sabahtan beri gelmeeeeeeeeee gelmeeeeeeeee didim karı gene geldi yaw
çıktım bennnnnnnnnnn
he bacım sen şişeyi alacan eline iç suyu iççççççççççç diyecenn
sendeee hasta değilimmmmmmm turppppp gibiyimmm diyecennnnnnnnn
gelme patroniçe gelmeeeeeeeeeeeeeee gelmeeeeeeee gelmeeeeeeee
desem olurmu acabaaaa
he nurcikim onuda diyecem inşallahhhhhhhhhh inşallahhh
sabahtan beri gelmeeeeeeeeee gelmeeeeeeeee didim karı gene geldi yaw
çıktım bennnnnnnnnnn
he bacım sen şişeyi alacan eline iç suyu iççççççççççç diyecenn
ahanda süper buluş evet iyi akıl ettin yavrus valla hiç aklıma gelmemişti iç suyu iç iç iç ama çişe gitme tut çişi tut tut tutihatta uyu melike uyu uyu uyu,takma melike takmaaa,sallaaaa rahat ol camlar temiz görme melike evin mis gibi boşveeeer her yer pırıl pırıl,sallaaa girsin hobaaaaaa
bak ne güzel hipnoz oluyon canım sağolasın canım yaa var salgın hemde çokkk sizede çok geçmiş olsun canımmmm bir an önce iyileşir tosban inşallahhhh
hımm evet hep tut olmaz tut çişi tut tut sonra bi seferde hepsini foşlat hah bu oldu işteayy ilahiii çok güldümm buna tut çişi tut....tut tutda nereye kadar patlarsın mazallahh
hehe haklısın öyle diyecen sabahtan beri bende diyorum iyisin çiğdem takma çiğdem diye diye bu hale geldim
bak ne güzel hipnoz oluyon canım sağolasın canım yaa var salgın hemde çokkk sizede çok geçmiş olsun canımmmm bir an önce iyileşir tosban inşallahhhh
yavrum doktora gitmedin mi sen cidden hafife alma bak üsteler kronikleşir yapışır üzerine mazallah basit bişey sanıp ijhmal etme
şu koca horul horul uyuyunca banada bir ağırlık geliyo uyku bastırıyoo gidip yatsam iyi olacakk .yoksa esneye esneye ağzım yamulacakk.görüşürz kızlar:80::80::80:
hımm evet hep tut olmaz tut çişi tut tut sonra bi seferde hepsini foşlat hah bu oldu işte
hehe haklısın öyle diyecen sabahtan beri bende diyorum iyisin çiğdem takma çiğdem diye diye bu hale geldim
yavrum doktora gitmedin mi sen cidden hafife alma bak üsteler kronikleşir yapışır üzerine mazallah basit bişey sanıp ijhmal etme
yok gitmedim canım yaa bi kaç güne kalmaz geçer diyorum ya hadi bakalım hipnoz ediyorummm
arkadaşlar 1 hafta önce doktoruma kontrole gittim aynı zamanda 2 aydır korunmuyorum bir bebeğimiz olsun istiyoruz artık gelelim meseleye kontrolde herşeyin
çok sağlıklı olduğunu bir problem olmadığını söyledi pap smear testi yaptı dün sonucunu aldım ascus çıktı. Kolposkopi ve HPV-DNA testi yapacağını ondan sonra
kesin birşey söyleyebileceğini söyledi. Çok korkuyorum bebeğim olmayacak diye daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
selam kızlar,
aranızda klomen kullanan var mı?
gitmeden önce tatlı ibşey al çikolata şeker gibi belki hareket ettikçe görürler
yok iğne olmadım..
yumurtam kendiliğinden çatladığı için gerek kalmadı iğneye.
İlişki olması gereken günlerdede ilişkide bulunduk. Yani tutmuş olabilir de olmayabilir de.. Kahverengi akıntılarım falan oldu, sonra o da kesildi.
Emin değilim ,4 gün gecikti ..
Senin ne kadar gecikme olmuştu?
adet gecikmesinin bikaç nedeni olabilir
1. gebesin (evdeki testte çıkmasa bile tekrar başka marka ile yapmanı tavsiye ederim)
2.kist oluşabilir (yumurtan çatlamamış olabilir kiste dönüşmüş olabilir
3.stres...stresten beynine adet olmanı sağlayan hormonu salgılamaya izin vermez.
4. vb..
umarım hamilesindir.
95 bedenmiiçüşş inek memeli senii takılıyom heee gücenme sakınn
aa varmıymış hipnoz merkezii ...fiyatıda öğren bacım fiyatıda :86:
dün çiğdem msn üzerinden bir fal baktıda bende şahit oldum(su falına bakıyo) pek güzel şeyler söylemedi. çiğdemede biraz kızdı ..sende rüyada hoca çiğdeme bakıp kaşını çatıyor dedin ya o yüzden bir bağlantı olabilirmi dedim:44:neyse sana telefonda daha detaylı anlatır bakalım sen bir bağlantı kurabilecenmi
maalesef nevom kilom sadece göbek ve basenlerime yaramış .memelerim almıyo kilo :92rantısız bir vücudum var :95::95::95:
yanii demek oluyorki benim memişler süt bekliyor :86::86::86::86::86:
bence kız
aman hayırlı evlat olsunda dediğin gibi oğlanda kızda seninn :87::87::87:
meraba duru bacım
neeee inek memelimiikıskanma bakemmm memelerimi boğarım onlarla seni bak valla erkekler ne kadan çok büyük olursa yok demezler
aradım tülay kök diye bir hipnozcu mu denir:)) antalyada yeri asistan çıktı tele didim tüpten önce böle bi hipnozunuz varmı bu şekilde bir istek olmamıştı tam bilmiyorum bir sorayım geri dönüşl yapayım dedi.sonra aradı evet var ve bunun çok olumlu etkisi olduğunu söyledi bana tülay hanım didi.seansı 55 dk sürüyo ve 250 tl imiş çok yoğunlar hatta haftaya tamamen dolular ama başka hipnoz tedavileri için
göbek küçüllllllllllllll göbekk küçüllllllllllllllllllll
ahhh ahhh keşke bu kadar basit olsa kilolardan arınmak ama bunuda hipnoz ediyolarmış araştırırken gördüm
aklıma saçma sapan şeyler geliyorrrr
uyyyyy benimdeeeeeee bişeylerrrrr geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbuldum kızlar benim pc o kadan yavaşki çok bekliyom açılmasını sabah buraya giremedim
teknik servis yensi gelcek diyo çok eskiymiş sen nasıl çalışıyon bunda diyo
ayy inşallah en yakın zamanda yeni pc ne kavuşursun durucum
hımm evet hep tut olmaz tut çişi tut tut sonra bi seferde hepsini foşlat hah bu oldu işte
yok gitmedim canım yaa bi kaç güne kalmaz geçer diyorum ya hadi bakalım hipnoz ediyorummm
geçmiş olsun canım gidişat kötü gibi vitamin takviyesi falan al hemen canım toz olan ağrı kesiciler var onlardan içebilirsin
çiğdemm posta kutun doluuuuuu :94:
hemen boşaltayım canımcımmmm
kahveler geldiiii kahvenin yanınada çikolata güzel gider afiyet olsunnn
Eki Görüntüle 256835 Eki Görüntüle 256836
ohhh ellerine sağlıkkk çok lezzetli olmuşlarrrrHımm çikolatayaa bayılırımmm :76:
ohhh ellerine sağlıkkk çok lezzetli olmuşlarrrrHımm çikolatayaa bayılırımmm :76:
ya hala inatla söylüyorum şuu beğendim butonu geri dönsünnnnnnnnn
ya hala inatla söylüyorum şuu beğendim butonu geri dönsünnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?