çok çok geçmiş olsun canım sırf tuz olayından mı bu hale geldinnateşin neden çıktıkii anlamadımm aman dikkat et kendine eğer tansiyonun düşükse canım kesme bari tuzu
herkese günaydınnnnn
nurcikim geçmiş olsun canımallahtan ucuz atlatmışsın
çiğdemcim sanada geçmiş olsun bebekimmacaba üşüttünmü tansiyonun düşükse neden ateşin var canım, dikkat et kendinee
sevommmmmmmm gözün aydın kocacınla kavuşmuşsunuzzz:24
yeterim evilik yıldönümünz kutlu olsun canımmmmsağlıklı uzun yıllarr
sen nasılsın duru bacım bilgisayarın değişmedimi :26:Akidelerim minnoşlarım kuzularım Günaydıııınnnnnn
nurcik geçmiş olsun canım yanık fenadır
sevom kavuştunmu kocişine allah ayırmasın canım
lara misafirmi vardı misafir evin bereketidir canım olsun gelsinler
çğdem tansiyonun düşmüş geçmiş olsun şimdi iyimisin
şifam naparsın
papatya yeni evine alıştınmı
tubiişş tatlı anniş nasılsın şekerim kızımız nasıl halay çekiyomu
yeter evlilik yıldönümüz kutlu olsun
kızlar sizlerde iyisinizdir umarım
günaydın kızlar nasılsınız bakem.
.geçmiş olsundileklerini sunan herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum sağolun var olun
hastaneden geliyorum t3 t4 tahlillerimi yaptırdım yarın çıkacakmış sonucum
çiğdemmmm geçmiş olsun balımm benimm
misafirlermi yordu bu kadar düştü tansiyonun? izin almaya çalış git muhakka doktoruna
yetercimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere
yanlız geçirdiğiniz son yıldönümünüz olur seneye karnında veya kucağında bebişinle kutlarsınız inşallah
sevom gözün aydın kocişkon gelmiş:) Allah ayırmasın bir daha bacım bir ömür boyu hep böyle siyam ikizi gibi kalın inşallah :)
bu arada benim hislerim bu aralar arızalı herhal eşin o akşam gelmemiş :95:
laramm çok sevindim canım ,eşinin işi bir düzene girmiş sonunda ..belkide seninle aynı zamanlarda tedavi oluruz hee ne dersin
bugün halk eğitim merkezine gidecem kızlar.örgü kursu varsa örgüye yazılacam yoksada ya takı yada piko kursuna gidecem ..evde dört duvar arasında sıkıldım :97:kafamı biraz dağıtmam lazım ,evde gün boyu ne yapacağımı şaşıryorum en azından aktivite olur benim için bakalım inşallah yazılırım eşimin okul çıkışını bekliyorum onunla beraber gidecem :93::93::93:
güle güle sevooo
çiğdemim git canım doktara imkanlarını zorlaa
Akidelerim minnoşlarım kuzularım Günaydıııınnnnnn
nurcik geçmiş olsun canım yanık fenadır
sevom kavuştunmu kocişine allah ayırmasın canım
lara misafirmi vardı misafir evin bereketidir canım olsun gelsinler
çğdem tansiyonun düşmüş geçmiş olsun şimdi iyimisin
şifam naparsın
papatya yeni evine alıştınmı
tubiişş tatlı anniş nasılsın şekerim kızımız nasıl halay çekiyomu
yeter evlilik yıldönümüz kutlu olsun
kızlar sizlerde iyisinizdir umarım
günaydın kızlar nasılsınız bakem.
.geçmiş olsundileklerini sunan herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum sağolun var olun
hastaneden geliyorum t3 t4 tahlillerimi yaptırdım yarın çıkacakmış sonucum
çiğdemmmm geçmiş olsun balımm benimm
misafirlermi yordu bu kadar düştü tansiyonun? izin almaya çalış git muhakka doktoruna
yetercimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere
yanlız geçirdiğiniz son yıldönümünüz olur seneye karnında veya kucağında bebişinle kutlarsınız inşallah
sevom gözün aydın kocişkon gelmiş:) Allah ayırmasın bir daha bacım bir ömür boyu hep böyle siyam ikizi gibi kalın inşallah :)
bu arada benim hislerim bu aralar arızalı herhal eşin o akşam gelmemiş :95:
laramm çok sevindim canım ,eşinin işi bir düzene girmiş sonunda ..belkide seninle aynı zamanlarda tedavi oluruz hee ne dersin
bugün halk eğitim merkezine gidecem kızlar.örgü kursu varsa örgüye yazılacam yoksada ya takı yada piko kursuna gidecem ..evde dört duvar arasında sıkıldım :97:kafamı biraz dağıtmam lazım ,evde gün boyu ne yapacağımı şaşıryorum en azından aktivite olur benim için bakalım inşallah yazılırım eşimin okul çıkışını bekliyorum onunla beraber gidecem :93::93::93:
canlarım ddra gittim geldim çok teşekkür ederim sağolun tansiyonum hala çok düüşükmüş dr bol su içeceksin dedi bulantı kusma içinde nörolojiye gitmemi söyledi bende kadın doğum dr umu aradım dr um sağolsun bu sefer akıllı davrandı hastaneye gel öğleden sonra dedi zaten şimdi gitsem öğle tatili zor sıkılacam orada 1 den sonra çıkıp gidecem ve ben hala bişey yiyemiyorum çubuk krakeri zor yiyorum midm kalkıyor
laracımm hayırlı olsun demek eşin sabit maaşlı yere girdi ne güzell..ozman dükkan açmıyonuz dimi kredi falan çekmemiştiniz dimi..hadi hayırlsııyla az kaldı ozaman tedavineee
nurcikimm nasılsın bakım ne tahlili yaptırdın anlamadım öle..
kurs olayı çok iyi fikir canım çok iyi olur değişiklik başka arkadaş ortamı falan iyi gelir.
durucumm çok sağolasın sen nasılsın bakalımm hiç sesin soluğun çıkmıyii
haberlerini bekliyoruz canımm kötü bişey yoktur endişelenme sakın tamammmı bakalım doktorun ne diyecek
bacım çok sağollyok kredi felan çekmemiştik sevom bu iş çıktı bir süredir gündemdeydi zaten ama muallaktaydı çokk şükür başladı 3 gündür devam ediyor ssk sıda bugün başlıcak inşallah uzun soluklu bişey olurr iyi gelecek bize inşallah bir an önce tedaviye başlıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?