma geldiii
BİRAZ GÜLELİM
ALINTIDIRRR...
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
BİRAZ GÜLELİM
ALINTIDIRRR...
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle
ALINTIDIRR..
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
sanırım tadı iskender kebabına benziyodurrrr
bayıllırım benöyle hissettim görünüşünden ve çok basitt
ALINTIDIRRRR
ABOWW ŞOK OLDUMM BUNAAA
Bu seferki rezillikmi ne denir bilmiyorum ama ben kayinpederime rezil oldum...ogun isyerinde acayip karnim agriyor ve wcye gitmeye usendim mesai bitti............ ogun esimin isi cikti gelemedi onun yerine kayin peder beni almaya gelecek.yuruyerek isyerimden uzaklastim yolun karsina gectim bekliyorum ordan cok araba geciyor ..benim karnim acayip agriyor sikistim,..orda kesinlikle wc yok .sallaniyorum donuyorum tutuyorum olmuyo ...ogunde beyaz pantolon giymistim.dayanamadim saliverdim nerden bilirdimki su gibi ishal bacagima kadar indi ..aglamaya basladim pantolonumun arkasi resmen turuncuya dondu hirka olsa keske oda yok peder geldi.....babaa ben binmiycegim sen git ben yuruyerek giderim eve ...ev desem 10 km var kizim delirdinmi bin arabaya olmaz babaa binemem... gordu anladi olur boyle seyler uzulme benim debasima geldi hemde pazarda diye moral veriyo .....neyse bindim actim pencereleri sonuna kadar o koku nasil sindi arabaya ...bir bilseniz zirlaya zirlaya eve vardik... cok utandim
ALINTIDIRR..
hamileyim 6 aylık fılan ama acayıp gaz problemımım var..
kahvaltı yaptık, eşim uzandı uyuya kalmıs
lavaboya gıttım uyuyo dıye zoort zoooort zoooort rahat rahat koyverıyorum..
artık nası koyverdıysem sese uyanmış
cabuk cık güvenlıkler kapıya geldı. sizin evden silah sesleri geliyo dıye bı bagırdı
ben hemen kalktım donu cektım ne dıycez dıye dusunuyorum bi taraftanda
cıktım yerlerde resmen
yüre be kocum o neydı be dıye
guvenlıklere nı dıycez dıyorum hala salak ben
guvenlık fılan yok bıdaha ust tuvaletı kullan dedı
alalhımm yaaa öldümmm gülmektennn bid eişteyim herkes noldu diye bakıyorlar allahım yaaa
yaa ben tam anlamadım nasıl bişey olduğunu çok değişik resimler vardı :26:
Kolaysa yap canım hem canında istemişDenemiş olursun hemide bizede söylersin nasıl oluyo diye
ALINTIDIRRRR
ABOWW ŞOK OLDUMM BUNAAA
Bu seferki rezillikmi ne denir bilmiyorum ama ben kayinpederime rezil oldum...ogun isyerinde acayip karnim agriyor ve wcye gitmeye usendim mesai bitti............ ogun esimin isi cikti gelemedi onun yerine kayin peder beni almaya gelecek.yuruyerek isyerimden uzaklastim yolun karsina gectim bekliyorum ordan cok araba geciyor ..benim karnim acayip agriyor sikistim,..orda kesinlikle wc yok .sallaniyorum donuyorum tutuyorum olmuyo ...ogunde beyaz pantolon giymistim.dayanamadim saliverdim nerden bilirdimki su gibi ishal bacagima kadar indi ..aglamaya basladim pantolonumun arkasi resmen turuncuya dondu hirka olsa keske oda yok peder geldi.....babaa ben binmiycegim sen git ben yuruyerek giderim eve ...ev desem 10 km var kizim delirdinmi bin arabaya olmaz babaa binemem... gordu anladi olur boyle seyler uzulme benim debasima geldi hemde pazarda diye moral veriyo .....neyse bindim actim pencereleri sonuna kadar o koku nasil sindi arabaya ...bir bilseniz zirlaya zirlaya eve vardik... cok utandim
Eşininde aklına nasıl gelmişse böle bişey
bende anlatacam bişey
eşim 3 yıl felan oldu, arabamız yok o zaman
dolmuş bekliyomuş beklediği yerin arkasındada bahçeli bir ev var hep ordan bineriz dolmuşa.
neyse dolmuş karşıdan görünmüş o arada gaz sıkıştırmış bizimkinidolmuş gelmeden salıveriyim diye vargücüyle bir bırakmış zoooooooooorrrrrtttttt, kendi irkilmiş sesinden valla bir an panikle sağına soluna bakıvermiş o an arkasını bir dönmüşşş bahçede yaşlı teyze gözleri kocaman bizimkine bakıyoooo allahtan tam o an dolmuş geldide bindim diyooo yoksa utanmış kendisidee
bidaha anlatacammayyyyyyyyy bu çok komikkkkkk
şimdi bizimki 18 yaşına gelmiş, ilk deneyimini yaşayacakgitmişler bunlar malum yereeeeeee soyunmuş cıscıbıl tam başlıcak bakmış ayaklarında çorapp çorabıda çıkarıyımmmı demişşşş utangaç utangaççç öbürüde gerek yok demiş öyle olmuş bitmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?