Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

listede serapın güzellliğineee bayıldımmm bide nevomun resmineee süperrrr hepsi güzelde içlerinden en çok beğendiklerimm onlarr elleri dert görmesin bacımın en kısa zamanda elleri kolları bebelerle dolsun

aşk olsun beni niye yazmadın listede:44:ben bebek özlemi çekmiyormuyum
Hayırlı cumalar
rabbim gönlünüzün muradını hakkınızda hayırlı eylesin
benimde adtlerimi bi düzene soksun ne olur canım yine çok sıkkın
3 aydır düzenli oluyordum dün yine bi garip oldu adet olup almadığınıda anlayamıyorum
afedersiniz tuvalete oturunca peçeteye kahverengi leke bulaşıyor iç çamaşırımı batırmıyor 2 gündür böyle adetime 8 gün var neyin nesi bu:26:
nevbaharın dediği gibi adetlerim düzene girecek bu lekelenme geçecek diye kendimi hipnoz edebilirmiyim düşünce gücüyle yenebilirmiyim aceba:44:
hiç sanmıyorum negatif enerji doluyum acayip gerildim yine aynı sıkıntılar başlıyor diye hoş bide çaresini bulabilsem.
ben bi geçmişe dalıp geliyorum:80:

tünaydınnnnnn güzellerr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz akemmm cuma selasııı okunuyoo burdaa rabnbim hgepimize en yakın zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh sevo bu aradaaa eşin sürpiz yapıp geldimii merak ettim nurcikin hissleri dogru çıktımı diyeeee

canım nurcik unuttuğum olabilir kusura bakmayın demişti alel acele ile yaptı aklına gelenleri yazmış ekler senide gelince merak etme

adet düzensizliğin bence ve büyük ihtimal kilon yüzünden hormonların yüzünden oluyodur umarım bu lekelenme güzel haberler öncesi içindir canım ama adette olursan bence dikkat edip kilo vermen gerektiğini düşünüyorum ozaman adetlerin düzenleşmeye başlar diye düşünüyorum kendi fikrimce canım

tünaydınn canım eh işte iyiyim sanırımmm ben aminnnn inşallahhh canımm
yok canım gelmedi zaten akşam aradım ben arkadaşta kalıcam didim gerçi kalamadımda ozaman gelemeyeceğini anladım erkek milleti böle ince fikirli olurmu yaa olsada bana denk gelmez bugün geliyo canım kısmetse eşim

seyhan o yazıyı geçmişi okumadan yazmıştım okuyunca gördüm.
haklısın kilolarımdan olabilir ama ben 4 kilo verdim nasıl gitti anlamadım şuan 83 kiloyum nekadar çok demi
kilo demişken dün fatoşu 80-89 aralığı beraber kilo verelim topiğinde gördüm
ben orayı takip ederim fakat ordakilerin gün içinde yediklerini ben bi öğünde yiyorum onun için o listeye girmek kısmet olamadı.

afiyet olsun ballarım
ama lütfen yemelere dikat edelim sonra kilo alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

herkese hayırlı bol bereketli bir cuma diliyorum,nasılsınız hatun kişiler .hiç halim yok ama geldim yinede tarif bakarken sizide görmeden giymiyim dedim,geceden beri feci başım ağrıyor ilaç da içemeyince ceset gibi kıvrandım yatakta,toceye dedim parol al gel diye bakalım keserse tabi,neyse tarif dedimde canım patatesli börek bide çiğköfte istedi dedim yarın yapayım bari,çiğköfte yumurtalı yapardım ben hep soğanını ince ince doğrayıp bir buçuk saat yoğururdum ama şimdi o kadar uğraşmak istemiyorum,patatesli bi çiğköfte tarifi buldum onu deniycem yarın şimdi malzemem yok evde..

selan kızlar nabersinizzzzz
maiberf geçmiş olsun canımmmmmpatates demişken :26atatesi yuvarlak dilim yap ve alnına birkaçtanesini döşe bişeyle bağla ben hiç denemedim ama iyi gelir diye duydum dene istersennn kacakarı uygulamasıınııı

dost acı söyler kilon hala çok canım kendini kısıtlaman lazım sen çok hamur işide yapıyosun kendini şartlandırman ve kesmen lazım hamuru ekmeği kessen bile farkını görürsün

seyhan demek sen hayaletsin geldiğimden beri ışığın yanmıyor ama sen cevap yazıyorsun valla hoş bir ayrıcalık benim böyle bir özelliğim olsaydı +18 cinsel içerikli konulara dalış yapardım hemen

evet gizli modunda olabiliyorumm eee gezmiyommu zannediyonn gerçi oralara girmem için illa gizlenmem lazım değil utanmam öle şeylerden

sağol canım iyiyiz sen nasılsın dicem ama başın ağrıyomuş geçmiş olsun eğer sinüslerle alakalı birşey ise kaş arasındaki derini güzelce tut sıkarak 20 sn beklet bikaç kere yap doktor göstermişti geçende tv de..
yaa sana çiğ köfte dokunabiliri çok baharatlı
patatesli börek tarifide istiyonmu bakemm yardımcı olabilirim

selam laracım iyiyiz sen nasılsın patroniçen nerdeee

selam cancazım yoh patron çıktı patroniçe onun bilgisayarındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…