Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he bacım sen şişeyi alacan eline iç suyu iççççççççççç diyecenn

sendeee hasta değilimmmmmmm turppppp gibiyimmm diyecennnnnnnnn

hehe haklısın öyle diyecen sabahtan beri bende diyorum iyisin çiğdem takma çiğdem diye diye bu hale geldim

gelme patroniçe gelmeeeeeeeeeeeeeee gelmeeeeeeee gelmeeeeeeee
desem olurmu acabaaaa

he nurcikim onuda diyecem inşallahhhhhhhhhh inşallahhh

sabahtan beri gelmeeeeeeeeee gelmeeeeeeeee didim karı gene geldi yaw
çıktım bennnnnnnnnnn

şu koca horul horul uyuyunca banada bir ağırlık geliyo uyku bastırıyoo gidip yatsam iyi olacakk .yoksa esneye esneye ağzım yamulacakk .görüşürz kızlar:80::80::80:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

Kedersiz,gizliyim,maiberf+,duru81+,kivancigdem+,lara_+,

:82::82::82::82:

Son düzenleme:
şu koca horul horul uyuyunca banada bir ağırlık geliyo uyku bastırıyoo gidip yatsam iyi olacakk .yoksa esneye esneye ağzım yamulacakk .görüşürz kızlar:80::80::80:

amma uykucusunuz beaa git sokul hadi sana da bahane gece nasıl uyuyyosun yaa gündüz uyuyunca valla baravo ben uyuyamıyorum ya böle zınk diye uyuyanlara çok uyuz oluyoruuuum.neyse hasete bağlamıyım hadi kuzum sen git mışıl mışıl uyu totonu ört de güzel rüyalar gör emi

geçmiş olsun bebekten önce diyebileceğim şey inşallah bu testler temiz çıkar ve kötü bişey yoktur

selam kızlar,
aranızda klomen kullanan var mı?

evet bende kullandım hatta 6 ay falan

kahveye yetiştim sanırım banada var kızlarrrrr
teklifsiz içtim ellerine sağlık çiğdemimmmm

çok ilginç bugün hiç yemediğim bir yemeği canım çekti TİRİT papatyamda izlemiştim
sabahta goguldan baktım severim ben öyle şeyleri canım çekti valla yemeden içmeden açılınca söyleyim didimm aklıma geldiii

BİRAZ GÜLELİM

ALINTIDIRRR...

eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…