Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdem nereye gittin bacım napıyon nasılsınnngel bize birer kahve yap canım çok güzel oluyor senin kahvenn

oğ larada uçmuş
bu gün bende bi gariplik var kime selam versem uçuyor
ama ama ben çok üzgünüm canımda sıkılıyor:84:
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

selam canım geri geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorumnaber hayırdır canın neden sıkkınannat bakem gel omzumuza yyaslan şöyleeeee
hımm rahatsın yanii ne güzell

yok canım hiç değilim valla patron geldi ama patroniçe hala onun bilgisayarında her an gelebilirrayyyy ammada kafanızı şişirdim yaww bu konuda

dimek akşama erin herifin geliyorrhele anlat bakem neler yaptın nasıl hazırlandınnnnabowww gelirgelmez atlama hemen adam nefes alsın ecik

hiçte hazırlık yapmadım sinirlendim ona o yüzden bişeyde yapmıcam hakkını kaybetti yanii anlıyacağın
yarında arkadaşlarla adalara gidicem gezmeyee yeter beklediğim onu gerçi annemde memleketten geldi teyzemde gelemiş annemlere :26: bide bizim kuzenin yarın çocuk mevlütü var ayyy nereye gitceğimi şaşırdımm heee ama en çok istediğim yer arkadaşlarla gezmek çocuk mevlütünde şimdi bütün herkes bana soru soracak o yüzden daha da stres yapmak istemiyorum.bakalım olmazsa annemlede konuşayım ne diyecek

bu ay düzensizlik tekrarladı ondan canım sıkkın :93:
sıkma canını bişey yoktur 1 ay daha bekle gelecek ayda tekrarlarsa doktora gidersin canım

yazık kızzzzzzzz çok vicdansızsın sevooookendmi senin yerine koydum bir annnyok ben kıyamam olmıyı deniyom ama olmıyıııııııı

arkadaşlarla gezmeye git boşverr bu günlerde stres atmaya ihtiyacın var senin bence öyleee

bu ay düzensizlik tekrarladı ondan canım sıkkın :93:
sıkma canını bişey yoktur 1 ay daha bekle gelecek ayda tekrarlarsa doktora gidersin canım

yazık kızzzzzzzz çok vicdansızsın sevooookendmi senin yerine koydum bir annnyok ben kıyamam olmıyı deniyom ama olmıyıııııııı

arkadaşlarla gezmeye git boşverr bu günlerde stres atmaya ihtiyacın var senin bence öyleee

canalrım acil çıkıyorum hiç takip edemedim sizleriiii bugün işlerim yoğunlaştı arkadaş geldi gitti derken akşam oldu tuvalaete bile gidemedim afedersiniz
hadi bana baş baş hepsinizi öper kaçarımmm

duru bacım facede yumurta paylaşımını burda da açıklasaydın yabizi cahil bırakıyon herşeyi sonradan öğrettiriyonbizimde katkımız olurdu kampanyayaaa

canalrım acil çıkıyorum hiç takip edemedim sizleriiii bugün işlerim yoğunlaştı arkadaş geldi gitti derken akşam oldu tuvalaete bile gidemedim afedersiniz
hadi bana baş baş hepsinizi öper kaçarımmm

iyi canım haydi güle güle pazartesi görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…