Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm sağol canım bilgiler için

tamam git gel bakalım merak ettim :26:

lara hayırlı olsun sevindim senin adına inşallah işi daim olurda sende tedavine başlarsın artık çok bekledin

çiğdem canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur
inşallahh paptyam inşallahhh
hımm benim normal adet zamanım yarın ilacı geç başlattırdı izin zamanıma denk gelsin diye yaptık böle. bakalım ben ne zaman olucam
inşallah tamda istediğin tarihte olursun bacımm:26: stres yapıpta geciktirme olurmuu
bigilendirdiğin için teşekkür ederim deniycem

bencede yap canım bu karışımı belki işe yarar

şifammmmmmmm aşağıda seni görüyorum yawrum çok öperim seni ama ben çıkıyorum artık bacım patroniçe anca kalkıp gitti bende göz atmadan kapamayım didim

haydi hepinize iyiakşamlarrrr yarın görüşürüzz herkesi öperim ve kaçarımm

şifa bir yıl çok uzun bir süre sen bayramlardadamı gitmiyorsun niye hayırdır memleketin çokta uzak değil
bayramlarda gitmiyorum değil tatlım gidemedim bu bayram (mesele mesafe değil ) herşey nasip olmuyor kimi zaman

geçmiş olsun tatlım bende tuzu kaçıranlardanım :18:

şifam çiğdem tşk ettim evet eşim geldi sağolun

herkeseee günaydınlarrrrr
şimdi sırada hamişlik müjden olacak tebrikler yağacak sana

canlar sağolunnnn inşşşşşşşşşşşşş

aaaa hemşom canım gözün aydın daha iyi olmuş hayırlı olsun , kızz yoksa aynımı başlıcazzz bizde tahminen 2 ay sonra başlıcazz tedaviye

canım napayım bugün ev temizliğiyle meşguldüm

bende varım Nurcik inşşş hemşom sen ben aynı ana denk geliriz canım o testler ne :26: geçmiş olsun

çok sevindim cnm kursiyer Nurcik çok iii gelecek bak gör

çörek otu bal tarçını deneyip çoğu kişi hamile kaldı bilginize
inşallah bizlerede şifa olur

süt buharına oturduktan sonramı cinsel birleşme yaşanacak? eğer öyleyse sıcaklık spermleri öldürür diye biliyorum?:44:
bende denemiştim buharlı yöntemi :26::26: bilemiyorum ki siperm hiç zarar görmeden canlı kalsa

adetin bittikten sonra başla 12 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal çörek otu tarçın 12.ci gün bırak klomenden 2 kat daha fazla etkisi warmış
amaninn günü saatidemi varmış :26: sağol cnm detay için

rica ederim ayrıca yanında kuru incirde ye yumurtaları baya büyütüp çatlatıyo
kuru inciri kuru kuru yiyecek miyiz yoksa incir küründenmi bahsediyorsun :26:

süt ve sarımsak buharına adet bittikten sonra kaçıncı gün oturmak gerekiyor?
hiç bir fikrim yok malesef

cnm hemşom yaa bende 2 gündür senin çıkış saatine geliyorum napıyım işte fırsat bulamadaım öptümmm

geçmiş olsun kuzzum şimdi daha iyisindir inş.
ama bir okadar da mutluyum kocişim sabit aylıklı bir işe başladı :87::87: çok iyi gelecek bu iş bize ve bir iki ay içinde borçları toparlayıp tedavime başlayacağımmmmmmmmm
hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına

tubişş kımız nasıl halay çekiyomu
iyi canım çok şükür kolbastıya devam
sen nasılsın canımmm

hayır çiğ yiyosun kuru inciri.tarçın bal ve çorek otuyla ye hem büyütüyo yumurtayı hemde çatlatıyo ben etkisini gordum ama bebeğim tutunamadı bu aydan sonra dewam edecem

çörek otu bal tarçını deneyip çoğu kişi hamile kaldı bilginize

bir çok insan hamile kaldı benimde nur topu gibi kisitim olmuştu ballı karışımdan sonraaaa
ama o ay 8 yumoşum olmuştu dr bile çok şaşırdı

bir çok insan hamile kaldı benimde nur topu gibi kisitim olmuştu ballı karışımdan sonraaaa

normalde bu karışım adetin 2.ci günü başlıyo ama çok yumurta oluşturduğu için adetten sonra yenilmesi gerekiyomuş diye duydum ben yumurtladığımı hissetmiştim sol tarafımda çok ilginç bi ağrı oluşmuştu ve karıncalanma olmuştu etkisi çok bu karışımın ayrıca oluşan kistler hamileliğe engel deilmiş adetle beraber atıyomuşşsun onları doktor dedi

hayır çiğ yiyosun kuru inciri.tarçın bal ve çorek otuyla ye hem büyütüyo yumurtayı hemde çatlatıyo ben etkisini gordum ama bebeğim tutunamadı bu aydan sonra dewam edecem
tamam cnm bende denicem teşekkürler bu arada geçmiş olsun üzülme sonuçta şükürler olsun ki tedavisiz hamiş olabiliyomuşsun tez zamanda inşş yeniden yüzün güler

bal her derde deva olarak bilinizr cnm benim yaaa onlarla geçmiş olsun inşş bizlerdede işe yarıcakk annecikler kulübünde yazışıcaz bundan sonraa

yumurtlama sorunu olanlar adetin 2.ci günü başlasın inanın uzun zamandır hamile kalamıyodum bu karışımdan sonra bebek oldu ama tutunamadı malesef rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah vesile olurum sizlerede

cnm benim kafam karıştı yaaaa:44::44: hangisine hangi gün başlanıyor ve kaç kullanıp ara verilecek :26: incir ve bal dan bahsediyomm

cnm benim kafam karıştı yaaaa:44::44: hangisine hangi gün başlanıyor ve kaç kullanıp ara verilecek :26: incir ve bal dan bahsediyomm

bende çok yumurta oluştu adetin 2.ci günü başlamıştım normaldede zaten yumurta oluşumu adetin 2.ci günü başlarmış ben bu karışımı adetimin 2.ci günü uygulamaya başladım ve yararını gördüm yalnız 12 gün yenilecek

yani hem bal ve hem incire adetin 2. günü başlanıp 12 gün yenecek değilmi

yani hem bal ve hem incire adetin 2. günü başlanıp 12 gün yenecek değilmi

bak dur tarifini verım sana bal çörek otu ve tarçından 1'er tatlı kaşığı koyuyosun sabah ve akşam aç karnına yiyosun bu karışımın yanında kuru incir yiyosun adetin 2.ci günü başla 12 gün ye bu karışımı oke

unutmadan soyleyim çörek otunu tüm yutma dişlerinin arasında ez acısı gelsin şifası ordaymış

bal çörek otu ve tarçınşı malzemeden süresiz yiyecezzz öylemi :26: inciri anladımda bal kaldı kafada soru işaretleriyle :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…