oo bak şimdi olmadı valla bozuşurum senle bak üstünlük okumakla olmuyo kişilik karakterle oluyo öle insanlar görüyorumki çift üniv.okumuş ama hala saf cahil patavatsız sen varya nice üniversitelilere taş çıkarırsın benden pay biç kız onca okudum mesleğimi icraa ettim özel şirkette yönetici pozisyonunda çalıştım ama bak bugün böbrek için nereye gideceğimi sana sordumkaydirigubbakcemile3 aman o yazı bi süre kalsın kazen amcayı iice kızdırmayayım bira unutsun beni bayan problem oldum valla:roflol:
kız bu yıldız nerde neyse gelince okusun onun için çakşır suyu araştırdım aradım büroyu ama ne yazıkki yurt dışından sipariş almıyolarmış azeri hatuna sölersin hayatım ama aktarlarda kapsül şeklinde arı sütü var onu alabilir kocişine yada arı sütünü gr halinde satan bi yer vardır heralde men gidireem hepizi öpireem kedersizim allaha emanetimsin caniş
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jollita, Kedersiz, s.tugba, yildiz_azeri
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız bakalım...
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
jollita, Kedersiz, s.tugba, yildiz_azeri
iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız bakalım...
abooww ne laflar çıkıyı senden 40 yıl düşünsem aklıma gelmez valla :1rolleyes:iiyiz şükür sen hoşgeldin bende kedersizle didişiyorum
bu konuyu kapatıyorum sen kendini öle görürsen herkes seni öle görür bende küseyim sana
tamammı kedersiz gacisi ooo senle bi konu üzerine tartışsak sen beni alt eder yere serer bide poz verirsin kız
neler yaptınız bugün bakalım..... ben yokkenzemuszemus
aartık tiryakisi oldum bu sitenin ayrılamıyorum açanın elleri dert görmesin.hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayyy bu tuğbiş ne şeker yaaa
kız bu zamana kadar nerelerdeydin sennnn
keşke daha önce gelseydin topiğimize
dimi nevo hem tatlı hem deli ..her mesajında insan komik olurmu ya
sen nasılsın canım nasıl gidiyi hamişlik bay mantık bey inanıyoırmu artık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?