- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
bacım çok sağollyok kredi felan çekmemiştik sevom bu iş çıktı bir süredir gündemdeydi zaten ama muallaktaydı çokk şükür başladı 3 gündür devam ediyor ssk sıda bugün başlıcak inşallah uzun soluklu bişey olurr iyi gelecek bize inşallah bir an önce tedaviye başlıcammm
kızlar şu aşılama hakkında bir bilginiz var mı? Yani devlet hastanelerinde devlet karşılıyormu karşılamıyorsa çokmu pahalııı ?
eğer kriterleriniz uyuyor ise aşılamayı devlette yaptırabiliyosun
özel hastanelerde 700 tl den başlar 2000 tl ye kadar çıkar
canım yaaww:94::94::94:inşallah önem bişey yoturr, çubuk kraker iyi gelir canım yemeye devam et aradada tuzlu ayran iç tekrar geçmiş olsuncanlarım ddra gittim geldim çok teşekkür ederim sağolun tansiyonum hala çok düüşükmüş dr bol su içeceksin dedi bulantı kusma içinde nörolojiye gitmemi söyledi bende kadın doğum dr umu aradım dr um sağolsun bu sefer akıllı davrandı hastaneye gel öğleden sonra dedi zaten şimdi gitsem öğle tatili zor sıkılacam orada 1 den sonra çıkıp gidecem ve ben hala bişey yiyemiyorum çubuk krakeri zor yiyorum midm kalkıyor
seviyoz biz balık tutmmayı kafa dağıtıyor bacımmmmlaracım yorgun ve uykusuzsunn demekk baya yoğun geçirmişsinizz aboww hiç kalkamam sabah 6,30 da balık tutmak için :26: ne güzel ikinizde seviyonuz demek..
hımm patates iyi geliyo demek not ettim beynime
hayırlı olsun laracımmm demek işe girdiii hayırlı olsun tekrar çok sevindim tedaviye de az kaldıııı desenee
kızlar şu aşılama hakkında bir bilginiz var mı? Yani devlet hastanelerinde devlet karşılıyormu karşılamıyorsa çokmu pahalııı ?
canım yaaww:94::94::94:inşallah önem bişey yoturr, çubuk kraker iyi gelir canım yemeye devam et aradada tuzlu ayran iç tekrar geçmiş olsun
seviyoz biz balık tutmmayı kafa dağıtıyor bacımmmmdünya hallerinin hiç birini aklına getirmiyosun onunla uğraşırken hem spor hem güzel bir hobi hemde vitaminli bir akşam yemeğiiiii
patatesi bende ilk defa duydum bacım hakket iyi geliyormuşş patroniçenin tavsiyesii
sağol canım inşallahh çiğdemim bir an önce başlamak istiyorum bende
inşallah başlarsın canımmmmm yok ablam çubuk kraker iyi gelmiyor bana daha çok midemi bulandırıyor hiç bişey yemek içmek görmek dahi istemiyorum okadar kalkıyorrrrr yaa((
fena o zaman canımm nane limon yapma imkanın vasa oda bulantını alır canım dene istersen:26:
Tünaydınnn güzellliklerrrr nasılsınızzzzzzzzz sevoo gelmedimii adett dahaaaa yoculukk ne zamnnnn
anladımmm canımm çok tşkk ederimmm umarım bulabiliriz iyi bir yer
Tünaydınnn güzellliklerrrr nasılsınızzzzzzzzz sevoo gelmedimii adett dahaaaa yoculukk ne zamnnnn
tünaydın canımmmmmmTünaydınnn güzellliklerrrr nasılsınızzzzzzzzz sevoo gelmedimii adett dahaaaa yoculukk ne zamnnnn
tamam canım git önce sonra bakarsınimkanım yok canım nasılsa yarım saate kadar ççıkacam dr bi muayene etsin bakalımmm ilaç versin ona göre artıkkk
tünaydın canımmmm sen nasılsınn
fatoş iyiki sordun adetimi şimndi merkezi aradım bende sayendedçkontrol hapı prolaktin seviyemi yükseltti 2 ay önce çok normaldi şimdi 25,3 larda onu sorucam :18:
bide kızlar d.kontrol ahpı bitince ne zaman adet oluyodunuz benimki umarım gecikmez yaa doktor hap bitip 2 gün sonraya göre hesap etti sanırım
fatoş iyiki sordun adetimi şimndi merkezi aradım bende sayendedçkontrol hapı prolaktin seviyemi yükseltti 2 ay önce çok normaldi şimdi 25,3 larda onu sorucam :18:
bide kızlar d.kontrol ahpı bitince ne zaman adet oluyodunuz benimki umarım gecikmez yaa doktor hap bitip 2 gün sonraya göre hesap etti sanırım
çörek otu bal tarçını deneyip çoğu kişi hamile kaldı bilginize
lara hayırlı olsun sevindim senin adına inşallah işi daim olurda sende tedavine başlarsın artık çok bekledin
çiğdem canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur
ya:26:ben hiç denememiştim demek denemekte fayda var
adetin bittikten sonra başla 12 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal çörek otu tarçın 12.ci gün bırak klomenden 2 kat daha fazla etkisi warmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?