hoşbuldm canım inşallah o günleride görücez hayırlısıylabendeeeeeeeeetam hayalimdeki gibi hamiş olup bebişime hikayeler okumayı çok istiyordumm
he yaa akşam ola hayrola
günaydın herkesciklere naber nasılsınız bakalım herkese hayırlı cumalar rABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHHHHHHHHH
durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsunpc yavaş pc yavaş üfffffffffffffff
şu benim pc yide hipnoz edelim abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tabiside izliyordum izlemezmiyim:89::89: ..mikemmel gülüyordum ama tutmadı kalktı diziabiye kuzu vardı bi zamanlar izliyormuydunuz bazen ben yanlış kelimeleri kullanırdım da eşim abiye kuzuu bu ya derdiii
Amin inşallahhhhhhhhh iyiyiz senden naberrrrr
durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsun durunun bilgisayarı jet hızı olsun
tabiside izliyordum izlemezmiyim:89::89: ..mikemmel gülüyordum ama tutmadı kalktı dizi
Kızlar benimki gelmek üzere kahvaltıyı hazırlıyım yavaştan ..görüşürükkk :80::80::80::80:
bir şey yazcam diye göbeğim çatlıyo yaaa
bide geçmiş okumaya başladımmı sona gelemiyorum iş yerinde bölüyorlarda
evet jet hızı olsun jet hızı olsun hokussss pokuusssssss vııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
Tabloya bayıııılllddııııııımmmm
hayaletimiz yetermi sevomu acaba
inşşşşşşşşşşşşşşş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkamin inşallah
valla çıkaramadım :44::44:
yok be çiğdemim balım olmadı nerdeeeeeeeeeee bir görseniz işkence resmen
1 ay diyorlar ama yılbaşını bulur bence benim gibi deişecek makine çok bana sıra zor gelir
inşşşşşşşşşşşşşşş olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209 Eki Görüntüle 257209
ayyy tablo süperrr olmuşşşş ellerine sağlık bacımmmbide beni 1.sıraya koymuş canım benim yaaa inşallahh hepimiz teker teker diğer listeye geçicezzz
herkese selamlar hayırlı cumalar diliyorummm nasılsınız bakalımm
patron burda yanında misafiri var şuan hemen gelip göreyim sizi didimm
nurcik evet seans pahalı bencede zaten eşimi ikna etmem çok zor
ayy ayy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kadında pek hatunmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?