- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben hapı bıraktıktan sonra 4.gün adet olurum her doğum kontrol hapı kullandığımda böyle olur
1 hafta içinde olman gerekiyor öyle biliyorum ama nerden biliyorum bi keresinde dra sormuşum en geç 1 haftaya kadar adet olursun demişti umarım hemencecik olursunnnn sevommm
teşeküür ederim canımmm
canlarım ben şimdi çıkıyorum dua edin oldumu hepinizi öperim ben şimdi dra gidecemm muck muck muck
bigilendirdiğin için teşekkür ederim deniycem
süt ve sarımsak buharına adet bittikten sonra kaçıncı gün oturmak gerekiyor?
inşallahh paptyam inşallahhhlara hayırlı olsun sevindim senin adına inşallah işi daim olurda sende tedavine başlarsın artık çok bekledin
çiğdem canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur
inşallah tamda istediğin tarihte olursun bacımm:26: stres yapıpta geciktirme olurmuuhımm benim normal adet zamanım yarın ilacı geç başlattırdı izin zamanıma denk gelsin diye yaptık böle. bakalım ben ne zaman olucam
bigilendirdiğin için teşekkür ederim deniycem
bayramlarda gitmiyorum değil tatlımşifa bir yıl çok uzun bir süre sen bayramlardadamı gitmiyorsun niye hayırdır memleketin çokta uzak değil
geçmiş olsun tatlım bende tuzu kaçıranlardanım :18:günaydın canlarımm nasılsınızzz beni sorarsanız iyi değilim zaten tansiyonu düşük olan bi insan sen kalk tuzu kess çok tuzlu yiyor kullanıyormuşumm sonrada baş dönmesi kusma dün patlak verdi dün sağlık kabine gittik evime en yakın olana tansiyonum çok düşmüş ne tuzlu ayran içebildim nede başka bişey bide hafta sonları 2 gün misafirlerim vardı dün daha kötüydüm toplam 3 kere durmadan midemi boşalttım yediğimi çıkardım bugün sbah işe zor attım kendimi iş arkadaşta ateşin çok yüksek dedi gittim hemen beze buz gibi suyla ıslatıp enseme koydum sanırım biraz iyiyim şimdide çubuk kraker yiyorummm iştee böyleeeeee
şimdi sırada hamişlik müjden olacak tebrikler yağacak sanaşifam çiğdem tşk ettim evet eşim geldi sağolun
herkeseee günaydınlarrrrr
canlar sağolunnnn inşşşşşşşşşşşşş
aaaa hemşom canım gözün aydın daha iyi olmuş hayırlı olsun , kızz yoksa aynımı başlıcazzz bizde tahminen 2 ay sonra başlıcazz tedaviyekızlar bende çokkkkk yorgunum 4 gündür uykusuzum4 gündür ayrı misafrlerim vardı gece 2 lere kadar oturduk dünde pazar güya dinlenecez ya ama biz salak gibi sabahın 6:30 unda kalkıp balığa gittik:26: akşam eve geldik ve annemler geldi onlarda 12 de kalktılar biz gene uykusuz ve yorgunnn kalktık geldikk kafam düşecek şimdii masayaaaaa
ama bir okadar da mutluyum kocişim sabit aylıklı bir işe başladı :87::87: çok iyi gelecek bu iş bize ve bir iki ay içinde borçları toparlayıp tedavime başlayacağımmmmmmmmm
canım napayım bugün ev temizliğiyle meşguldümAkidelerim minnoşlarım kuzularım Günaydıııınnnnnn
nurcik geçmiş olsun canım yanık fenadır
sevom kavuştunmu kocişine allah ayırmasın canım
lara misafirmi vardı misafir evin bereketidir canım olsun gelsinler
çğdem tansiyonun düşmüş geçmiş olsun şimdi iyimisin
şifam naparsın
papatya yeni evine alıştınmı
tubiişş tatlı anniş nasılsın şekerim kızımız nasıl halay çekiyomu
yeter evlilik yıldönümüz kutlu olsun
kızlar sizlerde iyisinizdir umarım
bende varım Nurcik inşşş hemşom sen ben aynı ana denk gelirizgünaydın kızlar nasılsınız bakem.
.geçmiş olsundileklerini sunan herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum sağolun var olun
hastaneden geliyorum t3 t4 tahlillerimi yaptırdım yarın çıkacakmış sonucum
çiğdemmmm geçmiş olsun balımm benimm
misafirlermi yordu bu kadar düştü tansiyonun? izin almaya çalış git muhakka doktoruna
yetercimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere
yanlız geçirdiğiniz son yıldönümünüz olur seneye karnında veya kucağında bebişinle kutlarsınız inşallah
sevom gözün aydın kocişkon gelmiş:) Allah ayırmasın bir daha bacım bir ömür boyu hep böyle siyam ikizi gibi kalın inşallah :)
bu arada benim hislerim bu aralar arızalı herhal eşin o akşam gelmemiş :95:
laramm çok sevindim canım ,eşinin işi bir düzene girmiş sonunda ..belkide seninle aynı zamanlarda tedavi oluruz hee ne dersin
çok sevindim cnm kursiyer Nurcik çok iii gelecek bak görbugün halk eğitim merkezine gidecem kızlar.örgü kursu varsa örgüye yazılacam yoksada ya takı yada piko kursuna gidecem ..evde dört duvar arasında sıkıldım :97:kafamı biraz dağıtmam lazım ,evde gün boyu ne yapacağımı şaşıryorum en azından aktivite olur benim için bakalım inşallah yazılırım eşimin okul çıkışını bekliyorum onunla beraber gidecem :93::93::93:
inşallah bizlerede şifa olurçörek otu bal tarçını deneyip çoğu kişi hamile kaldı bilginize
bende denemiştim buharlı yöntemi :26::26: bilemiyorum ki siperm hiç zarar görmeden canlı kalsasüt buharına oturduktan sonramı cinsel birleşme yaşanacak? eğer öyleyse sıcaklık spermleri öldürür diye biliyorum?:44:
amaninn günü saatidemi varmış :26: sağol cnm detay içinadetin bittikten sonra başla 12 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal çörek otu tarçın 12.ci gün bırak klomenden 2 kat daha fazla etkisi warmış
kuru inciri kuru kuru yiyecek miyizrica ederim ayrıca yanında kuru incirde ye yumurtaları baya büyütüp çatlatıyo
hiç bir fikrim yok malesefsüt ve sarımsak buharına adet bittikten sonra kaçıncı gün oturmak gerekiyor?
cnm hemşom yaa bende 2 gündür senin çıkış saatine geliyorumşifammmmmmmm aşağıda seni görüyorum yawrumçok öperim seni ama ben çıkıyorum artık bacım patroniçe anca kalkıp gitti bende göz atmadan kapamayım didim
haydi hepinize iyiakşamlarrrr yarın görüşürüzz herkesi öperim ve kaçarımm
geçmiş olsun kuzzum şimdi daha iyisindir inş.günaydın canlarımm nasılsınızzz beni sorarsanız iyi değilim zaten tansiyonu düşük olan bi insan sen kalk tuzu kess çok tuzlu yiyor kullanıyormuşumm sonrada baş dönmesi kusma dün patlak verdi dün sağlık kabine gittik evime en yakın olana tansiyonum çok düşmüş ne tuzlu ayran içebildim nede başka bişey bide hafta sonları 2 gün misafirlerim vardı dün daha kötüydüm toplam 3 kere durmadan midemi boşalttım yediğimi çıkardım bugün sbah işe zor attım kendimi iş arkadaşta ateşin çok yüksek dedi gittim hemen beze buz gibi suyla ıslatıp enseme koydum sanırım biraz iyiyim şimdide çubuk kraker yiyorummm iştee böyleeeeee
ama bir okadar da mutluyum kocişim sabit aylıklı bir işe başladı :87::87: çok iyi gelecek bu iş bize ve bir iki ay içinde borçları toparlayıp tedavime başlayacağımmmmmmmmm
iyi canım çok şükür kolbastıya devamtubişş kımız nasıl halay çekiyomu
çörek otu bal tarçını deneyip çoğu kişi hamile kaldı bilginize
bir çok insan hamile kaldı benimde nur topu gibi kisitim olmuştu ballı karışımdan sonraaaa
ama o ay 8 yumoşum olmuştu dr bile çok şaşırdı
tamam cnm bende denicem teşekkürler bu arada geçmiş olsun üzülme sonuçta şükürler olsun ki tedavisiz hamiş olabiliyomuşsunhayır çiğ yiyosun kuru inciri.tarçın bal ve çorek otuyla ye hem büyütüyo yumurtayı hemde çatlatıyo ben etkisini gordum ama bebeğim tutunamadı bu aydan sonra dewam edecem
bal her derde deva olarak bilinizrbir çok insan hamile kaldı benimde nur topu gibi kisitim olmuştu ballı karışımdan sonraaaa
ama o ay 8 yumoşum olmuştu dr bile çok şaşırdı
tamam cnm bende denicem teşekkürler bu arada geçmiş olsun üzülme sonuçta şükürler olsun ki tedavisiz hamiş olabiliyomuşsuntez zamanda inşş yeniden yüzün güler
bal her derde deva olarak bilinizrcnm benim yaaa onlarla geçmiş olsun inşş bizlerdede işe yarıcakk annecikler kulübünde yazışıcaz bundan sonraa
normalde bu karışım adetin 2.ci günü başlıyo ama çok yumurta oluşturduğu için adetten sonra yenilmesi gerekiyomuş diye duydum ben yumurtladığımı hissetmiştim sol tarafımda çok ilginç bi ağrı oluşmuştu ve karıncalanma olmuştu etkisi çok bu karışımın ayrıca oluşan kistler hamileliğe engel deilmiş adetle beraber atıyomuşşsun onları doktor dedi
cnm benim kafam karıştı yaaaa:44::44: hangisine hangi gün başlanıyor ve kaç kullanıp ara verilecek :26:incir ve bal dan bahsediyomm
yani hem bal ve hem incire adetin 2. günü başlanıp 12 gün yenecek değilmibende çok yumurta oluştu adetin 2.ci günü başlamıştım normaldede zaten yumurta oluşumu adetin 2.ci günü başlarmış ben bu karışımı adetimin 2.ci günü uygulamaya başladım ve yararını gördüm yalnız 12 gün yenilecek
yani hem bal ve hem incire adetin 2. günü başlanıp 12 gün yenecek değilmi
bak dur tarifini verım sana bal çörek otu ve tarçından 1'er tatlı kaşığı koyuyosun sabah ve akşam aç karnına yiyosun bu karışımın yanında kuru incir yiyosun adetin 2.ci günü başla 12 gün ye bu karışımı oke
bal çörek otu ve tarçınşı malzemeden süresiz yiyecezzz öylemi :26:bak dur tarifini verım sana bal çörek otu ve tarçından 1'er tatlı kaşığı koyuyosun sabah ve akşam aç karnına yiyosun bu karışımın yanında kuru incir yiyosun adetin 2.ci günü başla 12 gün ye bu karışımı oke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?