selam cancazım yoh patron çıktı patroniçe onun bilgisayarındaa
canım kusura bakma ben o mesajı yazdığımda senin ismin filan yazmıyordu yazaryazmazda hemen çıktım valla görmedim ismini
oğ larada uçmuş
bu gün bende bi gariplik var kime selam versem uçuyor
ama ama ben çok üzgünüm canımda sıkılıyor:84:
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
selam canım geri geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorumselam lara :79:
hımm rahatsın yanii ne güzell
selam canım geri geldim ama ne kadar kalırım bilmiyorumnaber hayırdır canın neden sıkkın annat bakem gel omzumuza yyaslan şöyleeeee
yok canım hiç değilim valla patron geldi ama patroniçe hala onun bilgisayarında her an gelebilirrayyyy ammada kafanızı şişirdim yaww bu konuda
dimek akşama erin herifin geliyorrhele anlat bakem neler yaptın nasıl hazırlandınnnn abowww gelirgelmez atlama hemen adam nefes alsın ecik
sıkma canını bişey yoktur 1 ay daha bekle gelecek ayda tekrarlarsa doktora gidersin canımbu ay düzensizlik tekrarladı ondan canım sıkkın :93:
hiçte hazırlık yapmadım sinirlendim ona o yüzden bişeyde yapmıcamhakkını kaybetti yanii anlıyacağın
yarında arkadaşlarla adalara gidicem gezmeyee yeter beklediğim onugerçi annemde memleketten geldi teyzemde gelemiş annemlere :26: bide bizim kuzenin yarın çocuk mevlütü var ayyy nereye gitceğimi şaşırdımm heee ama en çok istediğim yer arkadaşlarla gezmek çocuk mevlütünde şimdi bütün herkes bana soru soracak o yüzden daha da stres yapmak istemiyorum.bakalım olmazsa annemlede konuşayım ne diyecek
sıkma canını bişey yoktur 1 ay daha bekle gelecek ayda tekrarlarsa doktora gidersin canımbu ay düzensizlik tekrarladı ondan canım sıkkın :93:
hiçte hazırlık yapmadım sinirlendim ona o yüzden bişeyde yapmıcamhakkını kaybetti yanii anlıyacağın
yarında arkadaşlarla adalara gidicem gezmeyee yeter beklediğim onugerçi annemde memleketten geldi teyzemde gelemiş annemlere :26: bide bizim kuzenin yarın çocuk mevlütü var ayyy nereye gitceğimi şaşırdımm heee ama en çok istediğim yer arkadaşlarla gezmek çocuk mevlütünde şimdi bütün herkes bana soru soracak o yüzden daha da stres yapmak istemiyorum.bakalım olmazsa annemlede konuşayım ne diyecek
canalrım acil çıkıyorum hiç takip edemedim sizleriiii bugün işlerim yoğunlaştı arkadaş geldi gitti derken akşam oldu tuvalaete bile gidemedim afedersiniz
hadi bana baş baş hepsinizi öper kaçarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?