Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah bacım herşey gönlünüzce olsunn

kızlar şu aşılama hakkında bir bilginiz var mı? Yani devlet hastanelerinde devlet karşılıyormu karşılamıyorsa çokmu pahalııı ?

eğer kriterleriniz uyuyor ise aşılamayı devlette yaptırabiliyosun
özel hastanelerde 700 tl den başlar 2000 tl ye kadar çıkar

canım yaaww:94::94::94:inşallah önem bişey yoturr, çubuk kraker iyi gelir canım yemeye devam et aradada tuzlu ayran iç tekrar geçmiş olsun
laracım yorgun ve uykusuzsunn demekk baya yoğun geçirmişsinizz aboww hiç kalkamam sabah 6,30 da balık tutmak için :26: ne güzel ikinizde seviyonuz demek..
hımm patates iyi geliyo demek not ettim beynime
seviyoz biz balık tutmmayı kafa dağıtıyor bacımmmmdünya hallerinin hiç birini aklına getirmiyosun onunla uğraşırken hem spor hem güzel bir hobi hemde vitaminli bir akşam yemeğiiiii

patatesi bende ilk defa duydum bacım hakket iyi geliyormuşş patroniçenin tavsiyesii
hayırlı olsun laracımmm demek işe girdiii hayırlı olsun tekrar çok sevindim tedaviye de az kaldıııı desenee

sağol canım inşallahh çiğdemim bir an önce başlamak istiyorum bende

inşallah başlarsın canımmmmm yok ablam çubuk kraker iyi gelmiyor bana daha çok midemi bulandırıyor hiç bişey yemek içmek görmek dahi istemiyorum okadar kalkıyorrrrr yaa((

inşallah başlarsın canımmmmm yok ablam çubuk kraker iyi gelmiyor bana daha çok midemi bulandırıyor hiç bişey yemek içmek görmek dahi istemiyorum okadar kalkıyorrrrr yaa((

fena o zaman canımm nane limon yapma imkanın vasa oda bulantını alır canım dene istersen:26:

fena o zaman canımm nane limon yapma imkanın vasa oda bulantını alır canım dene istersen:26:

imkanım yok canım nasılsa yarım saate kadar ççıkacam dr bi muayene etsin bakalımmm ilaç versin ona göre artıkkk

Tünaydınnn güzellliklerrrr nasılsınızzzzzzzzz sevoo gelmedimii adett dahaaaa yoculukk ne zamnnnn

tünaydın canımmmm sen nasılsınn

anladımmm canımm çok tşkk ederimmm umarım bulabiliriz iyi bir yer

önemli değil uamrım bulabilirsin istediğin gibi bir yer

Tünaydınnn güzellliklerrrr nasılsınızzzzzzzzz sevoo gelmedimii adett dahaaaa yoculukk ne zamnnnn

tünaydınn şekerim
yok canım gelmedi gelemezde :)) d.kontrol hapım çarşamba bitiyo bakalım ne zaman gelcek keşke kesin bilsem ne zaman olacağımı ona göre uçak bileti alcam

fatoş iyiki sordun adetimi şimndi merkezi aradım bende sayende dçkontrol hapı prolaktin seviyemi yükseltti 2 ay önce çok normaldi şimdi 25,3 larda onu sorucam :18:

bide kızlar d.kontrol ahpı bitince ne zaman adet oluyodunuz benimki umarım gecikmez yaa doktor hap bitip 2 gün sonraya göre hesap etti sanırım

tünaydın canımmmmmm
imkanım yok canım nasılsa yarım saate kadar ççıkacam dr bi muayene etsin bakalımmm ilaç versin ona göre artıkkk

tünaydın canımmmm sen nasılsınn
tamam canım git önce sonra bakarsın

ben hiç hatırlamıyom valla sevo geçmişiinşallah bir aksilik çıkmadan hallolur herşeyin bacımmmm

ben hapı bıraktıktan sonra 4.gün adet olurum her doğum kontrol hapı kullandığımda böyle olur

süt buharına oturduktan sonramı cinsel birleşme yaşanacak? eğer öyleyse sıcaklık spermleri öldürür diye biliyorum?:44:

lara hayırlı olsun sevindim senin adına inşallah işi daim olurda sende tedavine başlarsın artık çok bekledin

çiğdem canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur

1 hafta içinde olman gerekiyor öyle biliyorum ama nerden biliyorum bi keresinde dra sormuşum en geç 1 haftaya kadar adet olursun demişti umarım hemencecik olursunnnn sevommm

lara hayırlı olsun sevindim senin adına inşallah işi daim olurda sende tedavine başlarsın artık çok bekledin

çiğdem canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişeyin yoktur

teşeküür ederim canımmm

canlarım ben şimdi çıkıyorum dua edin oldumu hepinizi öperim ben şimdi dra gidecemm muck muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…