Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he yaa akşam ola hayrola

abiye kuzu vardı bi zamanlar izliyormuydunuz bazen ben yanlış kelimeleri kullanırdım da eşim abiye kuzuu bu ya derdiii

günaydın herkesciklere naber nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar rABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHHH

amin inşallahhhhhhhhh iyiyiz senden naberrrrr

pc yavaş pc yavaş üfffffffffffffff
şu benim pc yide hipnoz edelim abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsun

abiye kuzu vardı bi zamanlar izliyormuydunuz bazen ben yanlış kelimeleri kullanırdım da eşim abiye kuzuu bu ya derdiii

Amin inşallahhhhhhhhh iyiyiz senden naberrrrr
tabiside izliyordum izlemezmiyim:89::89: ..mikemmel gülüyordum ama tutmadı kalktı dizi

Kızlar benimki gelmek üzere kahvaltıyı hazırlıyım yavaştan ..görüşürükkk :80::80::80::80:

bir şey yazcam diye göbeğim çatlıyo yaaa
bide geçmiş okumaya başladımmı sona gelemiyorum iş yerinde bölüyorlarda
evet jet hızı olsun jet hızı olsun hokussss pokuusssssss vııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

yok be çiğdemim balım olmadı nerdeeeeeeeeeee bir görseniz işkence resmen
1 ay diyorlar ama yılbaşını bulur bence benim gibi deişecek makine çok bana sıra zor gelir

ayyy tablo süperrr olmuşşşş ellerine sağlık bacımmm bide beni 1.sıraya koymuş canım benim yaaa inşallahh hepimiz teker teker diğer listeye geçicezzz

herkese selamlar hayırlı cumalar diliyorummm nasılsınız bakalımm

patron burda yanında misafiri var şuan hemen gelip göreyim sizi didimm

nurcik evet seans pahalı bencede zaten eşimi ikna etmem çok zor

yok be çiğdemim balım olmadı nerdeeeeeeeeeee bir görseniz işkence resmen
1 ay diyorlar ama yılbaşını bulur bence benim gibi deişecek makine çok bana sıra zor gelir

valla ablacım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim pc de öyleydi değiştirmediler inanmadılar bana sonra ben ameliyat olmuştum pc konusunda bilgili olan biri benim pc ye işi düşmüş sonra ben çiğdemin neden sinirli olduğunu ameliyata kaldığını anladım demiş oda arkadaşlarımda neden demişler ee baksana sabahtan beri pc başındayım kızın sinirli hastanelik olması normal ona anlayışlı davranın demiş ayy anlattılar bana da gülmüştüm sonunda dedim tee 1 sene sonra geldii ama yeni pc değillll bunada şükür hiç olmazsa eskisinden iyi diyorummm :)))

demi çok güzellllll olmuşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…